ANIMALS

Sudanske gospodarske novice – začetek turistične pobude »Spoznaj svojo državo«.

Written by moblessing

Kartum, 28. 8. 2022 (SUNA) – G. Salah El-Din Musa Mohamed, generalni direktor zavarovalnice Sheekan, je danes začel uvodni program kulturnih in turističnih potovanj v okviru svoje pobude “Spoznaj svojo državo”. Njegova ekscelenca je nagovorila premikajoči se polk na območju Al-Bagrawiya, pohvalila duh udeležbe in zavzetosti, priporočila maksimalno uporabo znanja in kulture z rekreacijo in zabavo ter krepitev družbene vezi med sodelavci v družinskem vzdušju.
Navedel je, da želi pobuda doseči številne cilje, med katerimi je najpomembnejši prepoznati temelje sudanske identitete in globino njenih zgodovinskih korenin ter izkoristiti lekcije in skozi zgodovino pri gradnji prihodnosti, pri čemer je poudaril, turistični sektor je bil zanemarjen in odraža tragični paradoks med bogastvom turističnih virov in preobrazbo tega latentnega bogastva v priložnost.
Pojasnil je, da se Sudan uvršča med prvih deset držav glede na stopnjo raznolikosti turističnih virov, saj njegovo prostrano ozemlje vključuje poleg svojih uživanje v osupljivi pokrajini, raznolikem podnebju in očarljivih prizorih v Jebel Marri, Nertitiju, Rashadu in Arkweitu ter zaščitenem območju Dinder kot naravnem rezervatu in obali Rdeče morje, za katero je značilno okolje, primerno za potapljanje, zadostuje v tem kontekstu , sotočje Modrega Nila z Belim v Muqrinu, ki je impresiven turistični znak.. Salah je pozval k povečanju prispevka turizma k BDP, podpori njegove infrastrukture in vlaganju v turistično logistiko, vključno s cestami, hoteli, počivališči, objektov in storitev, s potrebo po olajšanju postopkov za turiste.. Skupina se je preselila na območje Al-Bagrawiya, v skupni organizaciji s sudanskim potovalnim podjetjem, ki se ukvarja s promocijo turizma, ozaveščanjem o njem in njegovem pomenu ter izvajanjem izletov v turistična območja v Sudanu. Generalni direktor Shikana Spoznajte svojo državo, ki podpira turizem v okviru njenega velikega koncepta, povezanega z ekonomijo kulture in znanja, ter izraža pripravljenost za Njegova zapuščina je uresničevanje pobude in ustvarjanje resničnih partnerstev na vitalnem in zapostavljenem področju hkrati. Pohvalil je delavce, predvsem mlade, za pobudo, ki jim je omogočila spoznavanje sudanske civilizacije in s kulturnim turizmom, uživanjem, družabnostjo in rekreacijo dosegla več ciljev ter se vključila v nove izkušnje in meditacijo. in ustvarjalna komunikacija z vitalnimi viri energije, ki bi dvignila moralo delavcev in povečala produktivnost ter podporo pred to in ono stopnjo Zvestoba delovnemu mestu in nacionalna pripadnost, saj je Shikan institucionalni primer, ki ga ni mogoče brati v ničemer drugem kot v njegovih nacionalnih vlogah in nacionalni smisel.. To in turistične skupine bodo nadaljevale v skladu z edinstveno pobudo in po več poteh, ki se bodo potepale po vseh turističnih območjih Sudana…
Za več podrobnosti in novice spremljajte Hadramout Net na družbenih omrežjih

Prejšnja

Sudanske gospodarske novice – East Darfur Finance organizira delavnico za (46) medijskih strokovnjakov

naslednji

Sudan News Now – Izjava državne policije Kartuma o krožečem videu neznanih napadalcev, ki vdrejo v hišo v Taifu

About the author

moblessing

Leave a Comment