TOURISM

Izdaja in ljubosumje iz rok igralcev. Šokanten videoposnetek razkrije pravi razlog za ločitev Haife Wehbe od Ahmeda Abu Hashime in kdo je zaljubljeni umetnik, ki je zanetil razlike med njima!?

Written by moblessing

Sredi leta 2009 je bila umetniška srenja priča izjemnemu dogodku, ki ga je predstavljala poroka kontroverzne libanonske pevke Haife Wehbe z egipčanskim milijarderjem Ahmedom Abu Hashimo. Čeprav je zakon Haife in Abuja Hashime trajal le manj kot tri leta, je njuna zgodba zasedla širok prostor v medijih, tudi po več kot desetih letih ločitve pa je govorjenje o njiju občasno še vedno na vrhu medijskih novic.

Poroka Haife Wehbe in Abu Hashime

Libanonsko igralko Haifo Wehbe so konec aprila leta 2009 po triletni ljubezenski zgodbi, ki je kulminirala s poroko, povezovali z egiptovskim poslovnežem Ahmedom Abu Hashimo. Poroka je potekala na legendarnem obredu, ki so se ga udeležile številne umetniške zvezde, od Yousre, Nawala Al Zoghbija, Ahlama, Sherine, Ragheba Alame in Hishama Abbasa, poročala pa je večina arabskih medijev. Abu Hashima in Haifa sta preživela medene tedne na italijanskem otoku Capri le 10 dni, saj sta bila vsaka od njiju povezana s posli v državi.

V začetku leta 2010 so začele curljati novice o razhajanjih med Haifo Wehbe in Abu Hashimo, v središču teh sporov, ki so se iz dneva v dan stopnjevali, pa je bilo pretirano ljubosumje Abuja Hashime.

Odločitev o ločitvi

Leta 2012 so razlike med Haifo Wehbe in Ahmedom Abu Hashimo dosegle vrhunec in dvojec se je odločil za ločitev in prekinil zakon med njima. Haifa in Abu Hashima sta objavila svojo ločitev v sporočilu za javnost, ki ga je posredoval Haifin urad, v katerem je pisalo: “Žalostno je, da midva, gospod Ahmed Abu Hashima in gospa Haifa Wehbe, po ljubezenski zgodbi in Daminih 6- leto poroke.

Želimo povedati, da smo pri tej odločitvi izhajali iz prepričanja, s poudarkom na nadaljevanju odnosa prijateljstva in medsebojnega spoštovanja med nami, v zahvalo za dobrih deset let, ki so nas povezala skupaj. Odločila sva se, da skupaj objaviva novico o najini ločitvi uradno in neposredno, ker se zavedava svoje dolžnosti do ljudi in velikodušnega tiska, kot sva objavila pred 4 leti ob novici o poroki. Zato vas vljudno prosimo, da spoštujete zasebnost te odločitve.

Tamer Hejres, ljubimec, ki je bil glavni razlog za ločitev

Nekatere informacije, ki so krožile v tistem času, so nakazovale, da je bil egiptovski umetnik “Tamer Hejres” tisti, ki je zanetil te spore, kakšna je torej njegova zgodba?

Kdo je Tamer Hejres?

Tamer Hejres je egiptovski igralec in model, znan po svojem lepem videzu in močni prisotnosti na egiptovskih platnih.Sodeloval je pri številnih umetniških delih, leta 2009 pa je Haifa Wehbe sodelovala pri videospotu “Inta Tani”, ki je dosegel velik uspeh .

Tamer Hejres se je v zadnjem obdobju pojavil z egiptovskimi mediji, “Enas Al-Deghaidi”, v oddaji “Cairo and the People” in lik v senci, znan kot Sheikh Al-Hara, je s Tamerjem Hejresom govoril o svojem prizadevanju za libanonski umetnik in igralka več mesecev zaradi njegovega velikega občudovanja do nje in njegove želje, da bi bil z njo v romantičnem razmerju.

In “Sheikh Al-Hara” je med televizijskim srečanjem dodal, da sta ga umetnikova ljubezen in naklonjenost do Haife Wehbe spodbudili k iskanju kakršne koli reprezentativne vloge, ki bi ga zbližala z njo, dokler te vloge ni dobil in leta 2009 igral z njo.

Glede na Tamerjevo umetniško zgodovino se je pojavil z libanonsko pevko “Haifa Wehbe” v videospotu “Inta Tani” leta 2009, takrat pa je bila poročena z Abu Hashimo in kmalu po izidu posnetka “Inta Tani” so se začele razlike med Haifo in Abu Hashimo.

Glede na Tamerjevo umetniško zgodovino se je pojavil z libanonsko pevko “Haifa Wehbe” v videospotu “Inta Tani” leta 2009, takrat pa je bila poročena z Abu Hashimo in kmalu po izidu posnetka “Inta Tani” so se začele razlike med Haifo in Abu Hashimo.

Potem ko je v tisku in na družbenih omrežjih zaokrožila novica o izdaji libanonske igralke Haife Wehbe njenemu možu, egipčanskemu poslovnežu Ahmedu Abu Hashimi, sta se leta 2012 uradno razšla, potem ko sta stopila v spor, ki je trajal več kot dve leti.

Novice, ki so krožile o tem, da je Haifa Hebe izdala svojega moža, so spremljale škandalozna podoba, ki jo je združila s Tamerjem Hejresom, in množične kritike občinstva družbenih omrežij.

Konec leta 2009 je libanonska pevka Haifa Wehbe posnela svojo pesem “Inta Tani” v videospotu in se v svojem posnetku pojavila kot romunska bojevnica, ki je vešča borilnih veščin in je povezana z ljubezensko zgodbo z njenim močnim trenerjem borcev. “Andrew”, katerega vlogo je utelesil umetnik Tamer Hejres.

Posnetek so snemali več mesecev na območju vzletno-pristajalne steze Basri, južno od Damaska, in takrat Haifa Wehbe, pravi Abu Hashima.

Haifa je dolgo urila nekaj težkih gibov pod rokami slavnega bojnega trenerja Andrewa (Tamer Hejres), ki je sodeloval pri filmih Troja in Ibrahim Al-Abyad.

Čeprav Abu Hashima teh uhajanj ni komentiral, tako kot Haifa Wehbe, ki se je prav tako zamolčala, so sodna praksa in pričakovanja nekaterih medijev prišla do nepotrjenega dejstva, ki trdi, da je bil Tamer Hejres razlog za ločitev Haife Wehbe od Abu Hašima..

Poroča se, da je egiptovski poslovnež Ahmed Abu Hashima po ločitvi od Haife Wehbe ostal brez zakona skoraj 8 let, aprila leta 2020 pa je napovedal poroko z egipčansko umetnico Yasmine Sabry.

About the author

moblessing

Leave a Comment