ANIMALS

Turizem na Bahamih

Written by moblessing

Turizem na Bahamih, kjer je čarobnost, lepota, slikovita narava in veselje do najlepših čistih voda, saj obstaja več plaž z belim peskom, ki vse obkrožajo vse dele otokov in vse smeri. Nahaja se v severnem Atlantskem oceanu in domuje 700 otokom, zato je za vse okuse in je destinacija za vse turiste.

Turizem na Bahamih

Vsebina članka

Turizem na Bahamih in vreme na Bahamih

Ker ima ves čas lepo vreme in je primeren za vsa obdobja obiska za turizem, ker je temperatura zraka na otokih skozi vse leto topla in tudi v zimskih dneh je toplo.

Prepričajte se tudi o času, ki je potreben za obisk otokov, da se izognete orkanom. Orkani se pojavljajo od 1. junija do 30. novembra. Orkani se lahko pojavijo v petih mesecih vsakega leta, preostali del leta pa je poseben, čudovit in čudovit. obalno.

V tistem obdobju se poveča povpraševanje po Bahamih, kar ima za posledico povišanje cene potovanja in potnih stroškov, to je obdobje od začetka decembra do konca aprila, ko je vreme posebno in čudovito ter število obiskovalcev narašča. Raste na Bahamih.

Turizem in ribolov na Bahamih

Pester ribolovni program, ki ga je pripravila otoška uprava, vključuje najboljše vrste čudovitih rib, kot so marlin, wahoo, kraljeva riba, kirnja, najpomembnejše vrste rib pa so visoko kakovostne in prepoznavne tune.

Bahamski turizem in bahamska hrana

Zanj je značilna ponudba različnih oblik vseh živil za vse okuse. Kuhate lahko tudi svežo hrano. Restavracija Cave Matisse je znana po strežbi okusne italijanske hrane. Prav tako lahko uživate v čudovitem razgledu med obroki in med jedjo uživate v čudovitem vzdušju.

Turizem in nakupovanje na Bahamih

Obstaja veliko trgovin, ki prikazujejo kulturno dediščino Bahamov, da boste lahko izbrali najboljše spominke zase in za svoje prijatelje, ena najbolj znanih trgovin na Bahamih pa je Straw Market, ki vključuje skupino trgovin, ki izdelujejo domače izdelke.

Za najbolj znane in ugledne trge je značilno nakupovanje na ulici Gulf Street, kjer so poleg arhitekturnih in inženirskih objektov s prepoznavnim in slikovitim značajem tudi ponarejeni transparenti za najbolj znane blagovne znamke. in fotografiranje spominkov.

Turizem in narava Bahamov

Zanj je značilno tudi veliko vodnih rastlin poleg velikanskega morskega življenja, kjer je veliko vrst morskih rib, kot so želve, meduze, delfini in morski psi, pa tudi velika skupina tropskih rib različnih vrst.

Kar zadeva naravo in živalstvo, je zanj značilna prisotnost velikega števila in raznolikih živali, ki jih v mnogih državah ni, kot so divji konji, raki in pisane papige.

Vsebuje tudi park, imenovan narodni park Lucaban, ker velja za naravni rezervat in lahko uživate v lepoti parka, njegovih naravnih rastlinah in privlačni naravi parka.

Bahamski turizem in potapljanje na otokih

Omenil sem tudi prisotnost vodnih športov, med katerimi je najpomembnejše potapljanje na Bahamih, potapljanje pa omogoča, da vidite čudovite koralne grebene pod čistimi vodami otokov in vidite čudovite ribe v njih s čudovitim estetskim pogledom.

Razbitine ladij na otoku New Providence, ki vsebujejo različne vrste raznobarvnih tropskih rib, zraven katerih se lahko slikate.

Turizem na Bahamih in kaj odlikuje potapljanje v njem

Oddelek Bahamov organizira potapljaške tečaje, da se lahko potapljate znotraj otokov in kako uporabljati orodja za potapljanje, da se lahko potapljate varno in mirno, in si lahko ogledate podzemne vodne jame v parku Lucaban, šest milj stran.

Za katerega so značilni Bahami, ki so najdaljši na svetu, tam so kače in kozice, obstaja pa skupina rakov, ki se odlikujejo po svoji prisotnosti na Bahamih.

Bahami in turizem na rajskem otoku

Na Bahamih je otok, imenovan Paradise Island, in ta naslov je rezultat njegovega razlikovanja od vseh zabaviščnih prizorišč, vključno z restavracijami in tržnicami, pa tudi kavarnami kot glavnim sedežem letovišča Atlantis Paradise Island, ki je največje letovišče. znan v svetu.

Moraš me spoznati

Bahamski muzej turizma in piratov

Piratski muzej je eno od značilnih turističnih krajev na Bahamih in njegova lokacija v središču mesta Nassau, kjer prikazuje življenje piratov, ki so bili na Bahamih v preteklosti in tam uspeli živeti, kot jim je uspelo v osemnajstem stoletju ustanoviti . Grožnja Karibskim otokom.

Turizem na Bahamih in festival Junkanoo

Na Bahamih poteka veliko praznovanj, vključno z Junkanom, enim od mednarodnih festivalov. Na Bahamih potekajo tudi številna lokalna praznovanja, najpomembnejša stvar pri njih pa je, da so lirične narave ter vključujejo glasbo in hrano. Ta festival poteka vsako leto konec decembra in prvega julija.

Tako ta festival poteka med sezono orkanov in je eden najpomembnejših vrst praznovanj, ki se odvijajo na začetku ali okoli sezone orkanov, skozi katerega se predstavlja kultura afriških in karibskih ljudstev. .

Bahamski turizem in morske avanture

Obilje plaž na Bahamih je omogočilo izlete po vodi na privilegirani in idealni lokaciji in morda boste imeli popolno in čudovito priložnost, da uživate v pogledu na ocean in vodo na ladji ob poslušanju značilne glasbe.

Zato tistim, ki se želijo dobro zabavati ob opazovanju čudovite pokrajine in narave, svetujemo, da se odpravijo na Bahame.

About the author

moblessing

Leave a Comment