FASHION

Fashion Show prinaša trende visokega poletja 2022/2023 na brvi 59. Pronegócio | Radio Diplomat FM 105.3

Written by moblessing

V noči na ta torek, 23., drugi dan 59. Pronegocia, je Združenje mikro in malih podjetij Brusque in regije (AmpeBr) organiziralo tradicionalno modno revijo kroga, iz kolekcije Alto Verão 2022/2023.

Na modni pisti so bili predstavljeni videzi 28 podjetij, ki sodelujejo na 59. Pronegócio, v moškem, ženskem in otroškem segmentu, z glavnimi trendi sezone. Poleg tega je bil na dogodku prisoten tudi LAB Moda da AmpeBr, ki je ob tej priložnosti predstavil videze, ki jih je izdelal Sala de Moda in prikazujejo razvojne storitve, ki jih ponuja AmpeBr.

Parada je potekala v Clube Santos Dumont, izključno za stranke, partnerje, tisk in goste.

Rosi Dedekind, predsednica Zveze združenj mikro in malih podjetij ter samostojnih podjetnikov (Fampesc), je bila prisotna na še eni izdaji Pronegócia. Ademir José Jorge, sekretar za gospodarski razvoj in turizem, je zastopal župana mesta Brusque Joséja Arija Vequija. Predsednica AMPEBr, Sandra Neli Werner, je poudarila tudi celoten trend visokega poletja 2022, ki je sinoči stopil na modno brv. Izpostavila je tudi prisotnost laboratorija AMPEBr v tokratni izvedbi dogodka, ki je bil eden izmed vrhuncev na modni brvi s podjetji, ki so sodelovala na paradi.

S temo Citrusno poletje je oddaja javnosti predstavila videze 28 podjetij, ki sodelujejo na 59. Pronegociu, v moškem, ženskem in otroškem segmentu. Parado je organizirala agencija Lucky 70.

Eden od vrhuncev razstave je bila opazna prisotnost na modni pisti produkcije LAB Moda AmpeBr, popularno znane kot ‘modna soba’. Na sedežu subjekta prostor omogoča vse faze razvoja kolekcije, raziskovanja, izbire teme, blaga, materiala, tehničnih risb, tiska do pilotnega kosa. Ohranjanje ali ustvarjanje identitete blagovne znamke. Namen spletnega mesta je svojim sodelavcem in drugim podjetjem v tekstilnem, predvsem oblačilnem sektorju, ponuditi vse zahteve v procesu raziskovanja in ustvarjanja izdelkov.

okroglo zaporedje

Posel se je začel v ponedeljek (22.) in se nadaljuje do petka (26.) v Fenarrecu. Od prvih ur pogajanj je v krogu že potekala intenzivna aktivnost, ki so jo pripeljali kupci iz različnih koncev države. AmpeBr pričakuje, da bo v petih dneh dogodka, ki je ekskluziven za trgovce in proizvajalce oblačil v Santa Catarini, prodanih 1 milijon kosov.

Vzporedno z 59. Pronegociom poteka tudi 7. International Business Round, kjer se bo več proizvajalcev iz Santa Catarine, ki so opravili kvalifikacijski proces, pogajalo s 17 kupci iz držav kot so Ekvador, Panama, Čile, Kostarika, Paragvaj, Bolivija, Dominikanska republika in Kolumbija.

About the author

moblessing

Leave a Comment