DECORATION DESIGNS

34 prostorov, ki prepletajo sodobno in starinsko dekoracijo

Written by moblessing-

Foto: Playback/DigsDigs / Casa.com

Uporaba vintage predmetov v modernem ali sodobnem prostoru je neverjeten način za dodajanje teksture, globine, šarma in značaja.

Če ste velik ljubitelj mešanja različnih obdobij, je ta seznam za vas – pogovorimo se o tem, kako uskladiti moderne in vintage elemente v prostoru z brezhibnim okusom.

Ni posebne znanosti za iskanje ravnovesja med starim in novim, večina je poskusov in napak. Vendar pa obstaja nekaj nasvetov in trikov, ki jih morate upoštevati, če je to vaš stil.

začni z majhnim-

Foto: Playback/DigsDigs / Casa.com

Če imate zelo moderen prostor, začnite z majhnim. Starinski okrasni deli bi bili odličen kraj za začetek – umetnine, knjige, svetilke, okvirji za slike, stranske mizice itd.

Vintage tkanine so še ena odlična ideja za dodajanje globine in šarma vašemu dizajnu, zlasti ko gre za preproge. Majhni kosi ne zahtevajo težkih kombinacij, ne izstopajo preveč, ampak prostoru dodajo šik pridih.

skupni element-

Foto: Playback/DigsDigs / Casa.com

Poiščite skupne točke med svojimi starinskimi in modernimi kosi, pa naj gre za barvo, ton, vzorec ali podoben material itd. To je popoln način, da vaš kos postane koheziven, ne glede na to, ali je prostor super moderen ali ultra minimalističen.

Kontrast-

Foto: Playback/DigsDigs / Casa.com

Kontrast je v tej situaciji čudovita stvar in zelo pomembna. Želite, da vaši vintage kosi dodajo globino in teksturo, ki lahko resnično uravnoteži sodobnejšo oblikovno shemo.

Ne bojte se mešati materialov – v redu je, če združite stvari, ki morda nimajo enake končne obdelave, vendar delujejo skupaj. Da, to je nasprotna ideja od prejšnje točke, vendar deluje zelo dobro!

Navdihnite se z idejami, ki smo jih zbrali, in se zabavajte!

“).”Foto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.com

* Prek DigsDigs

About the author

moblessing

Leave a Comment