ANIMALS

Začenja se serija ‘House of the Dragon’ pred “Igro prestolov”, ekskluzivno na OSN+

Written by moblessing

Začenja se serija ‘House of the Dragon’ pred “Igro prestolov”, ekskluzivno na OSN+

Riad – Zubaydah Hamadnah

Težko pričakovana serija Zmajeva hiša, ki opisuje dogodke ene najuspešnejših serij zadnjega desetletja, bo premierno predvajana ekskluzivno na OSN+, regionalni ekskluzivni destinaciji za kreativne drame HBO in vodilni platformi za vrhunsko lokalno in mednarodno zabavo. vsebino.Hkrati s predstavitvijo v ZDA.

Na več lokacijah po vsej regiji je OSN+ organiziral praznične dogodke pred prihajajočo premiero serije, da bi navdušili oboževalce v regiji. Praznovanje se je začelo z ekskluzivno predstavo prve epizode 16. avgusta v gledališču Digital Art Theatre v Dubaju pred globalno predstavo, 18. avgusta pa je OSN+ organiziral osupljivo predstavo z droni s 1000 letali, ki so v osupljivih formacijah letela nad Boulevardom v Riadu kot del sezone “Gamers 8”, največjega festivala iger in športa elektronskega sveta.

Po tem je OSN+ 18. avgusta na obali obalnega mesta El Alamein v »Marassi Beach Club House«, enem najbolj znanih turističnih krajev v Egiptu, razkril ogromno zmajevo lobanjo, dolgo 5 metrov in visoko 3 metre. obdobje treh dni. Ti dogodki so gledalcem, ne glede na to, ali so oboževalci Igre prestolov ali novi v svetu Westerosa, ponudili priložnost, da na edinstven način spoznajo to globalno dramo pred premiero.

Praznovanje se je nadaljevalo v savdskem mestu AlUla, kjer je vrsta zgodovinskih in arheoloških najdišč na severozahodu kraljestva, ki vključuje nekaj najbolj osupljivih svetovnih znamenitosti in izjemne naravne lepote ter ima kulturni pomen iz tisočletja nazaj. let. Ikonična naravna skalna formacija OSN+, Slonova skala, je okrašena s simbolom Zmajeve hiše. Ta osupljivi prikaz je spremljala velikanska lobanja zmaja Balerion, ki so jo videli v Diwanu v Jabal Athlebu, enem najimpresivnejših območij Hijri, in v osupljivi pokrajini Wadi El Fan.

Ob tej priložnosti je Joe Kawkabani, izvršni direktor skupine OSN, dejal, da se je OSN+ vedno osredotočal na ustvarjanje privlačne in interaktivne zabavne izkušnje. Dodal je: »Pri OSN si nenehno prizadevamo našim naročnikom na Bližnjem vzhodu približati najboljše televizijske oddaje z vsega sveta. In tukaj smo, ponovno izpolnimo svojo obljubo in predstavimo Hišo zmaja, ki se dogaja v preteklosti enega najbolj znanih in uspešnih fantastičnih del na svetu; Igra prestolov”.

House of the Dragon je drama z desetimi epizodami, ki temelji na romanu Georgea RR Martina Fire & Blood in je izvirnik HBO, premiera pa bo ekskluzivna na Bližnjem vzhodu na OSN+. Serija je postavljena dvesto let pred dogodke Igre prestolov, ene najbolj priljubljenih televizijskih oddaj zadnjega desetletja, in pripoveduje zgodbo o družini Targaryen.

Glavne vloge v Zmajevi hiši so Paddy Considine kot kralj Viserys Targaryen, Matt Smith kot princ Damon Targaryen, kraljev mlajši brat in prestolonaslednik, Olivia Cooke kot Aliscent Hightower, hči kraljevega svetovalca, in Emma Darcy kot princesa Rhinera Targaryen, kraljeva hči Viserys Prvorojena, Steve Toussaint kot Lord Corliss Villarion “Morska kača”, Eve Best kot njegova žena princesa Rennes Targaryen, Fabian Frankl kot sir Creston Cole, Sonoya Mizuno kot Mesaria, Rhys Evans kot Otto Hightower, svetovalec kralju in očetu Aliscent

About the author

moblessing

Leave a Comment