TOURISM

Najbolj nenavadna tekmovanja na svetu .. Teden maratona v džungli v Amazoniji .. Čuden turnir za nošenje žena .. In še en za igranje nogometa v močvirju

Written by moblessing

Svet je poln nenavadnih stvari in kakovost inovativnih in nekonvencionalnih tekmovanj v tem kontekstu ni izjema, saj nekatera od teh tekmovanj združujejo željo primitivnih ljudi po tekmovanju z vsemi nenavadnimi stvarmi, od nogometa v močvirju do nosečnosti. žene in to poročilo spremlja nekatera najbolj nenavadna tekmovanja po vsem svetu, poroča spletno mesto “Ninja Journalist”.

Jungle Marathon

Za začetek je Amazon Jungle Marathon sedemdnevno potovanje po nekaterih najnevarnejših terenih, razdeljeno v tri kategorije – maraton, 79 milj dolgo štirietapno dirko in 158 milj dolgo šestetapno dirko.

Tekmovanje Jungle Marathon

Tekmovanje Jungle Marathon

Proga vključuje močvirja, rečne prehode, plovne poti in plaže v visoki vlažnosti in žgočih temperaturah. Ta del dirke poteka z oboroženimi nadzorniki in zaščitnimi svetovalci, tekmovalci pa pogosto poročajo, da so videli jaguarje ali jih preganjajo plenilci.

Svetovno prvenstvo brad in brkov

Svetovno prvenstvo za brade in brke je letni dogodek, ki ga gosti Snorrenclub Antwerpen in se praznuje kot mednarodni šport za brado. Pred Remington Beard Boss v Združenih državah.

tekmovanje za brado

tekmovanje za brado

Ženino prvenstvo v nosečnosti

Tovrstna tekmovanja v nošenju žene najdemo po vsem svetu, izvor tekmovanja ima vprašljivo zgodovino, tekmovanja na državni ravni pa sledijo uradnim pravilom Finske. V tekmovanju lahko sodelujejo tudi partnerji, ljudje tekmujejo, kdo bo s pijačo pridobil težo žene, denar pa tehta petkratnik njene lastne teže Tekmovanje poteka v okviru jesenskega festivalskega vikenda.

Ženino prvenstvo v nosečnosti

Ženino prvenstvo v nosečnosti

katranski bobni

Tekmovanje Tar Barrel sega stoletja nazaj in sega v leto 1605, ko je skupina poskušala razstreliti britanskega kralja Jakoba I., udeleženci so sode vrgli na hrbet in tekli po ulicah celotne vasi.

Sod pomočijo v katran in nato zažgejo, ko tečejo s prižganimi sodi na hrbtu, to je znano predvsem kot Tar Barrels of Ottery St. Pri tem sodeluje Marija in večina domačinov.

vrzi mobilni telefon

Videli smo igre metanja kopja, igre metanja kopja, zdaj pa si ogledujemo tekmovanje v metanju mobilnih telefonov. To tekmovanje poteka na Finskem. O prvaku se odloča v Savonlinni, ki ima sedež na Finskem. Prvak se odloča na na način metanja in razdaljo Telefoni so običajno telefoni Nedelujoči se nato reciklirajo, zmagovalec tekmovanja dobi telefon za nagrado.

Polnjenje bobnov

Polnjenje bobnov

Svetovno prvenstvo v nogometu v močvirju

To je tekmovanje, ki združuje močvirsko atletiko in nogomet. Finski smučarji že desetletja trenirajo v močvirjih, da bi povečali svojo vzdržljivost, vendar se je pojavila ideja o svetovnem prvenstvu v močvirskem nogometu, ki se je začela leta 1998. Danes se dogodka udeležuje na tisoče Z vsega sveta so bili razdeljeni v 200 ekip.

močvirska žoga

močvirska žoga

About the author

moblessing

Leave a Comment