ANIMALS

Ponudba “Summer Surprises” v dubajskih hotelih do 4. septembra

Written by moblessing

T + T – normalne velikosti

Dejavnosti 25. izdaje »Dubai Summer Surprises« vključujejo številne ponudbe, zabavne aktivnosti, popuste in vredne nagrade, ki se bodo nadaljevale do 4. septembra 2022. Resorts in hoteli v Dubaju ter ob srebrnem jubileju Dubai Summer Surprises ponujajo vrsto paketov in posebnih namestitvenih ponudb, vključno z otokom Palm Jumeirah, središčem Dubaja in številnimi drugimi predeli po mestu.

Poletne počitnice so odlična priložnost za zabavno preživljanje časa z družino, zato številni hoteli ponujajo posebne ponudbe za Dubajska poletna presenečenja, v katerih lahko uživajo vsi družinski člani.

Dubai Festivals and Retail Corporation je ob srebrnem jubileju Dubai Summer Surprises, od 1. julija do 4. septembra 2022, pripravil poletni program poln veselja in zabave po vsem mestu, program pa je vključeval hotelsko ponudbo za obiskovalce Dubaja v času festivalsko obdobje, ne glede na to, ali so obiskovalci iskali razkošje v najuglednejših območjih Dubaja ali ljubitelje plaž, jim bodo te neverjetne poletne ponudbe zagotovile najboljše hotelske in letoviške izkušnje v Dubaju, ki vključujejo ponudbe hotelskih bivanj za dodatne noči, da vam zagotovijo priložnost, da uživate v ogledih mesta in obedujete v nekaterih najboljših restavracijah na svetu.

Družinske oddaje

Če želite spoznati kulturo in dediščino emirata Dubaj, je možno bivanje v hotelu “Golden Sands Hotel Dubai Creek”, kjer hotel ponuja pet nočitev za samo tri nočitve, poleg tega pa hotelski restavracije ponujajo 35% popuste. Gostje lahko uživajo tudi v okusni italijanski kuhinji v restavraciji “Buonissimo” ali pa obiščejo najbolj znane predele mesta in uživajo v posebnih trenutkih z družino.

Obiskovalci lahko uživajo v bivanju v središču mesta v hotelu Hyatt Place Al Rigga, kjer je hotel blizu dubajskega mednarodnega letališča in starih sosesk Dubaja; Iz njega ga je mogoče izstreliti tudi za raziskovanje trgov zlata in začimb. Gostje lahko rezervirajo tudi celotedensko bivanje za ceno petih nočitev ali pet nočitev za ceno samo treh nočitev z brezplačnim zajtrkom za celotno bivanje.

Movenpick Hotel JLT je idealna destinacija za družine in dolgoročna bivanja, saj se hotel nahaja v soseski z nekaterimi najbolj znanimi restavracijami v mestu, blizu plaž JBR in Palm Jumeirah, gostje pa lahko rezervirajo dve osebi. dni Sedem nočitev za ceno samo petih nočitev.

V hotelu Novotel Al Barsha je enotedensko bivanje mogoče dobiti le za pet nočitev. Hotel se nahaja na cesti Sheikh Zayed na odlični lokaciji v odlični soseski za tiste, ki želijo raziskovati mesto. Nasproti postaje podzemne železnice povezuje goste hotela z večino turističnih znamenitosti po Dubaju.

Rove Healthcare City se nahaja nekaj minut stran od Dubai Creeka in gostom ponuja sedem nočitev za ceno petih nočitev, od koder se lahko odpravijo na raziskovanje bližnjih tržnic ali kosijo v čudovitih restavracijah Creek med bivanjem. .

Ponudbe za pare

Številni hoteli v Dubaju ponujajo edinstvene poletne ponudbe za pare, ki iščejo posebne počitnice v mestu.

V “W Hotel Palm Jumeirah” nov slog počitka in sprostitve, kjer lahko gostje prejmejo 25% popuste v “AWAY” Spa, in brezplačen samopostrežni zajtrk v “LIV” restavraciji za dve osebi, poleg drugih popustov v višini 25 %. na vso hrano in pijačo.

Hotel Albandar Rotana ponuja nastanitev za sedem noči za ceno petih noči in za pet noči za ceno treh noči, s pogledom na osupljiv pogled na potok in je blizu znamenitosti dubajske dediščine, kot sta okrožje Al Seef in tradicionalne tržnice.

V Grand Millennium Business Bay je na voljo sedem nočitev za ceno petih, hotel pa se nahaja v bližini najpomembnejših nakupovalnih središč in najbolj znanih kulinaričnih destinacij v središču Dubaja. Suite Novotel Mall of the Emirates ponuja prijetno poletno bivanje z dodatnima dvema nočema, če rezervirate pet noči prek programa zvestobe Accor lifestyle. Gostje lahko tudi rezervirajo bivanje v Premier Inn Dragon Mart za en teden samo za pet nočitev in uživajo v različnih nakupovalnih izkušnjah v Dragon Martu.

podpirati

Dubai Summer Surprises je prejel podporo glavnega pokrovitelja RAKBANK MasterCard in strateških partnerjev; Al Futtaim Group (Dubai Festival City Mall in Festival Plaza), Al Seef, Al Zarooni Group (Mercato), Abdul Wahed Al Rostamani Group, Bluewaters, City Walk, DIFC, Emirates Airlines, ENOC, Etisalat, La Mer, Majid Al Futtaim ( Mall of the Emirates, City Center Mirdif, City Center Deira), Nakheel Mall (Ibn Battuta Mall, The Pointe, Nakheel Mall, Dragon Mart 2), The Beach in The Outlet Village.

Tiskanje
E-naslov
About the author

moblessing

Leave a Comment