FASHION

Glasba, zabava, umetnost, gastronomija in modni sejem so del programa 1. edicije festivala Zeppelin

Written by moblessing

Hotel Marina Park v Fortalezi bo to soboto (20.) gostil 12 ur zabave na prvi glasbeno-umetniški festival Zeppelin. S 14 atrakcijami bo mega dogodek imel modni sejem, umetniško galerijo, visečo mrežo za javnost in tri prostore za hrano. Alceu Valença, Luísa Sonza, BaianaSystem, Marina Sena, Baco Exu do Blues, Lagum, Mallu Magalhães, Gilsons, Selvagens À Procura de Lei, Jean Tassy, ​​​​Daparte, Bala Desejo, West Reis in Igor Montenegro se podajo na dva odra festivalu.

>>>Spremljajte GCMAIS v Googlovih novicah<<<

Festival Zeppelin

»Naša velika razlika je združiti ustvarjalne moči dežel Alenkarin s tistim, kar je inovativno na nacionalni umetniški sceni, kot je Bala Desire, skupina, ki se je pojavila letos in ki je že postala eno od velikih nacionalnih razodetij, sedanje na glavnih festivalih v Braziliji. Zeppelin je torej tudi štala, stavimo na vsa imena, ki jih prvič pripeljemo v Fortalezo,« poudarja Gabriela Parente, kreativna direktorica festivala Zeppelin.

Obljublja, da bo javnost doživela izkušnje, ki jih ponujajo vsi večji nacionalni festivali z združitvijo različnih občinstev v enem okolju z več izkušnjami. »Ta prva izdaja je mejnik v dogodku, ki bo vstopil na koledar mesta. In kmalu se bo razširil tudi v druge države. Naša pot se šele začenja,« obljublja.

Umetnost

Kot prostor za integracijo in spoštovanje umetnosti bo imel Zeppelin galerijo z razstavami umetnikov Azuhlija, Narcelia Gruda, Eduarda Moiano, Biance Kovach, Joane Cardoso, Valentina Cabanillasa, Alexie Ferreira, Zapate, Laure Holanda, Zéja Victorja in Muzej fotografije (Tomas Maranhao). Producent Pretto Nascimento, odgovoren za kuratorstvo prostora, pravi, da je sanjal, da bi skupaj s festivalom ustvaril mesto, ki bi izražalo umetnost.

“Samo predstavljajte si predlog manj kot mesec dni pred dogodkom, da bi postavili ogromno galerijo z 11 fenomenalnimi umetniki, ki so se strinjali, da bodo sodelovali pri projektu in razstavljali svoje umetnosti na čim bolj raznolik način,” pravi producent. Kot je povedal Pretto, bo galerija vsebovala živo slikarstvo, video mapping projekcijo, fizično razstavo več kot 45 del, pa tudi video umetniške izraze, slikarstvo, fotografijo, kipe in digitalno razstavo. “Počutil sem se zelo počaščenega zaradi povabila in vesel, da sem del multiverzuma umetnosti, ki je festival Zeppelin,” poudarja.

moda in naborki

Tradicionalni sejem kreativne ekonomije Babado Coletivo, ki v Fortalezi poteka od leta 2012, je festival Zeppelin povabil k kuratorju avtorskih blagovnih znamk, ki bodo zasedle festival. Da bi povezali različna kreativna gibanja, ki so se v zadnjih letih pojavila v glavnem mestu Ceará in predstavili novo mlado podjetniško sceno.

Izbor je po besedah ​​organizatorja Babado Coletivo, Hadji Aires, potekal po naslednjih kriterijih: lokalne blagovne znamke, od malih in srednjih podjetnikov, večinoma žensk. Z izvirnimi, kreativnimi izdelki s profilom ciljne publike dogodka. Skupno bo na voljo 18 blagovnih znamk in Festivalska uradna trgovina, ki bo ponujala izdelke iz naslednjih segmentov: moda, dekoracija, dizajn, naravna kozmetika, bio čokolade, obutev, dodatki in očala.

Sejem bo potekal v prostoru, ki se nahaja ob vhodu v Festival, v času od
16.20 v soboto popoldan do 4.20 v nedeljo zjutraj, skupaj s hrano. »Ideja o sodelovanju na večjih dogodkih, kot je festival Zeppelin, je edinstvena priložnost za lokalne kreativne podjetnike, saj lahko poleg neposredne prodaje blagovne znamke komunicirajo, komunicirajo in se pozicionirajo s svojo ciljno publiko, kar ustvarja krepitev blagovne znamke, privabljanje nove stranke in možnost prihodnje prodaje,« pravi Hadji.

Sodelujoče blagovne znamke: uradna trgovina Zeppelin – BABA (moda); Ayê Atelier (dekoracija); Ognjič (naravna kozmetika); MOA (čokolade); Prekrižal sem (pripomočki); Matulao (vrečke); Aurea (obutev); Mandarine (kozarci); Ally Invention (pribor); Karkoli! (moda); Skladišče (pribor); ČRPALKA (modna); Flor do Brasil (moda za plažo); PDM (vrečke); Fly (moda in dodatki); Elaborat (sodelovalna trgovina); Collaborate (sodelovalna trgovina); in Krepke krpe (okras).

Modni vrhunec festivala bo tudi uradna trgovina Official Store, kjer bodo na voljo ekskluzivni kosi s podpisom BABA. »Navdih za trgovca je bila Zeppelinova vizualna identiteta v kombinaciji s pop estetiko skupine BABA in življenjskim stilom glasbenega festivala. Kosi bodo na voljo za prodajo na spletni strani BABA, v uradni trgovini dogodka, po dogodku pa bodo na voljo v BABA Lab (Rua Monsenhor Bruno, 819). Kolekcija vključuje srajce, mini krila, bluze in obleke iz tila, torbe, saronge, vedra, kape in majice s kratkimi rokavi,« razkriva Gabriel Baquit, lastniški partner in kreativni direktor BABA Lab.

Gastronomija

Poleg glasbe, zabave, umetnosti, modnega sejma, uradne trgovine in visečih mrež bodo imeli festival Zeppelin tudi tri gastronomske prostore: Bosque Redário, Quadras in Feirinha. Preverite blagovne znamke, ki bodo prisotne!

Food Court – Bosque Redário
Goveje
Krema Coxinha
D’Tche Dog
Driver Pizza
nabodalo ure

Food Court – Sodišča
Burgão do Jamelão
Menza Benvenuti
dogzone
Betonska mini pica
damska pita

Food Court – Sejem
Hiša Patuá
Chiapas Tacos
Churros in Tal + Acai in Tal
El Chancho
Polna pica
Hej Joe

Prodaja vstopnic za festival Zeppelin

Vstopnice so v prodaji preko spleta na spletni strani Virtualne blagajne, z možnostjo plačila s kreditno kartico na do 3 obroke ali preko PIX-a. Toda tisti, ki raje kupujejo osebno, imajo možnost obiska BABA Lab (ki se nahaja na Rua Monsenhor Bruno, št. 819, v soseski Meireles), kjer lahko kupujete z gotovino, debetno ali kreditno kartico v največ 3 obrokih. In v trgovinah ELABORE (na naslovu Rua Marcos Macedo, št. 827, v soseski Aldeota in v nakupovalnem centru RioMar Fortaleza), kjer lahko kupujete tudi z gotovino, debetno ali kreditno kartico na do 3 obroke. Vstopnice lahko kupite tudi v času dogodka na blagajni.

Več informacij v bilanci stanja

Preberi več | Rock in Rio prestavljen na september 2022

>>>Spremljajte GCMAIS na YouTubu<<<

About the author

moblessing

Leave a Comment