FASHION

V gosteh Abel Moda izgubi proti Itajaíju za odbojkarsko ekipo Santa Catarine

Written by moblessing

Abel Moda Vôlei je v noči na ta petek, 19., v tretjem krogu državnega prvenstva Santa Catarina izgubil proti Itajaíju s 3 nizi proti 0. Delni izidi so bili 14-25, 22-25 in 17-25. To je bil prvi poraz ekipe Brusquense na državnem tekmovanju od začetka delovanja, oktobra 2021.

Naslednji izziv Abela Moda je proti Bluvoleiju, v gimnaziji Sesi, na avtocesti Antônio Heil. Tekma je na sporedu v nedeljo, 28., ob 16. uri.

slab začetek

Tekma se je začela zelo izenačeno, s »štafetami« v prednosti in dvoboji iz točke v točko, z dobrimi trenutki obeh ekip. Toda po trenutkih dekoncentracije Brusquense je Maurício Thomas zahteval čas pri 14. točki Itajaíja, pri rezultatu 14-10 za gostitelje hiše.

Ju Nogueira je z odlično paralelo prekinil Itajaíjev niz: 16-11. Vendar je Dani kmalu odgovoril z močnim napadom, brez nasprotovanja iz bloka.

Ker ni mogel zaustaviti napadov Itajaija, zlasti pri sprejemu, in z več napakami kot običajno, je Abel Moda ostal zadaj. Thomas je zahteval še en time-out pri rezultatu 21-14, vendar je ekipa ostala izgubljena na igrišču, brez iger. V zaključku niza je Emily napadla z desne strani, blok pa je bil popoln, žoga je padla na sredini, tik pred mrežo brusquense: 25-14.

več spora

Itajaí je še naprej nadzoroval igro in celo prej kot v prejšnjem nizu prišel do prednosti petih točk: 10-5. Abel Moda je celo pokazal reakcijo. Trener Fernando Bonatto je prosil za čas za Itajaí po asu, ki ga je dosegla Gabriela Poli in zmanjšal zaostanek Brusquenseja: 10-8.

Domača ekipa je poskrbela za organiziranost in zbranost, ko pa se je Abel Moda uspel približati, jim je padla koncentracija in odprtja za izenačenje v nizu.

Toda zadnji del je imel več ravnovesja na semaforju. Gabriela Poli je začela z razredom na sredini igrišča in pustila rezultat pri 19-19. Na vrsti je bil napad Danija, izpad.

Itajaí se je dobro pobral, z močnimi napadi in servisi Vivija, kar je zapletlo sprejem Brusqueja. V zaključku niza je Dani izkoristil blok za izid na 25-22 in za 2 niza na 0 na semaforju.

zaprt račun

Prevlada itajaiense se je nadaljevala v tretjem nizu z varnejšo, rednejšo predstavo in manj napakami kot nasprotna ekipa. Abel Moda je izboljšal položaj nasprotnika, ki se je bolje znašel s preprostimi napakami in dosegel točke.

Z varno prednostjo je Itajaí zaključil z napadom Danija. Lastnica majice 5 je napolnila levo roko in odločno napadla. Audren je poskusil z obrambo, a ni mogel storiti ničesar.


About the author

moblessing

Leave a Comment