ANIMALS

Al-Massa – obetavne turistične zmogljivosti v Tamanrassetu

Written by moblessing

Mreža turističnih struktur v zvezni državi Tamanrasset je bila podprta z novimi projekti, ki se trenutno uresničujejo in so del prizadevanj za izkoriščanje turističnih zmogljivosti te regije, ki se trenutno šteje. 17 Vključno s turistično recepcijo 8 hoteli9 Kampi s skupno kapaciteto 1019 postelja poleg prisotnosti 90 turistična agencija. Ima tudi država 3 Območja za turistično širitev, ki so trenutno vključena v to 4 investicijske projekte, poleg tega imajo 5 Tudi drugi projekti so v okviru zasebnih naložb, vendar zunaj območij turistične širitve, je povedal direktor turizma in obrti v Tamanrassetu Orzig Hayballah..

Lastniki turističnih agencij v regiji stavijo na zagotavljanje spremljajoče promocije trženja različnih turističnih produktov, vključno z itinerarji in programi, ki odražajo bogastvo regije, je potrdil vodja Združenja turističnih agencij Mohamed Zonaga.. Isti turistični operater je izpostavil tudi pomen zagotavljanja optimalne usposobljenosti zaposlenih v turizmu z razvojem zmogljivosti in usposabljanjem za uporabo sodobnih digitalnih tehnologij pri vodenju programov in različnih dejavnosti, povezanih s turističnim vodenjem..

Tiskovni predstavnik je izpostavil, da mora regija razviti svoje ogromne turistične zmogljivosti za razvoj lokalnega gospodarstva, diverzifikacijo investicijskih priložnosti in ustvarjanje delovnih mest, kar po njegovih besedah ​​zahteva vzpostavitev novega pristopa, ki bo temeljil na vključevanju vseh akterjev, da bi zagotovili zagotavljanje primernega okolja za investicije v turizmu in pomoč pri privabljanju čim večjega števila trgovcev in spodbujanju domačega turizma. Zvezna država Tamanrasset je priljubljena destinacija turistov iz države in zunaj nje zaradi svojih obetavnih zmogljivosti pri podpiranju lokalnega gospodarstva ter spodbujanju naložb in puščavskega turizma, kar prispeva k diverzifikaciji virov nacionalnega gospodarstva na splošno – utelešenje nove usmeritve države..

Ta država se odlikuje po tem, da je turistično območje, ki ga odlikujejo številne turistične in kulturne značilnosti, vključno z očarljivimi pokrajinami, visokimi gorskimi verigami, ki jih boža sonce, napisi in skalnimi risbami, ki segajo več tisoč let nazaj in poudarjajo vidike življenja starodavnega človeka. , zlati peščeni meči in različne tradicionalne industrije, ki so vsi dejavniki, ki privabljajo obiskovalce v Homs, bodisi navadne turiste ali ljubitelje avanture..

sestavljati goreAscram” ki se nahaja na način 80 km od sedeža države in na nadmorski višini pribl 2800 metrov nad morsko gladino.Oran masivni vulkanski. Te gore so prepredene tudi z naravnimi kraji, z vrha njihovih skal teče voda, podobna izviru mineralne vodeTahaport”. To puščavsko območje šteje tudi druga mesta toka vode, kot so slapoviImlawawn” Iniseracen” InTamercrest in dolinaAvilalPoleg tega stran oskram svojim obiskovalcem omogoča opazovanje najlepšega sončnega vzhoda in zahoda na svetu po mednarodni klasifikaciji turizma..

Izdelava tradicionalnega nakita in usnja prav tako predstavlja obrtniško dediščino, ki odraža bogato kulturno ravnovesje, ki je bogato v regiji Al-Ahghar.dve zaklinjanji Tisti v centrih in trgovinah z rokodelskimi izdelki po občinah Tamanrasset. To je najpomembnejše Tariqian nakit, najdi uhanetezapatinin gležnjevhipnozain prstaniželoIn druge sladkarije iz njihTelchocam” Intirut” Indokazi”. Amharske ženske so pogosto vešče usnjarske obrti za zagotavljanje vsakodnevnih potrebščin, odlikuje pa jih tudi večja raznolikost in bogatost ter eden njihovih najpomembnejših izdelkovšotori” Usnjene kubure ali t.iutopljenSo torbe za shranjevanje hrane, pa tudi za izdelavo čevljev in raznih pasov.

About the author

moblessing

Leave a Comment