DECORATION DESIGNS

Hišo na plaži Sarah Jessice Parker lahko najamete, glejte fotografijo

Written by moblessing

če ste ljubitelj seks in mesto in lik Carrie Bradshaw, raje pripravite svoje srce. To je zato, ker je Booking.com pravkar objavil, da je hiša na plaži Sarah Jessice Parker v dolgi otokznano regijo Hamptons lahko najamete.

Ponujena možnost je dve nočitvi v namestitvi v amagansett, in se počutite kot Carrie Bradshaw za manj kot 50 $. Želite izvedeti ceno namestitve in videti fotografije nepremičnine? Zato nadaljujte z branjem!

Lokalizacija

Hiša na plaži Sarah Jessice Parker je bila zgrajena leta 1940 le nekaj korakov od obale. Rezidenca, znana po svojem edinstvenem šarmu, ima ekskluzivno pot, ki omogoča enostaven dostop do ene najbolj zasebnih plaž v regiji.

Kraj je v zelo gozdnati soseski, ki gostom zagotavlja zasebnost mirnega vikenda.

pogled iz zraka hiše na plaži Sarah Jessice Parker.
Hiša na plaži Sarah Jessice Parker ima zasebni dostop do oceana. Vir: Booking.com

darila za goste

Kot da spanje v isti hiši kot Sarah ne bi bil zadosten privilegij, bodo imeli tisti srečneži, ki bodo tam ostali, na voljo poln bar.

Garderoba z razkošnimi petami Sarah Jessice Parker
Omara z luksuznimi čevlji, ki jih je oblikovala igralka. Vir: Booking.com

Poleg bo še sanjska omara. V njej bo več modelov čevljev, ki jih je igralka oblikovala sama za svojo linijo luksuznih čevljev, ki nosi njeno ime.

Preverite še ostale ugodnosti bivanja:

  • Hladilnik, založen z nekaterimi Sarinimi najljubšimi prigrizki;
  • Bar, polno založen z ročno izdelanimi koktajli Thomasa Ashbourna;
  • Izberete lahko par čevljev SJP Sarah Jessice Parker;
  • Rezervacije v luksuznih restavracijah: Nick & Toni’s in Lobster Roll;
  • Povratni prevoz na aktivnosti;
  • Dan na plaži z vsemi potrebščinami;
  • Obisk kmetije Amber Waves;
  • Nakupovalni izlet na trgu Amagansett.
  • Uživajte in nas spremljajte Google News vedeti vse o modi, lepoti, slavnih, dekorju in še veliko več. to je samo Klikni tukajnato mala zvezda na Novicah!

sobe

Za razliko od drugih hollywoodskih igralcev milijonarjev se zdi, da si Sarah ne želi dvorca, v katerem bi preživela konec tedna. 111 kvadratnih metrov zagotavlja udobje za tri spalnice, bar in dnevno sobo s kaminom ter dvorišče, ki nudi neposreden stik z naravo.

Hiša na plaži Sarah Jessica Parker z dnevno sobo s kaminom.
Dnevna soba s kaminom, trosedom in fotelji. Vir: Booking.com

»Ko smo načrtovali prostor, je bil naš cilj ustvariti popolno zatočišče za družino in prijatelje, ki je udobno in poudarja bližino nepremičnine plaži,« pravi Sarah Jessica Parker.

Dekoracija hiše na plaži Sarah Jessice Parker

Kot vsaka tipična hiša na plaži je dekoracija polna odtenkov modre barve.

»Zelo smo se želeli počutiti kot doma, zato smo ga opremili s kosi vintage ki smo jih zbirali skozi leta in dvorišče naredili za vsestranski prostor, kjer smo poleti lahko uživali v sončnem zahodu, pekli na žaru in se zabavali,« podrobnosti opisuje igralka.

Zato smo prinesli nekaj fotografij nepremičnine, tako znotraj kot zunaj. Preveri!

Zunanja lesena paluba.
Hiša na plaži Sarah Jessice Parker ima teraso z ležalniki in mizo. Kot rezultat, se lahko gostje sončijo v zasebnosti in še vedno uživajo v okusnih pijačah, ki so na voljo v baru. Vir: Booking.com
Kuhinja hiše na plaži Sarah Jessice Parker.
Po drugi strani ima vintage kuhinja modro-bela karirasta tla in pohištvo v enaki barvi. Ta slog dekoracije daje domu prijeten in karakteren pridih. Vir: Booking.com
Dvoposteljna soba.
Poleg tega ima dvoposteljna soba z dekorjem hišice na plaži nevtralno barvno osnovo, zaradi česar je brezčasna. Z drugimi besedami, estetika okolja nikoli ne gre iz mode.Vir: Booking.com

Koliko stane bivanje v hiši ob plaži Sarah Jessice Parker?

Zunanji prostor s trato in cvetličnimi lonci.
Zunanji prostor s trato, grmičevjem in cvetličnimi lonci. Vir: Booking.com

O Hamptons Hideaway, kot se imenuje Sarahina hiša, lahko rezervirate za enkratno bivanje dveh nočitev. Prosto mesto je na voljo za 26., 27. in 28. avgust 2022 (od petka do nedelje).

In če že pričakujete visoko ceno namestitve, boste presenečeni. Navsezadnje vas bo ta rezervacija stala le 19,98 USD. Vrednost žetona predstavlja datum Sarahinega prvenca v vlogi ikonične Carrie Bradshaw. Pri pretvorbi bo celotno gostovanje stalo približno 105 R$.

Rezervacija je narejena izključno na Booking.com in se bo začela v torek, 23. avgusta, ob 13:00 (po brazilskem času) in bo potekala po vrstnem redu dostopa.

Torej, priklopite mobilni telefon, da se zbudite, da ne tvegate, da bi zamudili to priložnost.

»Navdušeni smo, da lahko sprejmemo goste Booking.com in jim zagotovimo pravo izkušnjo gosta. Hamptons v našem kotu,« je zaključila Sarah.

Za več informacij obiščite https://www.booking.com/hotel/us/sarah-jessica-parkers-hamptons-hideaway.html.

Oglejte si celotno fotogalerijo

O Booking.com

Nazadnje, del Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG), misija Booking.com je vsem olajšati doživljanje sveta.

Z vlaganjem v tehnologijo, ki pomaga olajšati potovalni proces, Booking.com povezuje milijone popotnikov z nepozabnimi izkušnjami, priročnimi možnostmi prevoza in neverjetnimi kraji za bivanje – od domov do hotelov, kot je hiša na plaži. avtorica Sarah Jessica Parker.

Kot ena največjih potovalnih tržnic na svetu za uveljavljene blagovne znamke in podjetnike vseh velikosti Booking.com omogoča nepremičninam po vsem svetu, da dosežejo globalno občinstvo in povečajo svoj posel.

Poleg tega je Booking.com na voljo v 44 jezikih in ponuja več kot 28 milijonov oglasov, vključno z več kot 6,6 milijona seznamov samo v domovih, apartmajih in drugih ekskluzivnih namestitvenih lokacijah. Ne glede na to, kam želite iti ali kaj želite početi, Booking.com olajša in vse naredi s podporo strankam.

About the author

moblessing

Leave a Comment