TOURISM

Pazi .. razkrita in skrita dejstva pridejo v javnost. To je usodna slika, zaradi katere se je Haifa Wehbe ločila od moža Ahmeda Abu Hashmieha. Šokirala je Egipčane (vse podrobnosti)

Written by moblessing

Zdaj spremljate novice Priče .. dejstva se razkrijejo in skrito se razkrije javnosti. To je usodna slika, zaradi katere se je Haifa Wehbe ločila od moža Ahmeda Abu Hashmieha. Šokirala je Egipčane (vse podrobnosti) in zdaj s podrobnostmi

Riad – Ruwayda bin Abbas – Arabske novičarske spletne strani so objavile zamaskirano sliko, za katero pravijo, da je usodna slika, ki je povzročila ločitev nekdanjih zakoncev Haife Wehbe in Ahmeda Abu Hashmeyaha.Nedavno poročilo, ki ga je objavilo spletno mesto, pravi, da je ljubezenska zgodba Haife Wehbe in egipčanski umetnik Tamer Hejres,

Na spletna mesta za družabna omrežja se je vrnila kmalu po tem, ko je bila vzgojena po televizijskem intervjuju s Hagrasom.

Ljubezenska zgodba med Wehbejem in Hejresom se je vrnila, tokrat po tem, ko so se sledilci razpisali o nedavni fotografiji libanonskega umetnika, ki jo je danes objavila ena od umetniških strani na spletnem mestu Instagram. Medtem ko je oboževalec Haife Wehbe z besedami vrtenja komentiral sliko in umetnico opisal kot kraljico okusa in lepote, je sledilec napisal komentar, ki vsebuje obtožbe libanonske zvezdnice, da je izdala svojega nekdanjega moža Ahmeda Abu Hashime z Hejres, takrat njen zadnji mož in njen nekdanji poslovni vodja, Muhammad Waziri.

Po njegovih besedah.

Veliko vprašanj se je porodilo arabski javnosti, potem ko je bila epizoda egipčanskega umetnika Tamerja Hejresa z njegovim medijskim kolegom Enasom Al-Deghaidyjem nedavno prikazana v oddaji “Sheikh Al-Hara in Al-Jari’a” na zaslon kanala Al-Qahera Wal-Nas. Lik po imenu “Sheikh Al-Hara” je potrdil, da je Tamer Hejres dolge mesece zasledoval libanonsko umetnico, zaradi njegovega velikega občudovanja in želje po romantičnem razmerju z njo. Vsaka igralska vloga ga zbliža z njo, dokler ni dobil te vloge in igral z njo leta 2009.

Glede na Tamerjevo umetniško zgodovino se je pojavil z libanonsko pevko “Haifa Wehbe” v videospotu “Inta Tani”, ki je dosegel velik uspeh.

V času skupnega poslovanja dvojice je bila Haifa poročena z egiptovskim poslovnežem Ahmedom Abu Hašimo, kar je odprlo vrata sumu, da sta v ljubezenski zvezi in da je bila izdaja razlog za jezo Abu Hašime in njegovo ločitev od nje. .

Potem ko je v tisku in na družbenih omrežjih zaokrožila novica o izdaji libanonske igralke Haife Wehbe njenemu možu, egiptovskemu poslovnežu Ahmedu Abu Hashimi, sta se leta 2012, potem ko sta stopila v spor, ki je trajal več kot dve leti, uradno razšla.

Novice, ki so krožile o Wehbejevi izdaji svojega moža, so spremljale škandalozna podoba Haife in Tamerja Hejresa ter množične kritike občinstva družbenih omrežij. Novica je govorila o močni zvezi in medsebojnem zaupanju, ki sta trajala skoraj šest let med zakoncema Abu Hashimo in Haifo Wehbe, preden je v življenje slednje vstopil Maher Hejres.

Libanonska pevka Haifa Wehbe je konec leta 2009 posnela svoje pesmi “Inta Tani” v videospotu, v katerem se je pojavila kot romunska bojevnica, ki je vešča borilnih veščin in je povezana z ljubezensko zgodbo z njeno močno močjo. borec coach “Andrew”, katerega vlogo je utelesil umetnik Tamer Hejres.

Posnetek so snemali več mesecev na območju vzletno-pristajalne steze Basri, južno od Damaska, in takrat Haifa Wehbe, pravi Abu Hashima.

Haifa je dolgo urila nekaj težkih gibov pod rokami slavnega bojnega trenerja Andrewa (Tamer Hejres), ki je sodeloval pri filmih Troja in Ibrahim Al-Abyad. Enta Tani” po besedah ​​Amirja Taime in skladatelja Ramyja Gamala .

Posnetek pesmi “Anta Tani” Haife Wehbe je Haifo Wehbe tudi stal, da je plačala visoko ceno iz svojega zasebnega življenja, ki ga predstavlja njen vstop v spor z možem Ahmedom Abu Hashimo, ki se je končal z njegovo ločitvijo.

Včeraj, v četrtek, je libanonska zvezdnica Haifa Wehbe izdala opozorilo, ki ga je opisala kot “končno” in zadnje, zaradi uporabe njenega imena in slik v številnih oglasih brez njene privolitve ali vednosti.

Libanonska zvezdnica je na svoji uradni strani v “Instagramu” delila plakat v svojem primeru, ki prikazuje oglas za opravljanje igralskega preizkusa v filmu.

Libanonska igralka je povedala, da ni vedela ali vedela za ta film, niti za testno delavnico za izbor deklet, poroča revija My Lady, ki je specializirana za ženske zadeve.

Haifa je v svojem primeru “zgodbe” na “Instagramu” izdala zadnje in zadnje opozorilo vsem, ki uporabljajo njeno ime ali se lažno predstavljajo, in poudarila, da se bo “zatekla k sodstvu,” pravi vir.

About the author

moblessing

Leave a Comment