ANIMALS

Zaključek Ayla Golf Club prvenstva za mladince in dekleta v Aqabi :: Nabataeans

Written by moblessing
Zaključek Ayla Golf Club prvenstva za mladince in dekleta v Aqabi

Nabatejci –

Aqaba 13. avgust 2022

Zaključek golf turnirja za mladince in mladinke, ki ga je organiziral Ayla Golf Club v mestu Aqaba, 12.-13. tega meseca.

V skladu s sporazumom, podpisanim med Jordanskim golf združenjem in “Aylo”, je združenje podprlo ustanovitev turnirja in njegov uspeh tako, da je prevzelo stroške naročnine 12 igralcev iz Amana.

Z organizacijo tega prvega turnirja želi Ayla razširiti in razviti igro golfa na lokalni in regionalni ravni, tako da pomaga usposobiti novo generacijo golfa in najde profesionalne jordanske igralce v tem športu.

V moški kategoriji do 14 let in do 18 let ter pri ženskah do 18 let po sistemu »strokeplay«, to je dejanski delež zadetkov in število lukenj 36. Muhammad Asad, do 14. -letna kategorija, in drugo mesto Salem Al-Abdallat, za Yasmine Al-Zaher do 18 let, in drugo mesto za Taleen Gibji ter za mladinsko golf akademijo, Julie Gibji in drugo. mesto za Muhammada Sha’ata.

Izvršni direktor podjetja Ayla Oasis Development Company, inž. Sahel Doudin, je dejal: “Organizacija prvenstva Ayla za mladince odraža veliko zavezanost podjetja golfu in njegovo nenehno podporo privabljanju najpomembnejših in najpomembnejših arabskih, regionalnih in mednarodnih športnih dogodkov, na način, ki krepi položaj Jordanije kot ene vodilnih svetovnih destinacij in prispeva k privabljanju turistov v mesto Aqaba.« Poudarja prizadevanja Ayle za širjenje in razširitev dosega igre golfa med Jordanci vseh starosti prek programe, ki jih ponuja visoko usposobljeno osebje v svojih objektih na mednarodni ravni.

Generalni direktor Ayla Golf Academy, mednarodni trener Jason Vermeulen, je dejal: »S tem turnirjem, ki ga s ponosom prvič organiziramo v Jordaniji, si bomo prizadevali vzpostaviti nove standarde za mladinske golf turnirje v Jordaniji s pripravo in pripravo ljubiteljev golfa. to vrsto vznemirljivih in vznemirljivih športov za večje in širše lokalne in mednarodne turnirje v prihodnosti,« je izrazil ponos nad naprednim položajem in prestižnim ugledom, ki ga Akademija uživa regionalno in globalno, ter njenim nenehnim prizadevanjem kvalificirati in usposobiti svoje ekipe in kadre za bodite pripravljeni in sledite načrtom podjetja za nenehno širitev in razvoj.

Predsednik jordanske golfske zveze dr. Nidal Al-Majali pa je izrazil ponos nad podporo federacije temu turnirju, ki ga prvič organizira Ayla Oasis Development Company za mlade moške in ženske, in poudaril pomembnost nadaljevanja partnerstva med zvezo in Aylo z namenom promocije jordanskega športa golfa, povečanja lokalnega širjenja igre ter iskanja profesionalnih igralcev in njihove priprave za sodelovanje na regionalnih in svetovnih turnirjih.

Treba je omeniti, da Ayla Golf Club vključuje igrišče svetovnega razreda z 18 luknjami, ki ga je zasnoval veteran golfist Greg Norman.Obkrožajo ga številne slikovite in čudovite pokrajine gorovja Aqabskega zaliva.

Zasnove 120 ha velikega igrišča za golf posnemajo naravni teren območja, saj so pri gradnji upoštevali edinstvene naravne prizore Aqabe, na voljo pa je tudi golf klub z značilnim in modernim dizajnom ter vsi objekti stadion je osvetljen s čisto energijo (sončno energijo).

Sledite Nabatejcem naprej google novice

About the author

moblessing

Leave a Comment