DECORATION DESIGNS

Vaške razlike: vaš dom si to zasluži, vaš žep vam bo hvaležen! | VAS – Rešitev doma

Written by moblessing

Vilarejo je specializirano podjetje za ponudbo najboljših rešitev za vaš dom. Tla, premazi, posode, kovine, barve in svetila najboljših blagovnih znamk na trgu lahko najdete tukaj. Poleg tega je naša 25-letna zgodovina dokaz odličnosti v:

  • Spretnost pri dostavi
  • Prilagojena storitev
  • pestra mešanica
  • Zagotovljeni dobavni roki
  • Zadovoljstvo kupcev
  • Razpoložljivost na zalogi

Lahko bi rekli, da si vaša hiša zasluži Vilarejo, kajne? Potem si zapišite vse prednosti, ki jih prinaša biti stranka Vilarejo in sodelovati v tej veliki družini!

Strateška logistika in inventar z več kot 500.000 m² premazov je razlika Vilarejo

1- Vaški distribucijski center

Distribucijski center Vilarejo, odprt leta 2015, ima več kot 430.000 m² zalog. Strateško lociran poleg BR-101 je bil zasnovan in opremljen za zagotavljanje najboljših logističnih rešitev. Distribucijski center Vilarejo je strateško pozicioniran manj kot 2 uri od vseh trgovin. Zato imamo najhitrejšo dostavo v državi.

Vilarejev pionirski projekt popelje celoten razstavni prostor do stranke

Naše razstavne ideje na poti so pionirski projekt v maloprodaji! Ideias a Caminho je ustvaril Vilarejo za tiste, ki potrebujejo praktičnost v vsakdanjem življenju. Ta storitev je za vas, ki želite z delom prihraniti čas in energijo. Konec koncev je Vilarejo rešitev doma!

Obstaja 05 razstavnih tovornjakov, ki ponujajo mešanico v skladu z vašimi potrebami, kamor koli že ste. Vse to je integrirano v sistem trgovine za hitrejšo storitev.

Vilarejo vsak dan dostavlja v več kot 50 mest. Lastna flota podjetja s 24 tovornjaki zagotavlja hitro in varno dostavo. Na zalogi je več kot 500.000 m² premazov z logistiko, ki zagotavlja hitro dostavo.

Village of Ideals prinaša paginirana okolja, ki navdihujejo stranke

4- Osebnost vašega doma

Pri Vilareju lahko izberete točen ton vaše dekoracije v naši tovarni barv. Na voljo je več kot 2500 sveže pripravljenih možnosti, ki ustrezajo vašim potrebam. Barve, testenine, teksture najboljših blagovnih znamk z

Oh, v naših trgovinah boste našli različne postavitve okolij, ki vas bodo navdihnile. Vilarejo de Ideias ponuja predloge s šarmom in praktičnostjo za vsakdanje življenje. In če želite še več navdiha za svoj projekt z osebnostjo, si oglejte naše publikacije v reviji Vilarejo, ki je brezplačno na voljo v vseh trgovinah, in preverite čudovita okolja, ustvarjena z izdelki Vilarejo.

Imate težave z delom? Samo pokličite Vilarejo na številko (0800 8789321). Pri Vilareju imate kanal rešitev, kjer lahko postavite vprašanja o instalacijah, pridobite specializirane strokovnjake za svoje delo, prejmete nujno blago in rešite težave s katerim koli izdelkom svojega dela, tudi če niste kupili pri nas! Kul, kajne?

In vse to po zajamčeno najnižji ceni! Vilarejo ima v notarski pisarni podpisano javno zavezo o jamstvu najnižje cene ali razliki vračila. Preverite pravila v naših trgovinah oz tukaj.

About the author

moblessing

Leave a Comment