DECORATION DESIGNS

Kako sestaviti igralsko dekoracijo | Vaš dom Več tehnologije

Written by moblessing

Razmišljate o vzpostavitvi okolja, ki bo ponosno prikazovalo vašo strast do elektronskih iger? Ali pa želite svojega sina ali hčer presenetiti z novo dekoracijo spalnice za igralce, polno stila in pop kulture? Poleg investicije v dober PC oz igralni prenosnikShoptime ima nasvete za dodatke in predmete za ta projekt z veliko osebnosti.

Preden začnete, je pomembno pomisliti, da lahko igralnica ali kotiček služi tudi kot prostor za študij in domačo pisarno. Zato je dekoracijo mogoče oblikovati za celotno okolje, vendar s poudarkom na postavitvi za stolom.

To je lahko celo spodbuda za otroka ali najstnika, ki želi snemati videe in pretakati svoje igre in tekme. Za odraslo osebo mora biti ta scenarij vsestranski in imeti možnost, da je bolj nevtralen, na primer za pomemben intervju ali sestanek. Razsvetljava lahko pri teh podnebnih spremembah veliko pomaga.

Začnite s temo in toni

Igralec, ja, ampak katere so tvoje najljubše igre? Pomembno je določiti temo, bodisi z liki, s stilom igre, z elementi z retro pridihom ali bolj kibernetičnimi in futurističnimi. Nič nam ne preprečuje zbiranja referenc iz več različnih vesolij.

Če vi (ali lastnik bodočega četrtega igralca) zbirate akcijske figure, stare video igre, knjige, stripe ali druge predmete, lahko projekt začnete tam. Pomislite na primerno velike police ali police za varno namestitev zbirk. Obstajajo možnosti za shranjevanje lutk in zbirateljskih predmetov s steklom za zaščito pred prahom in nesrečami.

Ena ideja je, da začnete z obstoječim elementom igralca ali igralcem, ki ga je enostavno kupiti, na primer svetilko v obliki bloka Super Mario, veliko lutko, orožje z likom, pliš itd.

Druga rešitev je iskanje tematskih slik in plakatov. Ni nujno, da so enake velikosti: še bolj kul je sestavljati predmete različnih proporcev. Naredite načrt z vsemi slikami na tleh in nato izmerite in izvrtajte steno.

Ko smo že pri stenah, pomislite na barve, tapete ali sliko z velikimi geometrijskimi elementi, ki je ni težko narediti. Medtem ko temni toni pomagajo ustvariti bolj intimno vzdušje, svetle barve služijo za odsev naravne svetlobe, ki vstopa skozi okno, kar pomaga v trenutkih učenja in dela.

Zamisel je lahko, da ostanejo vse stene svetle, razen tiste, ki bo služila kot ozadje, ki lahko pridobi barvo ali barvo z več osebnosti.

Po drugi strani pa je svetlo steno tudi lažje spremeniti z barvno svetlobo. Lahko stavite na LED sijalke in pametne svetilke, ki vam omogočajo spreminjanje tona in barve, investirajte pa tudi v črno svetilko ali neonsko svetilko.

Investirajte v udobje in ergonomijo: igralna miza in stol

Kdor bo več ur preživel ob igricah na osebnem računalniku ali konzoli, potrebuje udobno pohištvo z dobro vzdržljivostjo.

Če bosta v središču igralnega prostora računalniška miza in stol, raje investirajte v drugega. To pa zato, ker je izbira mize bolj kot od drže in ergonomije odvisna od vaših potreb in dekoracije okolja.

Večina miz in miz je standardne višine, med 70 in 75 cm. Za igralno postajo je lahko nasvet, da stavite na industrijski videz s temnimi kovinskimi nogami in lesenim vrhom.

Zdaj, ko že govorimo o stolu, možnosti za igralce običajno vsebujejo več možnosti za prilagoditve in prilagoditve. Iskanje začnite s standardom višine in teže: na voljo so modeli, primerni za otroke, najstnike in nižje ljudi, pa tudi možnosti, primerne za ljudi do 2 m višine in 180 kg.

Navedba podprte velikosti in teže bo vplivala na razmerja igralnega stola, tako da nudi največje udobje in pravilno oporo za uporabnikovo telo. Poiščite modele, ki imajo nastavitev višine sedeža in naslonjala za roke ter nekaj naklona naslonjala. Opora za noge je lahko zanimiv dodatek.

Ker se igralnemu stolu ne prilagodi vsak, lahko izberete dober pisarniški stol, ki ima prilagoditve za dobro ergonomijo. Prednost dajte modelom s koleščki, naslonjalom za ledveno oporo in zgibom, sedežem s stabilnostjo in prostorom za pravilno podporo stegen, nasloni za roke, nastavitvijo višine in dobrimi penami. Nekatere možnosti imajo zaslone na zadnji strani, ki so tudi udobni.

Za tiste, ki se boste več igrali s konzolami, je najbolj priporočljivo, da imate stojalo, ki zapusti sredino televizorja nad višino oči, ko sedite na kavču ali fotelju. Druga možnost je, da Smart TV obesite na stenski nosilec, vendar se boste morali ukvarjati s kabli. Zunanji kovinski kanali v steni so lahko način, kako jih urediti v stilu.

Izogibajte se zaprtim regalom za opremo, saj najnovejše generacije videoiger za pravilno delovanje potrebujejo dobro kroženje zraka.

Če želite sprejeti prijatelje, so poleg udobnega kavča tudi vzglavniki in sedežne vreče dobra možnost za denar.

In ko smo že pri udobju, stavite na preproge in zavese, ki naredijo okolje bolj prijetno in še vedno pripomorejo k zvočnemu udobju.

Kako izbrati gaming prenosnik?

Potrošniki najdejo na trgu veliko možnosti za igralne prenosnike, lahko pa se odločijo tudi za namizje, ki je bolj prilagodljivo.

Ker mora poganjati težke igre, grafiko z visoko ločljivostjo ali ki zahteva večjo posodobitev zaslona, ​​mora imeti igralni prenosnik odličen procesor, dobro količino RAM-a in prostora za shranjevanje, kakovostno video kartico, zaslon z dobro ločljivostjo in dobro arhitekturo. gradnje in hlajenja.

Iskanje lahko začnete po znamki, velikosti ali procesorju. Podali smo tudi nasvete o tem, kako sestaviti popolno postavitev za igralce, da prejmete svoj novi prenosni računalnik. Preberite več tukaj.

Če želite poiskati ponudbe igralnih prenosnikov, dodatkov in zunanjih naprav, obiščite Shoptime. Obiščete lahko spletno stran ali prenesete aplikacijo Shoptime na svoj mobilni telefon, da imate poleg drugih prednosti ekskluzivne popuste in spremljate svoje dostave.

About the author

moblessing

Leave a Comment