ANIMALS

Zalivske novice | Norwegian Cruise napoveduje, da bo njegova nova ladja izplula ta mesec

Written by moblessing

Norwegian Cruise, tretja največja družba za križarjenja po vsem svetu, je napovedala plovbo. Njena najnovejša ladja bo prvič priplula letos avgusta, saj se bo odpravila tako na Islandijo kot v skandinavske prestolnice.

Gostje ladje za križarjenje Norwegian Prima lahko izkusijo hojo nad vodo po osupljivem steklenem mostu in plavanje na plaži Limitless, skupaj z vrhunskimi kulinaričnimi izkušnjami in panoramskim pogledom na oceansko plažo Atlantik. Ta ladja ima največjo skupino 13 apartmajev, poleg največjih sestavnih apartmajev s 3 spalnicami in največjo kabino znamke doslej, s pogledom na ocean in z zasebnim balkonom.

Poleg tega je Norwegian Cruise sprožil promocije do 40%O cenah rečnih križarjenj, vključno s potovanji 2022 in 2023. Potovanje za dve osebi lahko rezervirate po ceni enega za izbrane lete. Ponudbe vključujejo tudi klasično 8-dnevno božično križarjenje od Nürnberga do Frankfurta.

Integrirani paketi križarjenj Norwegian Cruise vključujejo hotelsko namestitev in potovalno zavarovanje, ki popotniku zagotavlja brezskrbnost med celotnim potovanjem.

Križarjenje vključuje možnost večerjanja s svojo ljubljeno osebo, kadarkoli in s komerkoli želite. Leti »Norwegian Cruise« odpravljajo stroga pravila oblačenja v restavracijah in dajejo možnost izbire med širokim seznamom restavracij, ki vam omogočajo, da sedite dlje časa. Norwegian Cruise poleg restavracij ponuja tudi kulinarična doživetja.

Ladje za križarjenje “Norwegian Cruise” ponujajo različna zabavna doživetja od hitrega smučanja v vodnih tunelih do morja in izkušnje bojevanja z laserskimi pištolami in karting dirk ali gledanja vznemirljive gledališke predstave, skupaj s skupino koncertov v živo.

Za najvišjo stopnjo razkošja ekskluzivna storitev “Norwegian Bay Haven” ponuja razkošno spa izkušnjo, ki vključuje zasebno restavracijo, teraso za sončenje, bazen, osebnega strežaja in strateško lokacijo, ki gostom daje priložnost, da uživajo v pokrajini. na krovu ladje.

Poletna križarjenja na Norwegian Escape odplujejo iz Rima do italijanskih zgodovinskih znamenitosti v Firencah, Pisi in slikovitih grških otokih. Povečuje se tudi povpraševanje po križarjenjih na Norwegian Epic od Barcelone do morja Sredozemlje s postanki v Palms, Cannesu in Rimu – prav tako veliko povpraševanje.

Dobra norveška križarjenja to poletje plujejo iz Aten do grških otokov in Turčije. Norwegian Sun tudi letos ponuja dodatne lete na Kanarske otoke, Španijo in Gibraltar.

Leti “Norway” ponujajo več ugodnosti za popotnike vseh starosti, kot če bi ostali na katerem koli drugem otoku na Zemlji, saj ladje za križarjenje družbe vključujejo klube zdravja, luksuzne zdravilišča in restavracije. Novo ponuja svoje obroke ves teden z več možnostmi na voljo.

Ladje vključujejo tudi otroške klube, ki ponujajo programe za vse starostne skupine, kot tudi bazen in igrišča za tenis, košarko in avtomobilsko dirkalno potovanje, ki se razteza na 500 metrov vožnje in dogodivščin v živo.

About the author

moblessing

Leave a Comment