DECORATION DESIGNS

oglejte si ta francoski trend in navdihe

Written by moblessing-

Foto: Reprodukcija/smreka / Casa.com

Ste kdaj razmišljali o posvojitvi provansalski slog v tvoji hiši? Francoski, ta trend podeželskega dekorja je utelešenje podeželski šik.

Uravnoteži starodavne in rustikalne arhitekturne elemente z žensko eleganco in prefinjenim dizajnom. Rezultat je a francoska kmečka hiša toplo in gostoljubno, z elegantnim in bivalnim slogom.

Eden od načinov, kako ga posvojiti doma, je uporaba preprog, zaves, oblazinjenih naslanjačev, lestencev, vzglavij in pohištva z okraski. Izberi eno mehka barvna paleta, s spot barvami. uporaba potiskane tkanine – cvetlični se dobro poda – na senčnike, posteljna pregrinjala, blazine, zavese ali za oblazinjenje klopi ob vznožju postelje.

Ali je mogoče uporabiti francoski provansalski slog v katerem koli domu?-

Foto: Reprodukcija / Moja domena / Casa.com

Svoj dom lahko okrasite, kakor želite, vendar imajo nekateri domovi boljši arhitekturni slog za francosko notranjost. Vendar vas to ne bi smelo preprečiti, da bi te ideje za vaš dom navdihnile.

Odločite se za umirjeno barvno paleto, vintage pohištvo, pobeljen les, pridih elegance in cvetlične tkanine ali tkanine iz voila.

Ali moram uporabiti pravo vintage pohištvo?

Ne, na voljo je veliko modernih kosov pohištva navdihnjen v letniku. Dala vam bo sodobno funkcionalnost z vintage stilom. Prav tako jih je lažje najti in so cenovno ugodnejše od starinskega francoskega pohištva.

Kaj pa, če je zamolkla barvna paleta zame preveč dolgočasna in bleda?-

Foto: Wayfair / Reprodukcija / Casa.com

To je samo vodilo za sledenje slogu dekoriranja francoskega podeželja. Ti lahko mešanje in povezovanje kosov da bo tvoj obraz.

Možno je na primer dodati temnejše leseno pohištvo, da v prostor vnesete toplino in barvo. Ali pa ima vaša preproga bolj živahne barve za drzen videz. Naj bodo vintage in ne boste brez stila.

Od kod izvira francoski provansalski slog?

Ne bi smelo biti presenečenje, da ta dizajn prihaja s francoskega podeželja. Konkretno pa prihaja iz provence. Te podeželske hiše so imele sproščen pristop k dekorju. Združili bi tradicionalne okrašene elemente z mehkejšimi, omamljenimi deli dekorja.-

Foto: Reprodukcija/smreka / Casa.com

Videli boste pridih klasične elegance, ki jih običajno opazite v Parizu in regiji Chateau, le da jih je manj v izobilju. Plošče, letve in zlati dodatki so prisotni na bolj skromen način. Vse ima živahen občutek, ki povzroči sprejem obrabljenih predelov in nepravilnosti.

Če vam je ideja všeč in želite v svoj dom vnesti francoski pridih, si oglejte spodnjo galerijo in poiščite nekaj navdiha, kako jo vključiti v svoj dekor:

“).”Fotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.comFotografija: Next Luxury/Reprodukcija / Casa.com

* Prek Next Luxury

About the author

moblessing

Leave a Comment