FASHION

FC Porto 5-1 Marítimo | Dragon se začne z udarci v slogu Taremija

Written by moblessing

Manuel Fernando Araújo : Lusa

FC Porto je v novo sezono vstopil v velikem slogu in v prvem krogu Lige Bwin 2022/23 premagal Marítimo s 5:1.

Državni prvaki so živeli a tobogan čustev v prvem polčasu so Madeiranci prevladovali v prvih desetih minutah, Odločnost Dioga Coste.

A takoj, ko so proti opoziciji začeli učinkovito pritiskati na prvo fazo gradnje, so videli, da je nasprotnik podlegel, bili so ubitačni in potegnili končni račun.

Zadetke so dosegli Taremi (bisou), Evanilson, Marcano in Toni Martínez. Cláudio Winck dosegel častni zadetek za ekipo Vasca Seabre, blizu zadnjega žvižga.

Scenarij dvoboja pri zmaju je imel vsega po malo in je v prvem polčasu sprožil živahen in čustven dvoboj – tudi sporen in s številnimi postanki.

pomorščakbrez obveznosti podal iskat srečo ter z ostrim in drznim nogometom, igral v prvih dveh nevarnih strelih: Xadasovo bombo sta ustavila Diogo Costa in greda, kmalu zatem pa je Marcano s skoraj samomorilnim zamikom “asistiral” Joelu in ponovno je odločil vratar modrih.

čeprav, državni prvaki so bili smrtonosni, ko so zadeli in okrepili pritisk, zadušili prvo fazo gradnje otočanov in se začeli oddaljevati v markaciji.

taremi označeno, evanilson povišal rezultat, – na sredini je gol razveljavil brazilski napadalec in Joel je spet izgubil v ospredju z Diogom Costo – in iranski bisou in podpisal 3-0.

V kratkem, prvaki so bili super učinkoviti in Madeiranci so se izkazali za razsipne: Joel Tagueu je izpustil tri očitne priložnosti …

Porto prevzel stroške, diamantna sredina je še naprej karburirala, João Mário in Zaidu sta opravila dvojno nalogo pritisniti in dati globino tekačem in priložnosti za nevarnost so se pojavljale.

Evanilson je zgrešil dve čisti priložnosti, a sta se zadetka vrnila s španskim pridihom: Marcano in Toni Martínez sta se pridružila seznamu strelcev. V zadnjem dihu, Winck je skrajšal razdalje.

najboljši na tem področju

Za zelo malo, Iranec taremi znova ni odnesel domov najvišjega rezultata, kot se je zgodilo pred tednom dni v superpokalu Cândido de Oliveira.

Bleščeč prikaz majice s številko 9, ki ima vse bolj odločilno vlogo v enačbah Sérgia Conceiçãa.

S širokim spektrom delovanja potuje po različnih območjih in širi strup iz načrtov nasprotnikov.

Bisou, kot je to storil že v Aveiru, od petih posnetkov, ki jih je naredil, so bili trije uokvirjeni do cilja, celo ustvaril eklatanten povod, je imel 11 akcij z žogo v otoškem prostoru in bil je pomemben brez žoge, z dvema obrambnima akcijama na nasprotni sredini, štirimi odvzemi žoge, prebijanjem in olajšanjem.

Oh in dokončal druga uradna tekma brez dobljenega prekrška, samo da spet razjezim sovražnike. Kako se v perzijščini reče pogumen?

Vrhunci FC Porto

Grujić 6.7

Solidna predstava Srba, ki skuša izkoristiti odhod Vitinhe in utrditi mesto v enajsterici. Nima “parfuma” novega igralca PSG, a se uveljavlja s preprostim in učinkovitim nogometom. Je v soboto zvečer izvedel strel, dve podaji za zaključek, štiri akcije z žogo v območju Marítimo, prav tako zbiranje štirih obrambnih akcij na nasprotni sredinitri razorožitve in prav toliko prestrezanj.

pepe 6.6

Kapetan ni omahoval in je izstopal z osem dvigov žoge, dva odvzema žogedva prestrezanja in dva reliefa.

pepe 6.6

vse bolj večplastna. S spremembo taktičnega sistema ob tem začetku sezone je zamenjal vlogi in v vlogi notranjega vezista mojstrsko opravil nalogo pritiska. (tri obrambne akcije na nasprotni sredini, dva prebijanja in dve posredovanji) in ponovno pridobiti posest (nocoj jih je naredil devet). Tako se je rodil 3-0.

Marcano 6.5

V deveti minuti je skoraj ponudil zlato Joelu, po zaslugi odločnega posredovanja Dioga Coste se je odkupil in podpisal s 4:0 in tako kronal boljši izid drugega polčasa.

João Mario 6.4

S popolno svobodo raziskovanja širine je bila puščica, usmerjena v napad in tako je “podpisal” dve podajikar sta Taremi (3-0) in Toni Martínez (5-0) dodobra izkoristila.

Toni Martinez 6.4

25′ na igrišču, strel, lep gol in pokažete, da želite igrati pogosteje.

Uribe 6.4

Ne glede na taktični sistem, ki ga uporablja ekipa, je Kolumbijec vedno ključni del. Njegov vrhunec je bil uvod, ki se je končal s 3-0poleg tega je devetkrat ponovno prevzel posest, pri čemer je izvedel štiri preboje in tri obrambne akcije na sredini Marítima.

evanilson 6.3

ponovno klicanoa če bi imel cilj umerjen, bi lahko naredil več (zapravil očitno priložnost). Poudarek za razumevanje s Taremijem, igrajo z “zaprtimi očmi”.

Diogo Costa 6.0

Brez krivde za prejeti gol, je bila ključna v začetni fazi dvoboja z dve veliki obrambi in determinante.

Pomorski vrhunci

Cláudio Winck 5.4

Avtor častnega zadetka gostov je poskušal vdahniti življenje desnemu krilu, a je na koncu grešil pri 13′, ko je dovolil, da se Zaidu razoroži in tako je nastal rezultat 1-0 za FC Porto. Kljub temu je bil Marítimov igralec z najboljšo oceno v tej igri.

Joel Tagueu 3.3

Lahko bi si nadel ogrinjalo junaka… ampak tri očitne zgrešene priložnosti so bile zanj pretežko breme.

Povzetek

OBJAVA

About the author

moblessing

Leave a Comment