ANIMALS

Erm News vam pove, da so to najboljše plaže v Sredozemlju: Omal, Alexandria in Matrouh!!

Written by moblessing

Spletna stran Erm News je danes objavila poročilo z naslovom: “Najboljše destinacije za luksuzno križarjenje po Sredozemlju.”
Omenil je, da ima turistične destinacije za več evropskih držav s pogledom na Sredozemlje, vendar je nenavadno in nenavadno to, da stran ne omenja zgodovinskega mesta Aleksandrije s svojimi privlačnimi plažami ali plaž na severni obali, na primer, ali na vsaj plaže prelepega mesta Matrouh, ki predstavlja eno od svetovnih čudes, ali plaže New Alamein ali plaže Ras El Hekma.
Kako so vsa ta mesta in plaže s pogledom na Sredozemsko morje, pa niso med najboljšimi turističnimi destinacijami za križarjenje po Sredozemskem morju, o ljudje? Erm Samo novice!!

Tukaj je podrobno objavljeno spletno mesto:

Sredozemsko morje in okoliška območja so polna številnih otokov in čarobnih krajev za sanjsko potovanje, kjer lahko uživate v osupljivih razgledih, čudovitih sončnih zahodih in mirnih valovih.

Za Sredozemlje so značilne neokrnjene plaže, osupljivi razgledi in zlitje kulture, zato so luksuzne lansiranje opazile nekaj najboljših destinacij za luksuzno križarjenje.

Benetke

Benetke se nahajajo v severni Italiji in so eno najbolj turistično obiskanih mest.

To mesto sestavlja skupina otokov, ki so med seboj povezani, in lahko uživate v slikovitih izletih z gondolo (čolnom), v tem plavajočem mestu pa je veliko znamenitosti, ki jih je mogoče obiskati, kot so trg San Marco, most Rialto in Doževa palača.

Otok Syros

Otok Syros se nahaja v Egejskem morju v Grčiji in na tem otoku je na stotine čudovitih krajev, ki jih lahko obiščete, kjer se lahko odpravite v mesto Ermopoli iz devetnajstega stoletja s svojimi očarljivimi trgi in knežjimi palačami.

Syros je dom animacije, plesa, digitalne umetnosti, filma, klasične glasbe in jazza.

Otok Sicilija

Sicilija je največji otok v Sredozemlju, ta otok se ponaša s kristalno čistimi vodami, neokrnjenimi plažami, odlično hrano in zgodovinskimi kraji, raztresenimi vsepovsod.

Pojdite v Catanio, ki se ponaša s črnimi kamnitimi stavbami in rimskimi ostanki.

Mesto je znano po strežbi in izdelavi pice ter številnih zanimivih okusih, lahko pa se tudi potopite v osupljivo kulturo regije.

V naravi lahko uživate tudi z vožnjo z žičnico nad morjem na gori Etna, da vidite lavo.

Etna je danes eden največjih aktivnih vulkanov v Evropi.

Črna gora


Budvanska riviera s pogledom na modro Jadransko morje, ki ponuja najboljše iz narave, je posejana z bleščečimi luksuznimi jahtami in se ponaša s fantastičnim nočnim življenjem.

Za več sprostitve se odpravite naravnost v staro mestno jedro Kotorja, ki je na Unescovem seznamu svetovne dediščine s propadajočimi starimi cerkvami in beneško arhitekturo.

Korzika

V čudovitem sredozemskem vzdušju lahko uživate povsod na francoskem otoku Korzika, ki se ponaša s čudovitimi plažami, bujnimi gozdovi in ​​prijetnimi gorami.

Korziko imenujejo »Otok lepote« in je idealna destinacija za ljubitelje zgodovine ali tiste, ki imajo raje poročne počitnice.

Korzika je najboljši oddih za raziskovanje z izletom z ladjo do Calanques de Piana ali preživljanjem časa v številnih restavracijah in kavarnah na Trgu svetega Nikolaja.

Vznemirljive morske dejavnosti na plaži Arenella je vredno doživeti tudi z obiskom čudovitih vasi Cap Corse, kot so: Rulliano, Baritelli in Canari.

About the author

moblessing

Leave a Comment