ANIMALS

Raziščite morske dejavnosti v Dubaju, da se poleti ohladite

Written by moblessing

Dubaj je postal vodilna destinacija za prosti čas na morju, saj prebivalcem in obiskovalcem ponuja priložnost, da to poletje uživajo v različnih dejavnostih in vodnih športih za sprostitev.

Dubajsko ministrstvo za gospodarstvo in turizem prikazuje nekaj mestnih vodnih predstav.

Prebivalci in obiskovalci lahko izkoristijo storitve turističnih agencij za prosti čas, ki organizirajo izlete z jahto iz veličastnih mestnih marin, vključno z jahtnim klubom Dubai Marina Yacht Club, jahtnim klubom Creek Marina Yacht Club, dubajskim pristaniščem in marino Al Jadaf Waterfront.

Gostje lahko uživajo v prilagojeni izkušnji jahtanja z različnimi restavracijami in celodnevno zabavo med letom, vse v ozadju veličastnega obzorja Dubaja. Poleg tega lahko potniki pri potovanju po morju izberejo, iz katerega pristanišča bodo odpotovali. La grande majorité des itinéraires proposés par ces agences de voyage comprendront des vues incroyables sur les sites les plus emblématiques de Dubaï, notamment la marina de Dubaï, le Burj Al Arab et le Burj Khalifa, tandis que ex les pro les itinéversés From the world. Če pa gostje želijo uživati ​​v celovitejši izkušnji, so jahte na voljo za najem za daljša in daljša potovanja.

Amit Patel, ustanovitelj in generalni direktor Xclusive Yachts, je povedal: »Nudimo 30 izletov na dan in oskrbujemo več kot milijon turistov letno. Vsi naši izleti temeljijo na vodi, naši najbolj priljubljeni izleti pa so 2-urni vodeni izleti z luksuzno jahto. Ogled z žarom v živo, ki vas popelje do znamenitih znamenitosti, Ain Dubai, Atlantis The Palm in Burj Al Arab. Jahta je v celoti klimatizirana, tako da se lahko gostje sprostijo v notranjosti, in imamo lasten popolnoma klimatiziran salon v Dubajski marini, daje gostom možnost, da se osvežijo pred križarjenjem” .

Kupci lahko uporabljajo celo plavajoči supermarket, ki se nahaja na privezani ladji, kar pomeni, da se jim ni treba vračati na obalo, da bi kupili prigrizke in osvežilne pijače.

Dubai Marina in območje Dubai Creek sta tudi dom številnih tradicionalnih križarjenj, ki zagotavljajo bolj pristen in racionaliziran pogled brez ogrožanja izkušnje.

Uživajte v osupljivem razgledu na mesto na krovu teh tradicionalnih lesenih čolnov in si oglejte nekatere najbolj znane znamenitosti Dubaja. Mnoga podjetja ob doplačilu ponujajo tudi arabske bifeje in pijačo na ladji.

Mohamed Ansari, izvršni direktor The Yellow Boats, je dejal: »Yellow Boats ponujajo edinstvene oglede znamenitosti na trdnih napihljivih gliserjih. Obiskovalce aktivno spodbujamo, da doživijo mesto z vode, da premagajo poletno vročino. Yellow Boats ponuja številne dnevne vožnje od 9. do 20. ure za posameznike, družine in zasebne skupine, ki želijo zelo varno in zabavno izkušnjo.

Številna podjetja za vodne športe ponujajo pakete, ki prijateljem in družinam omogočajo celodnevno izkušnjo akcijskih dogodivščin, kot je vožnja z vodnim skuterjem pred nekaterimi najbolj priljubljenimi znamenitostmi Dubaja, vožnja z vodnim skuterjem na luksuznih dvoriščnih jahtah in drugo.

Poleg tega so številna turistična podjetja dobro opremljena za ponudbo različnih vodnih dejavnosti, vključno s potapljaškimi izkušnjami, ribolovnimi izleti, snorklanjem, snorklanjem in kajtanjem, kar ponuja priložnost za raziskovanje čarobnega morskega življenja, ki obdaja mesto.

Poleg tega so eden izmed najbolj priljubljenih vodnih športov v mestu značilne “flyboards”, ki iskalcem vznemirjenja ponujajo možnost, da se dvignejo nad vodo na oporah za jet start.

Bashir Al Salabi, solastnik podjetja SeaYou Watersports, je komentiral: »SeaYou Dubai ponuja vrsto nemotoriziranih vodnih športov na otoku Palm Jumeirah, od najema do lekcije in usposabljanja do vodnih športov in vodenih ogledov. Te dejavnosti vključujejo kajak, kanu, jadranje in jadranje na deski. Naše priljubljene ture s kajakom in supanjem so med najbolj priljubljenimi možnostmi za obiskovalce Dubaja, saj našim strankam ponujajo edinstven pogled na Dubaj in njegove znamenitosti.

»Za prilagoditev našim poletnim gostom te izlete izvajamo v hladnejših urah dneva, pri čemer se osredotočamo na zgodnja jutra in sončne zahode. Ogledi ob sončnem zahodu so naše prodajne uspešnice, saj jim ponujajo veliko priložnosti za fotografiranje. Naš cilj je odpraviti dojemanje, da je poleti prevroče, da bi šli ven, in poudariti, da je na prostem še vedno lahko odličen način za raziskovanje mesta, medtem ko ostanete v formi, če dejavnosti potekajo ob določenih urah dneva in vsi ostanejo hidrirano. “

Avtorske pravice © 2022 Khaleej Times. Vse pravice pridržane. Zagotovil SyndiGate Media Inc. (Syndigate.info).

About the author

moblessing

Leave a Comment