DECORATION DESIGNS

45 domačih pisarn v nepričakovanih kotih

Written by moblessing-

Foto: Playback/DigsDigs / Casa.com

Mnogi od nas jih imajo čudni koti v naših domovih – premajhni ali zgolj prazni prostori, ki kar kličejo po polnitvi, pa ne vemo, kaj bi z njimi.

Ker smo v trenutni situaciji mnogi od nas začeli delati od doma in a Domača pisarnačeprav majhen, je postal skoraj obveznost, kaj pa če bi uporabili ta neizkoriščen kotiček za ustvarjanje pisarne?

Nasveti za domačo pisarno v pozabljenem kotu-

Foto: Playback/DigsDigs / Casa.com

Če imate ob oknu, vratih ali morda med kuhinjskimi omaricami majhen kotiček, se lahko odločite zanj. vgrajena domača pisarna.

Načrtujte velikost svoje majhne niše in se odločite, kako jo boste organizirali, da bo izpolnjevala vse funkcije. To običajno pomeni vgradne police in mizo, ki ustreza širini vaše niše.

Izberite omaro za dokumente pod mizo, nekaj lončnic, škatle za shranjevanje in morda kakšen dekor, če je dovolj prostora. Če vam primanjkuje prostora, izberite vgradne luči na policah namesto svetilk. Kaj pa o?-

Foto: Playback/DigsDigs / Casa.com

Poleg tega je vredno poiskati majhne mizice ali polico, ki vključuje desko, ki služi kot miza. Lebdeče police in mize so lahko še en dober primer reševanja prostorskega problema.

In spet izberite udoben stol, odločite se za svetilke ali vgradne luči, lončnice in dekor. ne pozabi na shranjevanjeto je pomembno za vse delovne prostore.

Da bi vam pomagali pri procesu in vas navdihnili, smo ločili nekaj projektov. Preverite v spodnji galeriji:

“).”Foto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.com

* Prek DigsDigs

About the author

moblessing

Leave a Comment