FASHION

Hariany začne igro o vrnitvi z DJ Netto, selitvi v Goiânio in karieri v modi: “vse je bilo zelo daleč od moje realnosti” | Moda

Written by moblessing

Ime digitalne vplivnice, podjetnice in bivše BBB Hariany Almeida se je pogosto pojavljal na omrežjih. Razlog? V življenju Goiane ne manjka gibanja. Pri 24 letih se je Hariany vrnil v Goiás, izkoristil svojo znamko oblačil, Halma, in se kljub temu spet srečala s svojim fantom, DJ Netto.

V ekskluzivnem intervjuju za Glamour je razkrila podrobnosti preobrazbenih trenutkov, povedala, kako se počuti glede špekulacij o svojem osebnem življenju in razkrila prihodnje projekte.

Potem ko je postal nacionalno znan na 19. izdaji Big Brother Brazil, ki je potekala leta 2019, se je Hariany odločil, da ostane v São Paulu, da bi izkoristil priložnosti za delo. “To je bila zame izjemno pomembna izkušnja, čutim, da sem deset let v tem obdobju zorel. Delo je bilo intenzivno,” razkriva.

Zdaj, ko se je vrnila v domovino, slavi bližino svoje družine in možnost, da deli več trenutkov s tistimi, ki jih ima rada, vključno z Netto, s katerim si delita dom. “Najboljši del vrnitve v Goiânio je biti blizu svoje družine in svojega izvora, na te stvari sem zelo navezan in včasih zadenem slab ker sem tako daleč,« prizna.

Hariany Almeida — Foto: Publicity

Kljub temu sporoča, da bo pogrešala biti blizu poklicnih možnosti. “Slaba stran, in sploh ne bi rekel slaba, je, da ste daleč od največjega delovnega središča, kajne? Ampak nič, česar zračni most ne bi mogel rešiti,” dodaja.

Osebno življenje in špekulacije

Hariany, ki je vedno predmet ogovarjajočih profilov, priznava, da spremlja vse posledice. Vendar pa jo katera koli objava redkokdaj zares prizadene. Pravzaprav se skoraj vedno počuti dobrodošlo. Tako je bilo po obnovitvi razmerja z DJ Nettos katero se je pred kratkim razšel.

Hariany Almeida poleg svojega fanta, DJ Netto — Foto: Reprodukcija/Instagram

“Pred našim prevzemom ni bilo veliko špekulacij, mislim, da tega res nihče ni pričakoval, niti jaz ne. Ko smo se odločili, da ne bomo več skrivali ničesar in živeli, so se začeli pogovarjati. Javno nastopanje je bilo naravno in me je presenetilo. Internet nama je bil super naklonjen. Čestitam. Sem eden tistih, ki bere komentarje na tračarskih profilih, veš? In ljudem je bila najina vrnitev všeč! Ljubezen res nima roka,« slavi.

Z nekaterimi zbirkami, osredotočenimi na oblačila za plažo in drugi z bolj urbanističnimi predlogi, the Halmazaložba, ki jo vodi Hariany, je bila ustanovljena leta 2021. Glavni namen znamke je ustvarjanje avtorske in raznolike mode, oblikovane za potrebe brazilskih žensk.

“Moda je v mojem življenju prisotna že od nekdaj, na fakulteto sem vstopila, ker sem se že videla zaljubljena in sem vedela, da hočem živeti od tega. Po sodelovanju v BBB sem imela ogromno izložbo za javnost in začela sem uporabljati moji družbeni mediji, ki združujejo stvari, ki jih imam rad,« pojasnjuje.

Hariany Almeida — Foto: Publicity

Čeprav so sanje vedno obstajale, ni bilo veliko prostora za izpolnitev stare želje. Podvig z nečim tako strastnim se je zdel nedosegljiv. “Uvesti modno znamko so bile sanje ravno zaradi vse te ljubezni, a je bilo nekaj zelo daleč od moje resničnosti. Možnost izpolnitve sanj, da za blagovno znamko v celoti skrbim jaz in moja ekipa, in da zagotavljam modne vsebine, ki Idealizirala sem, je vse, kar sem si kdaj želela. Počutim se izpolnjeno, a vseeno želim več,” zagotavlja.

Poleg založbe Hariany dela tudi na omrežjih s produkcijo vsebine, za prihodnost pa je ideja nadaljevati z uravnoteženjem dvojnega potovanja.

“Želim ostati zelo osredotočena na Halmo, čisto vse dam v svojo družbo, imam občutek, da so kosi podaljšek moje omare, vse obožujem in uporabljam. Še naprej bom močna tudi na družbenih omrežjih v modni in lepotni segment ter seveda prikazovanje norosti mojega vsakdana(smeh)”.

About the author

moblessing

Leave a Comment