ANIMALS

Časopis Al-Ayyam – Od Corniche of Salem do Trga mučenikov.. v Abyan Eidu in veselje vzklije iz srca trpljenja

Written by moblessing

>

Abyan je opisan kot vedno zmagovalec iz kakršnega koli političnega ali celo vojaškega spopada, prebivalci Abyana pa so imeli nekoč premoč, zato so se navadili neomajnosti in potrpežljivosti ter vztrajnosti kljub vsem okoliščinam.

Vzdušje blagoslovljenega Eid al-Adha, ki še vedno obstaja do tega trenutka, je potrdilo to dejstvo in pokazalo podobe večne zmage, saj so prebivalci Abyana ustvarili Eid veselje iz srca trpljenja.. Pokrivali so in se veselili od plameni visokih cen in zasadili nasmeh sredi bede in revščine Življenje, v Abyanu ni nič drugega kot veselje in praznovanje in nič drugega kot prazniki, prazniki, veseljaki in obiskovalci mestnih parkov.

Prebivalci province Abyan so z veseljem, radostjo in užitkom sprejeli blagoslovljeni Eid al-Adha.Mladi in stari so se oblekli v obleko veselja kljub težkim življenjskim razmeram, ki jih preživljajo zaradi visokih cen oblačil, žrtev in drugega.

Manifestacije Eida v Abyanu, dobrotljivost in obdarovanje, imajo poseben pridih, državljani vztrajajo, da ob tej verski priložnosti ne zamudijo trenutka sreče. Kljub nevšečnostim je bilo vzdušje Bajrama drugačno s praznovanji, družinskimi obiski, sprehodi po vrtovih in lokalih, Trgu mučenikov v Zanzibarju, Salmeen Corniche v predelu Sheikh Abdullah na obali Arabskega morja ali slikovitih razgledih na sadovnjake in kmetije na območju Bates v delti Abyan, da bi se izognili intenzivni vročini zaradi pogostih prekinitev električnega toka.

Otroci v Abyanu igrajo svoje igre na Eid al-Adha. Parki, prodajna mesta, plaža Corniche Corniche in slikovita kmetijska območja na območju Bates v delti Abyan so polni družin, da preživijo praznik Eid, kjer prebivalci uživajo varnost , stabilnost in mir kljub težkim razmeram, skozi katere gredo.

Državljan Hussein Jara iz Zanzibarja pravi, da so kljub težkim razmeram in visokim cenam oblačil, žrtev in potrošniških dobrin ter vsemu, kar se plete proti temu ponosnemu južnemu ljudstvu, razen prebivalcem Zanzibarja, praznik Bajrama sprejeli z veseljem in srečo kljub pomanjkljivostim in težavam, ki jih trpijo.

Dodal je: “Blagoslovljeni praznik Eid al Adha smo preživeli na sprehodu z mojo družino na Trgu mučenikov v Zanzibarju, v to izhodišče, kamor mnogi ljudje zaidejo skozi zabavo in igre za otroke na igrah na trgu.”

Državljan Ammar Yasser Hammoud iz mesta Jaar je dejal, da je sprejem meščanov za Eid Al-Adha poln veselja, saj sem praznik Eid preživel z družino na sprehodu v Salem Corniche na obalnem območju Šejk Abdulah naj uživa v obalah in morju na tem območju kljub razmeram, ki jih prestajajo mnogi, vendar ima ta verska priložnost posebno mesto.

Poudaril je, da so številne družine zaradi nezmožnosti nakupa oblačil za svoje otroke in žrtev zaradi noro visokih cen, ki so mnoge prikrajšale, praznik sprejele z nekakšno žalostjo in krivico, a veselje in praznovanje praznika nista. zapusti te družine, zato je vsak praznoval in se veselil na svoj način in v okoliščinah.

Po drugi strani je poslanec državnega zbora Muhammad Al-Amoud dejal, da ima blagoslovljeni Eid Al-Adha svoje običaje in tradicije v družinah Abyan s sprehodom v prostorih za dihanje in trgih ter na obalah Arabskega morja v obalno območje šejka Abdulaha, rekoč: “Številne družine trpijo zaradi revščine, revščine in pomanjkanja zaradi politike okupacije, ki je uničila Vse je lepo in pripeljala družine v to bedno in zastrašujoče stanje, ki ga prej niso poznale. “

Profesorica Wajdana Mask pa je dejala: “Počitnice Eid smo preživeli tako, da smo se sprehajali po Corniche of Salem in uživali v čudovitih plažah ter kljub težkim okoliščinam iščemo veselje in užitek. To je primer Abyanovih sinov, južni strani, v vojaški in politični enačbi. Bajram je priložnost za veselje, veselje in užitek z družino.”

Dodal je: “Mnogi se trudijo premagati težke življenjske razmere in kopičenja, ki motijo ​​mir in veselje te verske priložnosti, kljub nesrečam, tragedijam in nesrečam, ki so doletele južnega državljana, za katere ni pričakoval, da bodo privedle do tako težkih razmer ki je izčrpal njegove moči.”

Medijska oseba Radfan Omar pa pravi, da se je na tisoče vernikov gnetlo na mošejah, trgih in trgih v vseh regijah in direktoratih province Abyan, da bi opravili blagoslovljeno molitev Eid al-Adha v duhovnem ozračju, kot je veličina veselega Eida in občutkov usmiljenja, bližine z Bogom, solidarnosti, ljubezni in miru, ki se je vrnil v Abyan po letih napetosti, varnosti in delitev, ki jih je vojna pustila za mirom, ki ga je guverner dosegel, Abyan pa je bil na vrhu svojih vidnih naslovnic in obrnil stran preteklosti. in strpnost med vsemi sprtimi stranmi v Shaqri, Zanzibarju, Sheikh Salemu, vojaškimi in varnostnimi silami, silami varnostnega pasu ter podpora in podpora, priložnost, zaradi katere je Eid postal dva praznika, poln veselja in zadovoljstva ter sta prevladala sreča in užitek .

Dodal je, da je letošnji bajram tako dober kot prijaznost Abyan in njenih otrok, kljub visokim cenam, vendar je državljan Abyan neomajen kot običajno, noče podleči ali se predati težkim razmeram in nadaljuje s svojim uporom zaradi življenje.

Poudaril je, da se je od prvega dne blagoslovljenega Eid al-Adha na tisoče državljanov, družin in otrok razpršilo po številnih turističnih točkah z namenom piknika in rekreacije, zlasti Corniche mučenika Salema Rabieja Alija, šejka Abdullaha območje na obali Abyan al-Jameel, Arabsko morje in Trg mučenikov, ki je odločen, da se vrne v svoj sijaj.Med čudovito obalo in vzpenjajočim se trgom so vsi risali svoje preproste sanje in preživeli svoje najsrečnejše trenutke.

Državljan Jamal Al-Heba iz okrožja Lauder je dejal, da je bil blagoslovljeni Eid Al-Adha sprejet z izrazi ljubezni in sreče z igro in zabavo otrok na ulicah mesta Lauder, ki so se veselili praznika, kljub temu, da mesto je šlo skozi v smislu skladiščenja zaradi eksplozije trga orožja, ki je povzročila smrt 8 in poškodbo 28 ljudi pred praznikom Eid al-Adha.

Dodal je, da ima praznik poseben okus za otroke direktoratov osrednje regije, kjer Osama preživi v družinskih obiskih družine in bližnjih, otroci pa se igrajo na ulicah, soseskah, ulicah in nekaterih lokalih, kljub vsemu pomanjkljivosti in življenjskih razmer, zaradi katerih trpijo.

About the author

moblessing

Leave a Comment