ANIMALS

Kaj videti in početi na Tajskem – Palestina PS

Written by moblessing

Obisk Bangkoka

Glavno mesto Tajske je Bangkok, priporočljivo je, da dva dni preživite na načinu Bangkok, prvi dan v Rattanakosinu je zgodovinsko območje, ki vključuje zanimivosti, ki si jih lahko ogledate v Bangkoku.

Obiščite Veliko palačo

Velika palača (Tajska kraljeva palača) je podobna obisku Taj Mahala, z veličastnimi templji, veličastnimi dvorišči in osupljivimi vrtovi je že več kot 150 let dom tajskega kralja in njegove družine.

Tajsko državljanstvo

Izkusite obisk centra za usposabljanje masaž in meditacije ter izkusite storitve, ki jih ponuja v Bangkoku.

Pojdite na snorklanje ob obali Koh Lante

Študijska področja smo preučevali na študijskih področjih Visoke letalske univerze.

Otoki Surin, Similan in Ko Tao so med svetovnimi priljubljenimi destinacijami za ljubitelje tropskega potapljanja, bogata biotska raznovrstnost grebenov Koh Tao in plitvo morje so bistra in topla prva potovanja ter idealna destinacija za potapljanje.

Odpravite se na izlet na Koh Phi Phi

Je eden od znanih arhipelagov v oceanskem morju, znan po turkiznem morju, slavnih zalivih in izletih na okoliške otoke, je čudovit otok s čudovitimi zalivi, čistim morjem in dvignjenimi apnenčastimi skalami.

Snorklanje in plaža

Bližji ogled otokov Phi Phi, otoka Bamboo in otoka Maiton je možen z gliserjem.

Obiščite zaliv Phang Nga

To je ena izmed najboljših turističnih destinacij na Tajskem, Similanski otoki na drugi strani pa je eden najboljših pacifiških otokov v zalivu, ki je raztresen vsepovsod z meglenim meglenim zrakom.

Ogled otoka Banak, apnenčastih jam, otoka Hong, otoka Hong in Koh, kjer v Phang Ngaju snemajo film o Jamesu Bondu iz leta 1974. Narodni park Bay.

Obiščite nacionalni park Khao Yai

Del južno od mesta Phang Nga je dom ene najbolj impresivnih arkad v državi in ​​enega najbolj impresivnih krajev na Tajskem.

To je vrt, ki nam je všeč iz Azije Štirje čudoviti otoki.

Obisk Krabija

Je ena izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij v državi, država je v južni Tajski na obali Andamanskega morja, središče Krabija vsebuje veliko zalivov, otokov in pečin, je mesto, imenovano Krabi Town.

Krabi je mesto, obdarjeno s turističnimi viri in eno najkakovostnejših turističnih območij Tajske kot starodavna človeška naselbina, ki sega v prazgodovino in je postala eno izmed pomembnih območij v regiji.

Najpomembnejše turistične atrakcije na velikih turističnih otokih

plezanje

Lahko je počitniška destinacija, kjer imajo ljudje z vsega sveta dopust za plezanje, beli pesek in palme pod strmimi pobočji.

Kjer so vsi športni in energični, črke so vse stopnje plezalca, tam so tudi profesionalni plezalci, tisti, ki in tisti, ki so to izkusili prvič v življenju.

Raleigh je polotok, ki je dostopen le po morju.

Obiščite otoke Kanoi in Modra laguna

Zaženite tukaj plaže otokov, na otokih je 130 majhnih in velikih otokov, raztresenih v morju otokov, vožnja s kajakom

Če ste v Krabiju in imate dovolj časa, se lahko ustavite v Modri ​​laguni, ki slovi po temno modri vodi.

Obisk Chiang Mai

Chiang Mai je eno najbolj idealnih krajev za gledanje japonskih, japonskih, japonskih, japonskih, japonskih, japonskih, gledanje videov

Zelo dobro, obiskujte tečaje tajske kuhinje in kuhanja, dejavnosti, kot so safari s sloni, plezanje, masaže, obiskovanje zdravilišč in rož.

V Chiang Maiju je najlepše mesto na svetu, tam je primerna zabava, ki bo zadovoljila turiste, to je prava priložnost za te lete in je tako nežna in nežna kot obala, v Chiang Maiu je veliko privlačnih možnosti.

Prostovoljec, ki skrbi za slona

Fundacija za rehabilitacijo slonov je nastala v naravnih razmerah.

Čudovit občutek je preprečiti slonom delo tako, da ti jih pomagaš okopati.

Tečaj kuhanja repa

Tajska kuhinja najdemo v Aziji.

festival cvetja

Udeležite se festivala prikazovanj, povorke bleščečih parad, ki tavajo po mestnih ulicah, lepih žensk, ki tekmujejo v kostumih Miss Chiang Mai z vrhov povorke in pozdravljajo gledalce, svetle barve različnih svetlih rož v bleščečem pogledu.

Obiščite Mae Hong Son

Mai Hi Hi je ena najbolj priljubljenih cest na svetu.

In na poti je postanek pri njem, motociklistična izkušnja na Tajskem, poleg tega vas posebna doživetja čakajo na postankih na poti:

Doživite svetovno znano cesto Mae Hong Son

Pot posveča čudovitim razgledom na strme gorate terene, reke, ki tečejo skozi tropske gozdove, in 1.864 ovinkov na 349 km.

Obiščite Pleme dolgega vratu

Lahko naredimo, da je mogoče narediti, mogoče storiti, pravzaprav dolgo, dolgo ali dolgo, je mogoče videti v preteklosti lepo.

Obisk Chiang Raija

Chiang Rai je kraj s prijetnim vzdušjem, ogled se začne z nočne tržnice, sprehajalne ulice in jazz festivala, večinoma nerazvitega z nekaj luksuznimi hoteli ob rečnih bregovih, pot od Bangkoka do Chiang Raija traja 1,5 ure.

Obiščite Beli tempelj

Kot že ime pove, da spominja na sladkorne palače Čudežne dežele, je ta izjemen tempelj, najnovejši v moderni budistični arhitekturi, zasnoval arhitekt Altaylermchai Kositpipat.

Obiščite Koh Samui

Samui je znan po tajskem otoku medenih tednov, otoških plažah, razglednicah in kokosovih drevesih do čistega turkiznega morja, veliko je turističnih krajev iz turističnih krajev in dobrih krajev za bivanje v krajih z bolj romantičnim vzdušjem, zastava od februarja do marca je popoln čas Koh Samui.

Ayutthaya زيارة

Vključeno na Unescov seznam svetovne dediščine.

Ena najboljših predstavitev starodavne kulture na Tajskem, ki jo obišče več kot 4 milijone ljudi.[1][2]

.

About the author

moblessing

Leave a Comment