TOURISM

Takole je “Asad” v živalskem vrtu v Siriji osramotil režim in vsesplošen posmeh (priča)

Written by moblessing

domovina- Podoba leva v živalskem vrtu “Adawy” v Damasku je izzvala posmeh pionirjev socialnih omrežij.

Al-Asad je bil videti v obžalovanja vrednem stanju zapravljanja in šibke strukture, kot da bi izražal resničnost položaja Sircev, od katerih jih 99 odstotkov živi pod pragom revščine. Po zadnjih statističnih podatkih Svetovne organizacije za hrano.

Zaradi česar je guverner Damaska ​​zanikal, da je slika v Siriji.

Guvernerstvo je na svoji spletni strani objavilo: »Izmišljena slika je krožila po več straneh in trdila, da je v živalskem vrtu v Al-Adawiju, resnica pa je, da je stara in objavljena na tujih straneh, kot da je tudi v Indiji. kot arabske strani.”

se je poslovila Gubernija Lastniki strani preverijo vir, preden objavijo kakršno koli anonimno sliko.

Medtem ko so slike, objavljene na njegovi strani, pokazale, da je lev v parku dobrega zdravja.

Predatorji

Temeljni kamen živalskega vrta je bil položen v območju “Al-Adawi” v Damasku novembra 1998. Odprt je bil junija istega leta z namenom zbiranja živali, zlasti plenilcev.

V parku je poleg različnih vrst živali 19 levov in vrsta medvedov, volkov, hijen, ptic, lisic, kamel, želv in zajcev.

Obstajal je tudi park “Al-Jalaa” v mestu Douma na podeželju Damaska, vendar je bil uničen zaradi bombardiranja mesta s strani Asadovih režimskih sil.

Živalim grozi smrt

Poročilo je poudarilo, da živali v živalskem vrtu “Al-Adawy” v Damasku živijo brez zadostne hrane ali oskrbe in jim grozi smrt zaradi pomanjkanja hrane in pijače ter pomanjkanja zdravil.

Poročilo navaja, da so se te razmere poslabšale, potem ko je bil živalski vrt za nekaj časa zaprt zaradi korona virusa, zaradi česar je na stotine živali ostalo brez oskrbe in brez gibanja za obiskovalce.

Direktor parkov v Damasku “Sumer Farfour” je zanikal zvesti časnik “Al-Watan” resničnost slabe resničnosti živali in trdil, da je število obiskovalcev med prazniki preseglo 8.000.

Pomanjkanje hrane pa je priznal s potrditvijo, da obstaja tendenca povečevanja količin, ki jih dajejo živalim. Predlagal je, da park vlaga in se zanaša na prihodke in prihodke, da bi zagotovil vse potrebe, kar kaže, da so letni stroški hranjenja in cepljenja ocenjeni na pol milijarde funtov.

Kljub temu bednemu stanju parka je režimski guverner Damask zavrnil njegov razvojni projekt, ki ga je predstavil “Samer Al-Homsi”, eden od rejcev živali, in takrat poudaril, da park ni ponujen za naložbo.

Gubernija je razloge za zavrnitev projekta ureditve parka utemeljila s tem, da je to posledica veljavnih zakonov in predpisov.

Al-Homsi je eden od rejcev plenilcev in ogroženih živali v Siriji in ima zasebno kmetijo na območju Tabbala v Damasku, kjer redi ogrožene plenilce.

Pelji me nazaj v Afriko

Podoba, za katero so v guvernerju Damaska ​​trdili, da je izmišljena, je sprožila številne komentarje in odzive, nekateri pa so hitenje guvernerja k zanikanju povezovali s simbolno povezavo med živaljo leva in nazivom šefa režima.

Muhammad Hussein je komentiral: “Če bi bila slika tigra ali katere koli druge živali, se ne bi trudili in iskali njenega zdravja ter širili zanikanja.”

Po lastniku računa “Citizen General”: “Lev v parku Al-Adawi v okupiranem Damasku, kot da pravi, pelji me nazaj v Afriko, in to so moji brki. Če sem lovil jelene, sem postal vegetarijanec, in popravil je: »Poglej moje oči.

Muhammad Al-Arki je izrazil prepričanje, da shujšani lev, ki se je pojavil na sliki, če bi živel na “endomeju” in suhem kruhu, ne bi bil v takšnem stanju.

Konec januarja 2019 je organizaciji Four Boss uspelo prepeljati številne leve iz živalskega vrta »Magic World« na južnem podeželju Alepa čez turško mejo po kopnem in nato z letom v Jordanijo.

V Jordanijo je prispelo pet levov, dva tigra, dva medveda, dve hijeni in dva psa, ki so bili izpuščeni v rezervat Al-Mawa v severni Jordaniji.

Organizacija za pravice živali je premestila tudi dva leva, ki sta živela v živalskem vrtu “Čarobni svet” v Alepu. Ko so si opomogli v živalskem rezervatu v Jordaniji, so jih z letalom prepeljali v Južno Afriko.

Opica “Saeed” v Alepu..je nesrečna in prestrašena in se je postarala

About the author

moblessing

Leave a Comment