DECORATION DESIGNS

Odkrijte prednosti tirne svetilke in si oglejte, kako jo namestiti – Casa e Jardim

Written by moblessing

Ker pege prinašajo bolj usmerjeno svetlobo, je treba razmisliti o potrebi po drugem krogu, odvisno od okolja (Foto: Getty Images)

Ker pege prinašajo bolj usmerjeno svetlobo, je treba razmisliti o potrebi po drugem krogu, odvisno od okolja (Foto: Getty Images)

Uspeh pri projektih razsvetljave, elektrificirana tirnica je super praktičen kos in odlična možnost za tiste, ki prenavljajo hišo. Sestavljen je iz kovinske palice, ki je odgovorna za namestitev električne napeljave in podpornih točk ali stropnih luči različnih vrst, kotov in odprtin. Fleksibilnost je beseda, ki opredeljuje tovrstno strukturo, v kateri je možno spreminjati položaj, fokus in število točk, da se osvetlitev prilagodi morebitnim spremembam v prostoru. Nato Shoptime ponuja več informacij o tirna svetilka.

Tirnice so običajno bolj raziskane v dnevnih sobah in spalnicah, kjer se je mogoče osredotočiti na kreativen in nenavaden način, od pohištva do slik in zaključkov. Dobro služijo tudi v vseh vrstah prostorov, z izjemo tistih, ki so izpostavljeni vremenskim vplivom ali vodni hlapi, kot so zunanji prostori in kopalnice.

Ker gre za tehnični kos, ki ima enostavno in enostavno montažo, je najljubši tistim, ki si želijo drzniti v razsvetljavo brez večje prenove.

Kljub svoji nevtralni zasnovi lahko točka na tračnicah postane pomembna v dekoraciji tudi v svojih tovarniških različicah – v beli, črni in srebrni – s kombinacijo na primer črne tirnice z belim stropom ali srebrne z žganim cementom v odtisu. bolj industrijsko.

Uporaba tirnice mora biti sorazmerna z žariščnimi točkami, ki jih je treba obdelati, in dimenzijo prostora. Na splošno, če je prostor velik na primer 3×3 m, je idealna velikost tirnice 2 m, tako da je na vsaki strani tirnice do stene 50 cm presežka.

Količina in vrste reflektorjev ali stropnih svetilk se razlikujejo glede na osebni okus. Na eni strani so tisti, ki imajo raje bolj udobno okolje ali, na drugi, bolj osvetljen in funkcionalen prostor.

Ker pike prinašajo bolj usmerjeno svetlobo, je treba razmisliti o potrebi po drugem krogu, odvisno od okolja. V pisarnah je priporočilo strokovnjakov tudi svetilka bližje pisalni mizi. Območje za ličenje, na primer, zahteva razpršeno svetlobo, da odstrani vse sence z obraza.

Oglejte si nasvete za namestitev tirne luči:

Najprej boste morali odstraniti staro svetilko, da ostane ožičenje ohlapno, da jo lahko uporabite v novem modelu. Nato preverite bakreni del ožičenja in preverite, ali je v dobrem stanju za nadaljnjo uporabo ali ne. Če je poškodovan, odrežite in odstranite nov kos, pri čemer izpostavite bakreno konico za novo namestitev.

Če želite izmeriti lokacijo stropa, kjer boste izvrtali luknjo, pustite luč na sredini glede na napeljavo. S svinčnikom označite, kje bodo nameščeni vijaki. Po tem koraku z izvijačem natančno izvrtajte luknje. Uporabite nadstrešek, da skrijete luknjo, ki jo je pustila stara svetilka. Tako boste polepšali zaključek in zaščitili napeljavo.

V luknje boste morali vstaviti moznike in tirnico priviti na strop. Če želite zagotoviti, da so vijaki varno pritrjeni, uporabite izvijač ali križni izvijač. Ko je tirnica nameščena, je potrebno ponovno izvesti električni priključek. S kleščami povežite žice in električni trak, da ovijete lokacijo. Nazadnje pritrdite svetlobne točke, kamor želite na tirnici, kar je lažje s sistemom za pritrditev.

Več o tem: bela ali rumena svetloba; razumeti prednosti vsakega

Kaj pa zdaj, da se oglasite v Shoptimeu in izberete sijalke in druge predmete za osvetlitev vašega doma? Kupite lahko na spletni strani ali prenesete aplikacijo Shoptime iz glavnih trgovin z aplikacijami za pametne telefone, ki poleg številnih drugih prednosti ponuja ekskluzivne popuste in omogoča spremljanje statusa vaše dostave.

About the author

moblessing

Leave a Comment