DECORATION DESIGNS

Dodatki, ki bi jih moralo imeti vsako znamenje doma, da bi se imeli radi malce bolj

Written by moblessing-

Fotografija: reprodukcija / Pinterest / Casa.com

Priznajmo si, naš dom je kraj, kjer se počutimo najbolj varne, da smo to, kar smo, tam krepimo svojo osebnost in vključuje elemente, zaradi katerih se počutimo svobodne pri raziskovanju sanj, ciljev in sprejemanju odločitev. Skratka, to je naše varno zavetje.

Soočeni z vsemi temi pomembnimi dejavniki v naših življenjih, postane izbira dekoracije več kot le ustvarjanje lepega prostora. Srečati se moramo v okolju udobno in prinesite identifikacijo.-

Foto: Karen B. Wolf Interiors/Reprodukcija / Casa.com

S tem sklepanjem smo povabili astrologinjo Yaro Vieira iz Astrocentra, da se malo pogovorimo o tem, katere dodatke moramo imeti doma in si dvignemo ljubezen do sebe, vendar ob upoštevanju značilnosti posameznega zodiakalnega znaka. Vedite, kaj so:

Oven – talisman za srečo-

Foto: Amofadas/Reprodukcija / Casa.com

Ovni ponavadi delujejo in nato razmišljajo, zaradi česar se zelo izpostavljajo in zahtevajo zaščito. Zato stavite na talismani za srečokot sta Fátimina roka in grško oko, ki se ujemajo z njeno osebnostjo in nudijo dobro počutje.

Taurus – Kopalna kad (vroča kad)Projekt studia Juliane Camargo

Projekt studia Juliane Camargo

Foto: Maíra Acayaba/Arhitektura in gradnja / Casa.com

Biki imajo radi udobje, počitek in razkošje. Torej, investirajte v kopalno kad, da boste imeli trenutke sprostitve, razmišljali o svojem življenju in se hkrati veselili svojih dosežkov.

Gemini – Knjige-

Foto: Giphy/Giphy / Casa.com

Racionalna plat Dvojčkov vedno išče motnje. Zato vas mnoge knjige spodbujajo k branju, saj se počutite pametne in pripravljene na pogovor o vseh temah – rezultat tega pa je večja samozavest.

Rak – Difuzor za eterična olja-

Foto: Eva Bronzini/Pexels / Casa.com

Raki so zelo občutljivi in ​​imajo radi občutek lahkotnosti in miru v svojem domu. Torej difuzor eteričnih olj pomaga ustvariti razpoloženje, o katerem sanjajo.

Lev – ogledalo-

Foto: Giphy/Giphy / Casa.com

Zdi se celo klišejsko, da bi odvrgli ogledalo v Levovo hišo, kajne? Toda kljub stereotipnosti je resnica, da se rada spogledata. Z izmenjavo pogledov sami s seboj se znajo prepoznati in najti, kar zelo pomaga pri samozavesti.

Devica – rastline za okrasArhitekturni projekt Mare

Arhitekturni projekt Mare

Foto: Julia Ribeiro/Casa.com.br / Casa.com

Rastline so že nekaj let eden največjih trendov pri opremljanju doma, a za Device je bilo to vedno nujno. To je zato, ker rastlinstvo ponuja ravnovesje in določeno odgovornost, kar je vse, kar znak potrebuje, da se počuti koristnega.

Torej, ko vidijo, da so njihove rože dobro negovane, z njimi ravnajo, vedo, da delajo prav, in občutek “zmorem, zmorem” jih krepi.

Tehtnica – Foto stena z vašimi najlepšimi spomini-

Fotografija: reprodukcija / Pinterest / Casa.com

Ena največjih strasti tehtnic je intenzivno življenje, zaradi česar so njihovi spomini zelo pomembni. Zaradi njih se počutijo žive, svobodne in jih spomnijo, kako posebno je vse.

Škorpijon – FoteljOblikovanje Paule Scholte

Oblikovanje Paule Scholte

Foto: Sambacine/Casa.com.br / Casa.com

Morda je to dodatek, ki ga boste prebrali in pomislili “???”. Toda resnica je, da imajo Škorpijoni veliko čustev in idej – vnašajo intenzivnost in globino v svoje življenje. In udoben fotelj, samo njegov, postane pravi kotiček za urejanje misli, trenutek za razmislek in celo ustvarjanje zasebnega rituala meditacije.

Strelec – zemljevid s kraji, ki ste jih obiskali-

Foto: Aksonsat Uanthoeng/Pexels / Casa.com

Pustolovščina je ena od ambicij vsakega Strelca: dati svoj pečat svetu. To, da veliko potuje, je del njenega bistva in zavedanje, koliko krajev je že obiskala in katera mora še iti, je njen največji navdih.

Kozorog – Poln hranilnik-

Foto: Jessica Lewis Creative/Pexels/Casa.com

Kozorogi imajo radi stabilnost in verjamejo v svoje dosežke. Imeti nekaj tako vizualnega, kot je sef s svojimi prihranki, je zelo navdihujoče. Če jih pogledate, imate ambicije doseči svoje cilje in se počutite zadovoljni sami s seboj.

Akvarij – Pametni zvočnik-

Foto: Evelyn Muller/Reprodukcija / Casa.com

Vodnarji imajo radi sodobnost in zato predmet, kot je pametni zvočnik doma ali celo nekaj podobnega pametnemu robotu, vzbudi željo, da skrbijo zase, raziskujejo svet in nikoli ne obupajo. To poveča vašo samozavest, izboljša vaše razpoloženje in celo prinese moč v samospoznavanju.

Ribi – vir vode

Eleganten, preprost in ponuja veliko pozitivne energije. Ribe so najbolj duhovno znamenje zodiaka in zato nekaj, kar je povezano z njihovim elementom, Ribe vedno bolj vznemirja.Ne smemo pozabiti, da je to odličen Feng Shui element za dobro počutje.

About the author

moblessing

Leave a Comment