ANIMALS

Eid v Emiratih.. Nakupovanje, zabava in turizem

Written by moblessing

T + T – normalne velikosti

Veselje in radost Eid Al-Adha sta se manifestirala v vseh emiratih države, saj so se obiskovalci in družine zgrnili v različna turistična območja, parke, plaže, rekreacijske parke in nakupovalna središča, v počastitev te priložnosti pa so bili organizirani številni dogodki in zabavne predstave. .

Obisk trgovskih centrov se je povečal, ponudba, zabavne aktivnosti, praznično vzdušje in raznovrstne razprodaje pa so pritegnile obiskovalce vseh starosti. Praznik Eid je letos sovpadel z lansiranjem “Dubai Summer Surprises”, ki vedno igra pomembno vlogo pri oživljanju nakupovalnega gibanja z velikimi popusti in neverjetnimi ponudbami ter spremljajočimi različnimi aktivnostmi za odrasle in otroke.

Emirates Gardens je odprl svoja vrata za sprejem družin in posameznikov na prvi dan Eida, saj je bil priča izjemnemu obisku družin, ki so se sprehajale in uživale v zeleni naravi, z različnimi območji in rekreacijskimi objekti, ki so ustrezali načrtom obiskovalcev med praznikom. Eid počitnice za preživljanje časa z družinami in prijatelji.

Plaže so zavzele tudi velik delež praznovanja Bajrama, saj predstavljajo posebno destinacijo za ljubitelje morskih športov in športov na plaži. Družine so se zgrinjale na plaže, da bi preživele lep čas, uživale v pesku, plavale in se sprostile.

Dogodki v Dubaju

V Dubaju praznik Eid al-Adha letos sovpada z lansiranjem Dubai Summer Surprises, ki ima vedno pomembno vlogo pri oživljanju nakupovalnega gibanja z odličnimi popusti in izjemnimi ponudbami ter spremljajočimi različnimi aktivnostmi za odrasle in otroke. Kar zadeva različne turistične destinacije, poskrbijo tudi za primerno vzdušje, ki obiskovalce čaka v bajramskih dneh, zdaj pa združujejo nakupovanje in zabavo.

Poletna presenečenja v Dubaju ob srebrnem jubileju in praznovanju Eid Al-Adha ponujajo različne dogodke, rekreacijske dejavnosti, promocije in koncerte za dodajanje veselja v dneh Eida od 7. do 17. julija.

Dubai Summer Surprises from Eid al-Adha Holiday, ki ga organizira Dubai Festivals and Retail Establishment, predstavlja idealen čas za praznovanje z družino in prijatelji ter uživanje v različnih aktivnostih in dogodkih, doživetje značilnih restavracij, hotelskih nastanitev, koncertov in gledaliških predstav. .

Prebivalci in obiskovalci Dubaja lahko preživijo najbolj prijetne trenutke v okviru praznovanja »Eid in Dubai – Eid Al Adha« prek nabora dogodkov in dejavnosti, ki bodo organizirani v obdobju Eida, vključno s koncerti številnih arabskih in tujih umetnikov , nakupovalne ponudbe, žrebanja in nagrade, poleg čudovitega sveta v nakupovalnem središču Dubai Mall ter zabavnih in dediščinskih predstav v nakupovalnih središčih in na številnih destinacijah v Dubaju.

V svoji 25. izdaji Dubai Summer Surprises ponuja neverjetne ponudbe za več kot 800 blagovnih znamk v 3500 trgovinah, kjer lahko kupci izkoristijo popuste od 25 % do 75 % na izdelke priljubljenih lokalnih in mednarodnih blagovnih znamk v obdobju 66 dni.

In z vsakim novim dnem, od 27. julija, bodo kupci ob praznovanju srebrnega jubileja spoznali povsem novo presenečenje Dubai Summer Surprises: šport, moda, lepota, dom in dodatki.

Aktivnosti Dubai Summer Surprises poleg različnih glasbenih in zabavnih dogodkov in dejavnosti vključujejo tudi številne ponudbe in priložnosti za osvojitev dragocenih nagrad, kot so avtomobili, »Modheesh World« v Svetovnem trgovinskem centru v Dubaju, ponudbe restavracij in druge posebne aktivnosti in dogodki .

V izjavah za Al-Bayan je dr. Haitham Al-Haj Ali, izvršni direktor Dubai Link, potrdil, da je Dubaj idealna destinacija za praznovanje blagoslovljenega Eid al-Adha, zahvaljujoč svoji raznolikosti v turizmu, zabavi in ​​hotelski ponudbi, saj svojim obiskovalcem ponuja najrazličnejše destinacije, sodoben turizem in zabavo, poleg nakupovalnih centrov, ki so postali ena glavnih znamenitosti Dubaja kot nakupovalne prestolnice na regionalni in svetovni ravni, hoteli pa ponujajo različne ponudbe, ki obiskovalcem pomagajo prihraniti in pridobiti najboljše razmerje med ceno in kakovostjo med bivanjem v očarljivem Dubaju.

Nader Ghosheh, generalni direktor Rio Resorta v Dubaju, pa je dejal, da hotelski sektor v Dubaju ponuja različne možnosti, ki izpolnjujejo zahteve vseh segmentov obiskovalcev, pri čemer je opozoril, da so letovišča in hoteli ob plaži v Dubaju idealna destinacija za družine v času Eid al-Adha, ki je priča velikemu povpraševanju po teh hotelih na splošno.

Ghosheh je poudaril, da imajo aktivnosti Dubai Summer Surprises ključno vlogo pri spodbujanju turizma v poletni sezoni, vključno z dnevi Eid al-Adha, in pohvalil ključno vlogo, ki jo ima kampanja “Dubai Destinations” pri podpori poletne sezone, saj vključuje številne vidike promocije z različnimi sredstvi vizualne in zvočne komunikacije. In preberite, da predstavite pomembne zanimivosti, dogodke in dejavnosti na dnevnem redu mesta v tej sezoni, in si prizadeva obvestiti dubajsko skupnost in obiskovalce iz države in zunaj nje o vseh kraji in destinacije, ki jih lahko obiščete v Dubaju.

Dubajski parki in rekreacijski objekti so bili prvi dan Eida priča veliki udeležbi obiskovalcev in družin, ki so se zbrali že od zgodnjih jutranjih ur, sredi previdnostnih ukrepov in ukrepov, da bi se izognili povečanju primerov Corone »Covid-19«.

Mestna občina Dubaj, ki jo zastopa Oddelek za parke in rekreacijske objekte, je objavila svojo pripravljenost na praznik Eid z integriranim načrtom, ki je vključeval pripravljalna dela za vse objekte za sprejem parkov in obiskovalcev ter za zagotovitev varnostnih in varnostnih ukrepov ter za sprejetje vsi ukrepi v parkih 65 stanovanjskih sosesk, poleg parkov jezer in večjih parkov (Al Khor, Mushrif National, Zabeel, Al Safa in Al Mamzar), Kuranski vrt, Dubai Frame in Otroško mesto.

Rekreacijski objekti so bili priča velikemu dotoku športnih in rekreacijskih dejavnosti za povečanje privlačnosti emirata in po zasnovah, ki so upoštevale varnostne standarde, parki pa so se spremenili v platformo, ki oddaja veselje, zlasti za otroke in družine. Večji parki so zabeležili izjemno prisotnost obiskovalcev, ki so se odpravljali na plaže.

Praznovanja v Abu Dhabiju

V Abu Dabiju se je več deset tisoč obiskovalcev še naprej zgrinjalo v 6 glavnih parkov (Khalifa Park – Letališki park – Družinski park – Javni park Khalidiya – Capital Park – Lake Park) ter javnih trgov in plaž Abu Dhabi Corniche, Al Hudayrat Plaža in Al Qurum ter rekreacijska območja na otoku Yas in otoku Saadiyat, kjer so praznično vzdušje v vrtovih in zmerne temperature prispevale k povečanju števila obiskovalcev.

Javnost se je že od zgodnjega jutra zgrinjala v te parke in rekreacijska območja, da bi praznovali bajram in uživali v zelenih površinah in paketu dejavnosti, ki jih ponuja najbolj znano zabaviščno mesto na otoku Yas, parki, medtem ko so otroci čim dlje preživeli v prostor za rekreativne igre, ki vsebuje nabor sodobnih iger. Kar zadeva komercialna središča, so imela največji delež v ogledu obiskovalcev med bajramom, glede na pripravljenost trgovskih središč, da predstavijo odlične promocijske ponudbe, saj so bili veliki centri v različnih mestih Abu Dhabija polni obiskovalcev.

Parki Sharjah

Vrtovi in ​​parki Sharjah so začeli sprejemati svoje obiskovalce v skladu s sklopom preventivnih in previdnostnih ukrepov, ki jih je mestna občina Sharjah določila za obiskovalce parka, s ciljem organizirati vstopni postopek za obiskovalce in zagotoviti varno okolje za preživljanje najlepših trenutkov ter v te parke se je začelo zgrinjati veliko obiskovalcev. Vrtovi, razpršeni po soseskah po mestu, so bili polni obiskovalcev, vključno z vrtom palm, ki ima sodoben značaj v oblikovanju in gradnji ter vsebuje osupljive poglede na zelene površine, rože, zrele palme in različne storitve. zaradi česar bi vrtovi Sharjah postali inkubacijsko okolje za vse člane družbe. Palm Garden je bil priča izjemni prisotnosti svojih pionirjev, predvsem prebivalcev okoliških krajev.

Tiskanje
E-naslov
About the author

moblessing

Leave a Comment