DECORATION DESIGNS

10 klasičnih stilov sedežnih garnitur, ki jih morate poznati

Written by moblessing

Iskanje popolne sedežne garniture je lahko zastrašujoča naloga. Pri toliko stilih in možnostih, ki so na voljo, boste morda težko našli pravo klasično obliko. Naloga postane še bolj dramatična, ko ugotovite, da boste imeli sedežno garnituro še vrsto let, zato je nujno, da izberete dizajn, ki se ne nagiba preveč k določenemu slogu ali trendu.

V idealnem primeru bi moralo biti pohištvo udobno za sedenje in dovolj vsestransko, da ustreza različnim stilom dekoracije. Če se znajdete v tej dilemi, ne skrbite: nekaj jih predstavljamo brezčasni slogi sedežnih garnitur ki se lahko brezhibno zlije v vsak dom:

Kavč Ashby
-

Foto: @arhaus/Instagram / Casa.com

Kavč Ashby ima čiste linije in poenostavljen dizajn. To je prefinjena rešitev, ki se prilega številnim slogom, vendar ne žrtvuje udobje za estetika. Ker je na voljo v različnih tkaninah za oblazinjenje, lahko zlahka najdete pravo prileganje za slog vaše dnevne sobe.

Giovanni kavč-

Foto: Shop Inspired Home/Reprodukcija / Casa.com

Kavč Giovanni je kos pohištva elegantno in moderno ki se prilagaja sodobnim slogom. Brez izstopajočih podrobnosti lahko svoj kavč prilagodite svojim osebnim željam. Teksturirane odeje dodajo dozo topline in vizualne zanimivosti.

Kavč Kipton-

Foto: Arhaus/Facebook/Casa.com

Z minimalnimi nasloni za roke je ta sedežna garnitura idealna za maksimiranje vašega življenjskega prostora. Popoln je za majhne dnevne sobe, ki zahtevajo manjše pohištvo. JE udobno in vabljivampak vsestranski dovolj, da se ujema z različnimi slogi.

Kavč Landsbury-

Foto: Arhaus/Pinterest / Casa.com

Ta tradicionalna zasnova kavč značilnosti ukrivljene roke in udobno območje. Popoln je za stiskanje in uživanje v filmskem večeru z družino.

kavč paxton-

Foto: Arhaus/Reprodukcija / Casa.com

Ta tradicionalna estetika predstavlja a ukrivljen dizajn z nizkimi kraki za neurejen videz. Dve sedežni garnituri Paxton ustvarita udoben prostor za sedenje, zaradi česar je kamin glavna točka dnevne sobe.

Kavč Wessex-

Foto: Reprodukcija/decoist / Casa.com

Kljub značilnemu dizajnu se ta usnjena sedežna garnitura ujema s številnimi slogi. Taftani detajli dodajo dozo ekstravaganca, nizek profil pa doda eleganco vsakemu prostoru. To sedežno garnituro si lahko predstavljamo kot del čudovite industrijske dnevne sobe ali sodobnega prostora s sodobnim vzdušjem.

Kavč Taylor-

Foto: Enele/Reprodukcija / Casa.com

Kavč Taylor ima eleganten dizajn z ozkimi nasloni za roke za minimalističen videz. Globok sedež zagotavlja udobje, hkrati pa dopolnjuje estetiko skoraj vsakega prostora.

Kavč z rolojem-

Fotografija: Pottery Barn/Reprodukcija / Casa.com

Ko je udobje vaša glavna prioriteta, a udobna sedežna garnitura to je odlična izbira. Enostavno obliko je enostavno uskladiti z vašo dnevno sobo, kar vam omogoča, da jo pozneje podrobno prilagodite.

angleški naslonjač-

Foto: Apartment Therapy/Reproduction / Casa.com

Ta kavč ima klasičen dizajn, ki ustvarja mehak videz, ki dopolnjuje tradicionalnem in rustikalnem slogu.

Kavč Perry-

Foto: Modloft/Reprodukcija / Casa.com

Z ukrivljenimi linijami in nogami ta dizajn kavča ne bo obremenil prostora. Vaš Lahkoten videz in minimalistični detajli so idealni za različne stile.

*Prek Decoist

About the author

moblessing

Leave a Comment