DECORATION DESIGNS

Naučite se izbrati pipo za gurmansko kuhinjo – Casa e Jardim

Written by moblessing

Danes so lahko gurmanske pipe večnamenske (Foto: Getty Images)

Danes so lahko gurmanske pipe večnamenske (Foto: Getty Images)

izberite pipa za vašo gurmansko kuhinjo kajti lepota je možnost, navsezadnje trg ponuja modele za vse okuse. Ne pozabite pa, da morate biti pozorni tudi na to, kje bo del nameščen, njegovo velikost in funkcionalnost. Nato Shoptime ponuja nasvete za izbiro tega izdelka, ki je danes veliko več kot le izliv vode in si je že prislužil naziv gurmanske pipe.

Velikost

Na splošno je, ko so na pultu zgornje omare, bolje izbrati kompaktnejše modele – upravljanje je na koncu bolj praktično. Nekatere kovine imajo vzvode, ki se vrtijo naprej in nazaj in če je pipa preblizu stene, lahko ročica udari vanjo in se ne zavrti do konca, kar onemogoči pravilno delovanje izdelka.

Druga točka, na katero morate biti pozorni, je velikost kadi. Nima smisla imeti prostora, da bi postavili ogromno pipo in imeli majhno kad. Zato je treba najti ravnotežje med obema, saj lahko prekratek ali predolg izliv povzroči neudobje pri uporabi in neželeno brizganje. Zato si pred nakupom zagotovite pravilne meritve vašega okolja, pulta in kadi.

Funkcionalnost

Danes so lahko gurmanske pipe večnamenske. Obstajajo zelo vsestranske možnosti, na primer s filtrom, ki lahko odstrani nečistoče. Če vam proračun dopušča, izberite kos s čistilom: odstranjuje bakterije in klor, poleg tega pa odpravlja vonjave in okus po kloru. Ta tip modela ima običajno rezervoar filtra pritrjen na telo pipe ali sistem nameščen pod pultom, kar v obeh primerih optimizira prostor v kuhinji.

Obstajajo tudi modeli z dvema položajema za nadzor pretoka vode ali celo s tehnologijo, ki ohranja curek vedno stalen in gladek ne glede na vodni pritisk v posestvu, kar pomaga zmanjšati porabo in se tudi izogne ​​čezmernemu brizganju.

Drugi funkcionalni model je s prilagodljivim podaljškom – vrsta “majhne cevi”, idealen za pranje, na primer, večjih desk in pulta okoli njih. Če imate prostor, je dobro, da se odločite za višjo pipo za udobno pomivanje večjih posod in pribora.

tehnologija

Obstajajo modeli, ki dodajo več funkcij in tehnologije: z enim gumbom ponuja vročo vodo, hladno vodo, mešano vodo, prečiščeno vodo s plinom, prečiščeno super vročo vodo (99 °C) in prečiščeno hladno vodo (3 °C). Na voljo je tudi pipa z ozonom, zemeljskim plinom, ki bi pomešan z vodo v pičlih 30 sekundah uničil 99 % bakterij, ki omogoča čiščenje posode in hrane – po mnenju strokovnjakov lahko odstrani 75 % pesticidov in nevtralizira neželene vonjave.

Enoročni in mešalnik

Da bi bilo vsakdanje življenje bolj praktično, ta model aktivira samo en ventil: isti vzvod omogoča na primer odpiranje pipe, filtra ali mešanje vode pri različnih temperaturah. Da pa bo v umivalniku pipa z armaturo za toplo in hladno vodo, je dobro načrtovati. To situacijo je treba predvideti v projektu, saj topla voda pogosto zahteva plinsko ogrevanje ali kakšno električno točko. Če pa vaš umivalnik nima tople vode, so danes na trgu zelo elegantni modeli, ki imajo majhen grelec, ki ga namestite pod pult umivalnika.

Dizajn in trend

Večina večjih blagovnih znamk zdaj ponuja gurmanske pipe za vsak okus. Ločeno lahko izberete vrsto izliva in sprožilca, s čimer še bolj prilagodite svojo kuhinjo. Drugi modeli, ki sledijo isti liniji prilagajanja, vam omogočajo, da določite barvo vsake komponente pipe z gumijastim izlivom. Z vedno več različnimi dizajni, zaključki in barvami so pipe postale element kuhinjskega dekorja.

Pri namestitvi ne pozabite poiskati specializiranega strokovnjaka. Če se naredi napačno, lahko trajno poškoduje izdelek – in vemo, da je imeti gurmansko pipo večja naložba.

– Vedite, kaj ne sme manjkati v vaši kopalnici za goste.

Kaj pa zdaj, da se oglasite v Shoptimeu in izberete pipo za svojo kopalnico? Kupite lahko na spletni strani ali prenesete aplikacijo Shoptime iz glavnih trgovin z aplikacijami za pametne telefone, ki poleg številnih drugih prednosti ponuja ekskluzivne popuste in omogoča spremljanje statusa vaše dostave.

About the author

moblessing

Leave a Comment