ANIMALS

Družine iz Emiratov in Zaliva so na zmenku z razburljivo poletno ponudbo hotelov InterContinental Dubai Festival City

Written by moblessing

Hoteli InterContinental Dubai Festival City, vodilna turistična destinacija v Dubaju, se pripravljajo na sprejem družin iz Emiratov in Zaliva, ki prebivajo v ZAE med praznikom Eid Al-Adha. Pričakovati je, da bodo ti hoteli natrpani z obiskovalci v času praznika Eid al Adha, ki se prepleta s poletno ponudbo teh hotelov. InterContinental Hotels Group, Dubai Festival City, je letos razkril svoj seznam poletnih ponudb prebivalcem in obiskovalcem, kot del svoje zaveze k zagotavljanju edinstvenih izkušenj in prostočasnih aktivnosti, ki so zasnovane tako, da izpolnjujejo želje družin in pričakovanja turistov v poletnem obdobju.

Michael Bruggs, pomočnik izvršnega direktorja za trženje in prodajo pri InterContinental Dubai Festival City, je komentiral poletne ponudbe: “Poletje prihaja, da združi ljudi, da živijo zabavne trenutke in izvajajo različne rekreativne dejavnosti. In to poletje InterContinental Dubai Festival City Skupina hotelov Festival City bo CITY v središču izbire obiskovalcev, saj ponuja seznam privlačnih poletnih doživetij, v katerih lahko uživajo prebivalci in obiskovalci.”

Poleg bivanja in uživanja v najboljšem vzdušju v skupini hotelov InterContinental Dubai Festival City lahko gostje raziščejo razkošno izbiro nagrajenih restavracij in uživajo v svetu možnosti od zajtrka, kosila, večernih dogodkov in drugih posebnih ponudb. Poleg tega hoteli InterContinental Dubai Festival City gostom ponujajo idealno oazo za uživanje v nizu sproščujočih doživetij v okviru njihove ekskluzivne poletne ponudbe.

Udobno in sproščujoče bivanje

InterContinental Residence Suites Dubai Festival City – Luksuzna namestitev z razgledom

Ponudba InterContinental Dubai Festival City Shopping, Accommodation and Dining vključuje dve nočitvi z zajtrkom in večerjo v priljubljeni restavraciji Anis za dve osebi. Tisti, ki si želijo razburljivih poletnih doživetij, lahko uživajo v bazenih z nadzorovano temperaturo ali pa se odpravijo na plažo z brezplačnim prevozom do plaže La Mer. Medtem ko starši nakupujejo, ko prispejo v nakupovalno središče Dubai Festival City Mall, se lahko otroci odpravijo v klub Planet Trekkers in raziskujejo nove stvari s svojimi malimi pustolovci.

Poletje je čas razvajanja obiskovalcev InterContinental Dubai Festival City, s ponudbo »Spacation« pa se bodo gostje lahko sprostili ob 60-minutni masaži v dvoje v zasebnem apartmaju. In prijetni trenutki se nadaljujejo, saj ima čaj v Choixu drugačen okus. Gostje lahko uživajo v pristnem pariškem kulinaričnem doživetju z značilnimi kolački in pecivom, vse skupaj pa spremlja osupljiv pogled na obzorje Dubaja. Paketi Spa vključujejo eno nočitev in zajtrk za dve osebi v restavraciji Anees z minimalnim bivanjem dveh nočitev.

S ponudbo nastanitve in zabave v Crowne Plaza Dubai Festival City se lahko mladi igrajo, tečejo in uživajo v dogodivščinah v Planet Trekkers, edinstvenem otroškem klubu za mlade raziskovalce. Programi dejavnosti zagotavljajo varno in nadzorovano interakcijo za otroke, da se učijo in preizkušajo nove stvari s plezalnimi stenami, umetnostnimi in ročnimi tečaji, kuharskimi tečaji in drugimi odličnimi dejavnostmi. Posebni poudarki za otroke vključujejo pripravo sladoleda, kuharske tečaje v Zeitounu in druge poletne aktivnosti v Planet Trekkers Clubu ter neomejeno količino pokovke. Ponudbe vključujejo eno nočitev poleg zajtrka in večerje za dva odrasla in dva otroka do 12 let v restavraciji Zeitoun ali “Belgian Café” in dostop do otroškega kluba “Planet Trekkers”.Ugodnosti za otroke vključujejo dostop do bazena in brezplačen prevoz do Plaža La Mer.

Starši lahko to poletje postavijo družinski čas za prednostno nalogo z družinsko predstavo v hotelu Holiday Inn & Suites Dubai Festival City. Gostje lahko izbirajo med standardnimi sobami, pridobijo nadgradnjo v naslednjo kategorijo (če so na voljo) in uživajo v dodatnem prostoru. Družinam je v sklopu družinskega paketa na voljo zajtrk v “Sirocco” za dva otroka in dva otroka (do 12 let), večerja za dva in dva otroka (do 12 let) v “Zest” ali “Sirocco”, v poleg dostopa do otroškega kluba in bazena z nadzorovano temperaturo.Do brezplačnega prevoza do plaže La Mer. To je počitniška predstava, ki bo otrokom in staršem ostala v lepem spominu.

InterContinental Residence Suites Dubai Festival City bo to poletje navdušil goste z luksuzno namestitveno ponudbo. Stanovalci lahko uživajo 25 % popusta na bivanje v apartmaju z dvema spalnicama, s pijačo dobrodošlice v 17. nadstropju in kreditom za hrano in pijačo za dan za raziskovanje in doživetje 16 restavracij v hotelih InterContinental Dubai Festival City. Otroci lahko uživajo tudi v klubu Planet Trekkers, prevozu do La Mer in nakupovalnem bonu iz nakupovalnega središča Dubai Festival City Mall. Ta ponudba velja za bivanje sedem noči ali več.

Izjemne ponudbe zdravilišč

Ni boljšega načina za sprostitev in počitek kot en dan v zdravilišču InterContinental Dubai Festival City Spa. Ponudba vključuje tri korake za razstrupljanje in povrnitev naravnega sijaja kože. Ob neomejeni uporabi bazena in po 30-minutnem pilingu telesa, ki mu sledi 30-minutno oblogo telesa, lahko gostje uživajo v 60-minutni masaži za razbremenitev in odpravo napetosti na vseh delih telesa, kar povzroči občutek popolna sprostitev in povrnitev energije. Z nasveti strokovne terapevtke lahko obiskovalci izberejo pravo mešanico olj za potrebe telesa. 120 minutni program na osebo.

Za več informacij o InterContinental Spa obiščite: www.dubaifestivalcityhotels.com/spaintercontinental

Hrana in pijača:

Popoldanski čaj v restavraciji Choix Restaurant & Pastry:

Popoldanski čaj je edinstveno doživetje v Choix Intercontinental Festival City. Ob pogledu na slikovit razgled na Dubaj lahko gostje uživajo v kulinaričnem slogu na Elizejskih poljanah z razkošnim izborom pariških jedi chefa Pierra Gagnaira, ki je osvojil tri Michelinove zvezdice.

Časi:
Vsak dan od 12.00 do 18.00

Lokacija:
Choix Restaurant & Pastry, recepcija, InterContinental Dubai Festival City

Kosilo v “Belgian Café”

Uživajte v okusu Bruslja v središču Dubaja v Belgian Café, izvirni belgijski kavarni v mestu, z dvonadstropnim starinskim lesenim dekorjem, veliko mizo in prostorno zunanjo teraso s pogledom na mesto.
In nobena belgijska izkušnja ne bi bila popolna brez najboljšega okusa v kavarni, vključno z izborom odličnih morskih jedi in najboljših hamburgerjev v mestu. Za kosilo si lahko privoščite tradicionalne belgijske jedi in druge jedi. To vključuje predjedi in glavne jedi ter sladice.

Časi:
Vsako soboto od 12.30 do 3.30.

Lokacija:
Belgijska kavarna, recepcija, hotel Crowne Plaza, Dubai Festival City.

Najboljši zajtrk ob bazenu

Najboljši zajtrk ob bazenu

Z vrsto umirjenih odtenkov v elegantnem okolju ob mestnem obzorju Skyline Lounge ponuja najboljše zabavno vzdušje s podlogami za piknik, klopmi in senčniki na sejah, ki jih prekinjajo najboljši DJ-ji. Brunch obroki, ki bodo na voljo od 18. junija od 14. do 19. ure zvečer, nenehno vključujejo predjedi in sladice na mizi ter pripravo sveže glavne jedi na živih kuharskih postajah. V tej izkušnji je mogoče uživati ​​tudi v zaprtih prostorih, otroci pa so dobrodošli, da zagotovijo edinstveno družinsko izkušnjo. Ponudba vključuje dostop do bazena in kluba “Planet Trekkers” za otroke.

Časi:
Vsako soboto od 14. do 19. ure

prostor: Crowne Plaza Dubai Festival City

Sledite več: Najlepše brunarice v Riadu 2022 za Eid Al-Adha

Veseli časi v restavraciji Vista

Ponudba namestitve in zabave v Crowne Plaza Dubai Festival City

Restavracija Vista pozdravlja s svojim elegantnim razgledom in živahnim vzdušjem, ki gleda na Dubai Creek in obzorje Dubaja, in ima lastno zbirko pijač in okusov iz mednarodnih restavracij, ki zadovoljijo vse okuse in zahteve. Happy Hour lahko uživate v restavraciji Vista s 50-odstotnim popustom na izbrane pijače za praznovanje lepih trenutkov in lepih spominov s prijatelji.

krat:
Vsak dan od 18.00 do 20.00

Lokacija:
Restavracija in salon Vista, recepcija, InterContinental Dubai Festival City

Za rezervacije pokličite +971 (0)4 701 1127/28 ali pišite na: [email protected]Za več informacij obiščite: www.dubaifestivacityhotels.com/summer.

About the author

moblessing

Leave a Comment