ANIMALS

Jez Rafisah..Oddih med gorovjem Khorfakkan

Written by moblessing

Khorfakkan: Muhammad Al-Wasila
Počivališče Al Rafisah Dam Rest House v Khor Fakkanu, turistični in zabaviščni destinaciji, znani po svoji očarljivi lepoti, ki pritegne pogled. Zgrajena je bila med visokimi gorami po navodilih njegovega visočanstva šejka dr. Sultana bin Muhammada Al Qasimija, člana vrhovnega sveta. , vladarja Sharjaha, biti središče, ki privablja obiskovalce in turiste ter jim nudi razkošne storitve, vredne njih.

Jez Al Rafisah velja za eno najnovejših turističnih in zabavnih destinacij par excellence v mestu Khorfakkan, ki je zasedlo vidno mesto na turističnem trgu v Emiratih, zahvaljujoč svojim uglednim turističnim virom in projektom na državni ravni.Več možnosti so zanimivost za družine in posameznike.

Pristnost in sodobnost

Nobenega dvoma ni, da je genij njegovega visočanstva šejka dr. Sultana bin Muhammada Al Qasimija, člana vrhovnega sveta in vladarja Sharjaha, ustvaril ta izjemen turistični podvig, potem ko je osebno izbral čudovito počivališče, kjer sta obkrožena jez in njegovo veliko jezero ob gorski verigi, ki svojemu sijaju doda zahtevano lepoto, in gleda na počivališče jezu.S svojimi številnimi objekti, ki združujejo tradicijo in modernost na ulici Sharjah Khorfakkan, je bila izbrana lokacija na zadnji točki na cesti s svojimi očarljivimi predori, ki se je približal obvoznici Khorfakkan, ki vodi proti severu do območij Al Aqah in Al Bidiyah, Dibba Al Hisn in Dibba Al Fujairah, kar je omogočilo projekte razvoja infrastrukture in gradnjo novih cest. Izboljšanje tega seznama bo okrepilo položaj Khorfakkana in pomen na lokalnem in mednarodnem turističnem zemljevidu.

Pomiri se in se sprosti

Al Rafisah Dam Rest House velja za enega najlepših projektov, ki so bili vzpostavljeni v mestu Khorfakkan, kjer sta mir in sprostitev med gorami, ki obdajajo jezero z vseh strani, poleg razpoložljivosti kajaka in avanturističnega čolnarjenja priložnosti v zajezitvenem jezeru, poleg drugih storitev, ki jih vsak obiskovalec potrebuje in ga navduši s svojo lepoto.Pionirski model v turističnem sektorju v državi, njegova vzpostavitev pa je ena od manifestacij človekovega boja z naravo, natančneje z gorami. , s svojo znano okrutnostjo, potem ko je njegovi visokosti, vladarju Sharjaha, uspelo premagati teren gorate regije, obnoviti naravo in jo prilagoditi, da služi človeku, ter jo oblikovati v izdelek, ki je s pomočjo zmogljivosti in razpoložljivih okoljskih materialov, je Njegova visokost napovedala rojstvo jezu Rafisah s svojim osupljivim razkošjem in je postala vzvišen svetilnik na vrhu ustvarjalnosti, moči volje in učinkovitosti ideje ter celovitosti vodstvene vizije in inovativnih zmožnosti Njegove visokosti. .

okoljski projekt

Al Rafisah Dam Rest House ni samo turistični projekt in rekreacijsko zatočišče za obiskovalce in turiste; Nasprotno, gre za ugleden okoljski projekt, postavljen na površini 10.684 kvadratnih metrov, vreden 37 milijonov dirhamov.Počivališče vključuje vitalne objekte, jezero na njegovih bregovih pa predstavlja eno njegovih čudovitih turističnih znamenitosti, s površina 82.280 kvadratnih metrov, globina sedanjega jezera pa je 13 metrov.

Hiša za počitek vključuje številne objekte, ki se med seboj povezujejo v turistično in zabavno destinacijo, ki pritegne poglede, in ima edinstveno geografsko lego v Khorfakkanu, natančneje na območju Wadi Shi, in gleda na novo hitro cesto Sharjah Khorfakkan, ki olajša proces doseganja preostalih in od tam do turističnih objektov Khorfakkan. V samo 45 minutah in na tej izjemni lokaciji sredi veličastnih gora in med meandri dolin bo obiskovalec presenečen nad naravo njene slikovite pokrajine, ki zagotavlja dejavniki udobja in miru, stran od mestnega hrupa in preživljanje prijetnega časa v prelomu jezu Al Rafisah, ki je bil opremljen na bregu jezu.

Izrazit dodatek k turizmu v mestu

Štiri leta po odprtju za obiskovalce in turiste je počivališče Al Rafisah Dam Rest House predstavljalo dragocen in izjemen dodatek k turističnemu projektu v mestu Khor Fakkan. Zaradi izvrstnih sestavnih delov, osupljivih razgledov, jezera v naročju gora in pogleda na vitalne objekte na jezeru.

Mesta iger

Hiša za počitek vključuje številne turistične storitve in prostore za otroško igro ter uživa v čudovitem razgledu na jezero, skupaj s 55-metrskim umetnim slapom, ki se izliva v jezero, in 730-metrsko sprehajalno potjo na robu gora, od od začetka jezu, skozi kmetije, do utrdbe, ki je obdana z drevesi, palmami in skupino lokalnih rastlin, prekritih z zeleno travo, da lahko uživate v lepoti pokrajine, ki obdaja vode jezu. Jemajoče je dih in navduši obiskovalca s svojim sijajem, otroška igrala pa med svojimi zidovi vključujejo varna in čudovita igrala, med trgovinami v toaletnih prostorih pa je trgovina za nakup izvirnega medu in dediščine ter vseh potrebščin.

About the author

moblessing

Leave a Comment