DECORATION DESIGNS

Živalski potiski: da, ne ali morda?

Written by moblessing-

Foto: ROBERT BRANTLEY/Reprodukcija / Casa.com

Verjetno nas bo marsikdo od vas obsojal, da se zdijo živalski potiski super zabavni. Ampak, vsak ima nekaj okusa po siru, kajne? In to je naše!

Če ste tudi vi del tega kluba, na katerega je težko biti ponosen, smo za vas pripravili nekaj nasvetov in navdihov, da ne boste šli predaleč 😉

Kako integrirati živalske potiske v dekor?-

Foto: GREG SCHEIDEMANN/Reprodukcija / Casa.com

Najprej bodite previdni pri izbiri odtise, njihove barve, merila in količino uporabe. Če niste prepričani, kako bo tisk videti v prostoru, naj bo na primer popolnoma nevtralen ali popolnoma temen in ga posodobite z nekaj zabavnimi potezami.

Če želite, da ostane okusno, se raje odločite tudi za klasične oblike pohištva, tradicionalne preproge in elegantno razsvetljavo, ki bo poleg.

nekaj osnovnih pravil-

Foto: ANNIE SCHLECTHER/Reprodukcija / Casa.com

  • Pazite, da z njim ne pretiravate! Izogibajte se nanosu živalskega potiska na kavč, strop in stene. Predstavljajte si celotno sobo, narejeno iz leoparda … vsaj videz za peni – in iščemo milijon ljubezni!
  • Včasih je manj več! Izberite zabavne DETAJLE v dekorju. Premajhen kos lahko ukrade vso pozornost in še vedno ustvari videz, ki je težak in obremenjujoč oči in dušo.
  • Nenazadnje ne mešajte različnih vrst potiskov. Svetujemo vam, da si, če si to res želite, priskrbite dodatek z vrsto potiska – naj bo to tiger, leopard, kača itd. Če je že to lepljivo, si predstavljajte mešanje treh skupaj.

“).”Foto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFotografija: reprodukcija / Pinterest / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFotografija: reprodukcija / Pinterest / Casa.comFotografija: reprodukcija / Pinterest / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFotografija: reprodukcija / Pinterest / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFotografija: reprodukcija / Pinterest / Casa.comFotografija: reprodukcija / Pinterest / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.comFoto: Playback/DigsDigs / Casa.com

About the author

moblessing

Leave a Comment