FASHION

modni vplivneži, ki jim bodo sledili na platformi

Written by moblessingSpoznajte modne vplivneže, ki pretresajo modno stran TikToka

Spoznajte modne vplivneže, ki pretresajo modno stran TikToka

Foto: Instagram/@leleburnier in @pieroniamanda / Alto Astral

Minilo je že nekaj časa, odkar je TikTok postal eden najboljših načinov, da izveš o trendovskih kosih in trendih, kajne? Zato to socialno omrežje pogosto uporabljajo tisti, ki uživajo v tem vesolju in iščejo modne vplivneže, ki prinašajo informacije o tem svetu, nasvete ali navdihe za videz.

Torej, če želite ostati vedno več znotraj modnega vesolja ali iščete navdihnasvete in trike za sestavljanje vašega vsakdanjega videza, si oglejte nekaj profilov vplivnežev na TikToku, ki vam lahko pomagajo:

@leleburnier

Lelê Burnier slovi po svojih »pripravi se z mano«, torej tistih videih, v katerih vplivnežka pokaže videz, ki ga je sestavila za ta dan ali za določeno priložnost.

In seveda iz teh videoposnetkov lahko dobite več nasvetov, ki so koristni tudi za naše življenje. Torej, če iščete navdih za zelo barvit videzvsebina modnih vplivnežev je morda popolna za vas.

@leleburnier Predstavitev nove torbice 😍 #grwm #ootd #fashiontiktok #leleburnier @simpleorganic ♬ originalni zvok – LELÊ BURNIER

@schiavinis

Luíza Schiavini je s svojimi hitrimi videoposnetki še ena vplivna oseba, ki ji lahko sledite, če iščete navdih za svoj videz. Dejansko je vizualne slike, ki jih prikazuje, običajno zelo preprosto kopirati, kot so ponavadi imajo nekaj najosnovnejših elementov. Poleg tega si modni vplivnež vedno omisli kakšno razliko, Luíza pa običajno navede, kje je vsak kos kupila. Z drugimi besedami, to je prednost!

@schiavinis NIKOLI NE BOM PREBILA TEH BJS HLAČ #fyp #fashiontiktok #ootd ♬ Me n U x Rock Your Body – Carter

@andressadealmeida

Andressa de Almeida je model srednje velikosti in poleg nasvetov o modi in videzu veliko govori o samopodoba, različna telesa in druge zelo pomembne zadeve. Zato je res vredno slediti!

@andressadealmeida KAJ JE BITI SREDNJE VELIKO? ❤️ #MeuCorpoMid Midsizebody #midsizegal #midsizebrasil #corpolivre #bodypositive #bodyneutrality #bodypositivity #CorposReais ♬ devica – Jadu Jadu

@amandapieroni

Amanda Pieroni je še ena vplivna oseba, ki veliko govori o vključitvi različnih teles v modni svet. Ima celo tablo z naslovom »Ali je to stylish?«, v kateri prinaša različne modne kose oblačil in pokaže, ali so vključujoči za različne tipe postave ali pa so narejeni le tako, da izgledajo dobro na suhih. . Precej kul, kaj?

@amandapieroni Povej mi, kaj misliš! Predlagajte trend, naj poskusim! Sledite mi za več pogledov in nasvetov! #issoéestiloso #fashionnews ♬ Modra kri – Heinz Kiessling in različni izvajalci

@rag.report

North American Rag Report je še en modni profil na TikToku, ki ga bo vzljubil vsak, ki ljubi to vesolje. Navsezadnje prinaša številne analize in razlage o modnih trendih ter super zabavne vsebine. Všeč vam bo!

@rag.report sledite za več dnevnih modnih vsebin #streetwear #takashimurakami #ontherunway #fashiontiktok ♬ Pieces (Solo klavir različica) – Danilo Stankovic

About the author

moblessing

Leave a Comment