DECORATION DESIGNS

28 taupe dnevnih sob

Written by moblessing-

Foto: Playback/DigsDigs/Casa.com

taupemešanica bež in siva, je res kul barva za uporabo v dekoraciji doma, in to iz več razlogov: je nevtralna, brezčasna in ni običajna – ne boste je videli v nobenem domu. Zato je ton tako priporočljiv. Za navdih pa si oglejte ta izbor čudovitih dnevnih sob v sivo-rjavi barvi.

Taupe v dnevni sobi-

Foto: Playback/DigsDigs/Casa.com

Taupe stene so lahko dobra ideja za dnevno sobo z izvrstnim pridihom. Lahko je moderno, kmečko, minimalistično, sodobno, industrijsko, končno v katerem koli slogu. Taupe stene bodo vaš dekor popeljale na novo raven.

Taupe je prilagodljiva barva in čeprav jo boste večinoma videli v kombinaciji z nevtralnimi, belo in sivo, jo lahko kombinirate tudi z bež, črno in nekaterimi zelo svetlimi barvami. In spet je vse odvisno od tona taupe in njegove intenzivnosti.

Če imate hladnejši taupe ton, ga je najbolje kombinirati s sivo in njenimi podtoni za utišan videz, toplejši sivorjavi toni pa so najboljši z bež in rumeno.

Upoštevajte, da bo za veliko taupe potrebno nekaj, da bo izstopal – veliko naravne svetlobe, sijočih kovin ali nekaj kremasto belih predmetov.

Taupe podrobnosti-

Foto: Playback/DigsDigs/Casa.com

Če niste prepričani, ali želite barvo vnesti v svojo dnevno sobo, jo lahko preprosto integrirate z nekaj predmeti, običajno naslanjači in zofe. To taupe pohištvo je videti zelo prefinjeno in netradicionalno – to niso običajne črne ali rjave barve, ki smo jih vsi vajeni.

Odločite se lahko tudi za eno steno v barvi taupe, za klubsko mizico ali kamin, oblečen v kamen ali taupe ploščice.

Obstaja veliko drugih načinov za integracijo taupe v vaš prostor in več odtenkov taupe, med katerimi lahko izbirate. Navdihnite se z več idejami spodaj!

“).”Foto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.com

* Preko DigsDigs

About the author

moblessing

Leave a Comment