TOURISM

zgodbe| Ima največje mesojede živali .. Beli otok strahu v Evropi

Written by moblessing

Odkriti fosile živali, ki so naselile Zemljo pred milijoni let, je možno in naravno, toda odkriti več kot en fosil in vsi so hudi zveri na enem mestu, kar poraja veliko vprašanj o tem kraju in tistih ki ga je nadziral milijone let, da bi prišel do zaključka. Ste na najbolj grozljivem mestu na svetu, ste znotraj otoka strahu “Beli”.

Uprava za nacionalni dialog napoveduje popolno oblikovanje svojega skrbniškega odbora

Otok Wight, eden največjih britanskih otokov, ki se nahaja na jugu Hampshirea, 6 kilometrov od južne britanske obale, skriva številne skrivnosti o prazgodovini, da je živ priča o času dinozavrov, katerih kosti so ostale v notranjosti. čas, v katerem nismo živeli in zgodbe tistih, ki so ga preživeli, do nas niso prišle, zato je skrivnost ostajala v njem, dokler nekaterih njegovih podrobnosti niso razkrili ostanki bitij, ki so ga nekoč naseljevala.

Toda preden je svet spoznal drugo stran grozljivega otoka Wight, so vsi živeli v njegovem legendarnem šarmu, da bi bil najbolj priljubljen obraz za vse, ki ljubijo mir in udobje, dokler ni postal navdih za pisatelje in počitniški dom kraljev in kraljic, saj ne pogreša sonca, ki daje njegovemu vzdušju več topline in udobne svetlobe. Slavni roman Lewisa Carrolla “Alica v čudežni deželi” in Charles Dickens sta postavila glavne vrstice njegovega romana “David Copperfield”, piše na spletni strani “visitisleofwight” .

Celo kraljica Viktorija je preživljala počitnice na tem otoku stran od mesta megle, da bi si pridobila slavo otoka, ki je povečal število obiskovalcev, a z leti so znanstveniki odkrili, zakaj je otoku prislužil nov vzdevek »Otok strahu« fosili največjih dinozavrov, ki jedo meso na svetu, ki so naselili otok pred milijoni let, kot da so ga imeli raje pred ljudmi zaradi njegovega trajnega šarma in značilnega sonca, piše na britanskem spletnem mestu “Sun”.

Znanstveniki so odkrili enega največjih mesojedih dinozavrov v Evropi iz prazgodovine, dinozavra z vzdevkom “Spinosaurid White Rock”, ki je naselil otok pred več kot 125 milijoni let, da bi ta žival postal največji plenilec na Zemlji v Evropi in med največjimi plenilci. Absolutno po vsem svetu.

Odlikoval se je po tem, da je bil energičen lovec s tolikšno hitrostjo, da je s svojo krokodilsko glavo, dolžino več kot 33 čevljev, z vrsto koničastih zob in ostrimi kremplji, lahko naenkrat pogoltnil človeka.

Znanstveniki so odkrili tudi ostanke dveh drugih masivnih mesojedcev, ki so jih našli na otoku Wight: čaplje s krokodilskim obrazom, ki ima ogromne in nenavadne lobanje, podobne krokodilu, kar ji je pomagalo razširiti svojo prehrano, saj so ji te ogromne lobanje omogočile lov na plen. na kopnem in v vodi.

Znanstveniki so na bregu reke odkrili tudi Milnerjevega lovca, vrsto spinozavra, ki je po velikosti in načinu napada na plen skozi meter dolge lobanje zelo podoben prvi vrsti.

About the author

moblessing

Leave a Comment