ANIMALS

Razgledne ploščadi v Dubaju… Turistične atrakcije za mesto sanj

Written by moblessing

Dubaj: Melhem Al Zubaidi

Dubaju je uspelo utrditi svoj turistični položaj tako, da je hitel v smeri razvoja, ki podpira napredek ZAE v smeri trajnostnega razvoja z enakomerno hitrostjo, poleg njegovega sijaja z izgradnjo najlepših visokih stolpov v Dubaju, znamenitosti ter kulturnih in rekreacijskih objektov, vključno z kar je postalo arhitekturna ikona, ki se je vrezala v misli posameznikov takoj, ko je svet omenjen, in najboljši dokaz o tem je “Burj Khalifa”, ki je bil znan kot najvišji stolp na svetu, “Dubai Frame”, in “The Views – Palm Jumeirah”, skupaj z “Ain Dubai”.

Dubajska vlada je močno razvila infrastrukturo, kar je poleg uvrstitve med najbolj priljubljeno mesto za stanovanja prispevalo k povečanju turističnih znamenitosti v Dubaju in s tem povečanju števila obiskovalcev in turistov v Dubaju. je bil tako priljubljen, da so nekateri poimenovali Dubaj za mesto sanj.

“Razgledi – Palm Jumeirah”

Ploščad Views – Palm Jumeirah je pomembna atrakcija za turiste, saj se nahaja v 52. nadstropju The Palm Tower na višini 240 metrov nad Palm Jumeirah, kjer je s ploščadi čudovit razgled, ki razveseli oči vseh, ki Popoln pogled na otok Palm iz vseh smeri, na voljo pa je tudi zunanji balkon, ki obiskovalcem omogoča pogled na dolge razdalje na Arabski zaliv in širše.

Interaktivni izleti

Prepoznavna platforma “The View” ponuja interaktivne oglede, ki obiskovalcem predstavijo zgodovinske postaje slikovitega otoka Palm. Ti ogledi se začnejo v drugem nadstropju stolpa “The Palm”, do katerega lahko dostopate neposredno iz “Nakheel Mall”. ” ponuja zabavne izlete za turiste, obiskovalce, šolarje, medijske strokovnjake, blogerje, novinarje, fotografe in vplivneže na družbenih omrežjih z vsega sveta za edinstveno turnejo, “The View Palm” pa vam omogoča, da spoznate zgodovino tega otoka “ Palm Jumeirah« in uživajte v 360-stopinjskem razgledu na nebo Dubaja ter ob pogledu na to dih jemajočo znamenitost, ki vsem prenaša čudovite prizore.

Razstava “Pogled”

“The View The Palm – Palm Jumeirah” vključuje posebno razstavo, ki prikazuje faze gradnje neverjetne “Palm Jumeirah” v obliki zemljevidov, prikazanih na edinstven način, razstava pa vam omogoča tudi uživanje v gledanju kanalov čudoviti akvariji.

“Dubai Frame”

“Dubai Frame” je eden najnovejših kulturnih spomenikov v državi in ​​predstavlja pomembno zgradbo, ki uokvirja očarljive prizore in poglede starega in sodobnega Dubaja v “en okvir”, da postane most, ki povezuje starodavno preteklost emirata s njegovo uspešno sedanjost. Okvir Dubaj ponuja panoramski razgled na celotno mesto Dubaj in pripoveduje njegovo zgodbo skozi čas od njegove ustanovitve do uresničitve ambicioznih načrtov za uspešno prihodnost Dubajski okvir je visok 150 metrov in širok 95 metrov. Pri gradnji dubajskega okvirja je bilo uporabljenih več kot 9.900 kubičnih metrov armiranega cementa in skoraj 2.000 ton masivnega jekla ter 2.900 kvadratnih metrov lepljenih steklenih plošč.

Okvir “Dubai” je prekrit z več kot 15.000 kvadratnimi metri zlate obloge iz papirja iz nerjavečega jekla s krogi, ki jih navdihuje logotip “Expo 2020 Dubai”. Številni arhitekti in umetniki tvorijo idealen model strukturnega ravnovesja. Dvigala dosežejo nadvoz v 48 nadstropjih v 75 sekundah.

Skrivnost odličnosti

Dubai Frame omogoča ogled osupljivega sončnega zahoda z vrha mostu, premikanje s panoramskimi dvigali in uživanje v pogledu na Dubaj z obeh strani okvirja ter obogatitev izkušnje obiska s hojo po osvetljenem steklenem hodniku vzmetenja. mostu pomešano z zabavo z risanjem oblik na visečih hierarhičnih interaktivnih zaslonih in spoznavanjem najvidnejših znamenitosti Dubaja in njegovih turističnih destinacij ter preživljanjem najlepših časov pred svetlečim in plesajočim slikanjem vode ob glasbenih melodijah vodnjak Al-Bawaz.

“Ain Dubaj”

“Ain Dubai” je panoramsko kolo, ki se nahaja na “Blue Waters Island” v bližini “Dubai Marina”. Odprto je bilo leta 2021 in je najvišje panoramsko kolo na svetu. Ain Dubai lahko prepelje do 1400 potnikov v 48 kapsulah.

Ain Dubai je ena najvidnejših turističnih atrakcij v Dubaju, ki je poleg trga dediščine obkrožena s komercialnimi centri, restavracijami in apartmaji. Višina tega ogromnega kolesa zabave in najvišjega od njegovih vrsta na svetu je 210 metrov (689 čevljev), Ima čudovit pogled na obzorje Dubaja, saj se nahaja nasproti obale projekta “Jumeirah Beach Residence”.

Ain Dubai gleda tudi na osupljive razglede na dubajsko obalo in impresivno obzorje Marine ter na najvidnejše turistične znamenitosti, vključno z Burj Al Arab, Palm Jumeirah in Burj Khalifa. Njegova osnova bo služila kot prostor za zabavo, saj bo kolo opremljeno z ogromnim LED zaslonom.

“Sky Views” Dubaj

Oglejte si Dubaj z vrha preko tobogana, mostu ali steklene steze v okviru “Sky Views” Dubai, ki se nahaja na nadmorski višini 219,5 metra nad tlemi in je najnovejša turistična atrakcija, ki ponuja čudovit razgled na središče Dubaja in mesto. obzorje.

Ta arhitekturna mojstrovina, ki se nahaja nad hotelom Address Sky View, ponuja izjemna in nepozabna doživetja na treh posebnih območjih: na razgledni ploščadi, na steklenem toboganu in po robu.

panoramsko dvigalo

Razgledna ploščad omogoča obiskovalcem, da se s panoramskim steklenim dvigalom med hotelskimi stolpi zapeljejo do 52. nadstropja, nato pa se po spiralnem stopnišču povzpnejo do 53. nadstropja, kjer je 46 m steklena pot do sosednje stavbe. Doživetja obiskovalcem omogočajo, da uživajo v čudovitem razgledu na najvidnejše znamenitosti, kot sta Burj Khalifa in cesta Sheikh Zayed.

Stekleni tobogan je primeren za vse starosti, saj lahko mladi in stari zdrsnejo po prozorni cevi, ki se vije okoli stolpa od 53. do 52. nadstropja, za drzne pa se lahko vznemirljivo zapeljejo po visoki zunanji polici, ki popolnoma obdaja stolp. objekt, opremljen z vso varnostno opremo.

“Vrh – Burj Khalifa”

Burj Khalifa ponuja edinstveno izkušnjo, obisk najvišjih razglednih ploščadi na svetu, saj ponuja dve razgledni ploščadi: Na vrhu stolpa “Burj Khalifa Sky”: razgledna ploščad na višini 555 metrov in območje, ki ponuja različne pijače, poleg možnosti za zasebni ogled, ki ga zagotavlja vodnik, ki omogoča Spoznavanje najbolj znanih znamenitosti Dubaja v edinstveni interaktivni izkušnji.

“Na vrhu – Burj Khalifa”: Ta vrh vključuje 360-stopinjsko opazovalno območje na nivojih 125 in 124. Stopnja 125 ima eleganten dizajn, ki ga navdihuje arabska umetnost, medtem ko vas stopnja 124 popelje na razburljivo potovanje na prostem. ” Burj Khalifa” je prva destinacija za tiste, ki jih zanima. S prehranjevanjem v najbolj luksuznih restavracijah Dubai International, saj stolp vključuje restavracije, ki obiskovalcem ponujajo doživetje, polno razkošja in razkošja, in če želite izvedeti več o restavracijskih možnostih, si oglejte v luksuznih restavracijah Burj Khalifa. Zaplavajte in uživajte v neprimerljivem pogledu na obzorje Dubaja in središče Dubaja.

Burj Khalifa je razvil Emaar Properties, eden najboljših razvijalcev nepremičnin v Dubaju, stroški projekta pa so bili približno 6 milijard dirhamov, kar ustreza 1,5 milijarde ameriških dolarjev. “Burj Khalifa” je sredi območja “Downtown Dubai”, kar daje stolpu značilen pogled na plesno “Dubai Fountain”, “The Dubai Mall” in “Mohammed bin Rashid Boulevard”.

About the author

moblessing

Leave a Comment