DECORATION DESIGNS

V Ponte Limi se je rodil podeželski hotel, ki je kot nalašč za družinske počitnice

Written by moblessing

Nov podeželski hotel v Ponte Limi je kot nalašč za družinske počitnice

Hotel RB Santiago Rural ima bazen, notranjo in zunanjo telovadnico ter otroško igrišče.

Ima bazen za uživanje v poletnih dneh.

Ponte de Lima ima naslov najstarejše portugalske vasi, a je še vedno bolj živa kot kdaj koli prej, še posebej zdaj, ko ima nov podeželski hotel, ki sprejema goste z vsega sveta. Hotel RB Santiago Rural, odprt od 7. maja, se je rodil iz ambicije družine Rodrigues e Barbosa, ki želi Portugalcem in turistom pokazati najboljše od Alto Minha.

Cristina Rodrigues, 52, se je rodila v vasi Monção. 54-letni Fernando Barbosa je iz Ponte de Lime, zato sta par odprla podeželski hotel v Poiaresu. Ni pa prvi turistični projekt te družine. Z željo, da bi spoznali mesta, v katerih so se rodila, so leta 2014 spontano in naravno odprli prvo od štirih nastanitev, ki so začele neverjetno družinsko avanturo, imenovano RB Villas & Hotels. Prav začetnice vzdevkov para so dale ime temu projektu, ki se še naprej razvija.

»Smo proizvajalci tuš kadi in kopalniškega pohištva, smo v gradbeništvu. To se je na koncu zgodilo naravno, smo zelo skromna družina in lokalna nastanitev je na koncu izhajala iz naklonjenosti, ki jo imamo do naših krajev, in jih seznanjala z drugimi ljudmi,« začnejo pripovedovati za NiT.

Vse se je začelo, ko sta iskala počitniško hišo v župniji Pinheiros v Monçãu, kjer se je rodila Cristina Rodrigues. Par je v tem prostoru celo živel, a se je nato leta 2014 odločil, da ga preuredi v lokalno nastanitev. Takrat nista vedela, da bo to šele začetek še večjega projekta, vedno z istim ciljem: pokazati zaklade, ki jih je treba odkriti, od ulic polnih zgodovine do kulturne dediščine Alto Minha.

V preteklih letih so vlagali v še dve lokalni namestitvi, RB Lima Apartments v Ponte de Lima in RB Villa S. Teotónio v Valençi. Toda prav v osupljivi župniji Poiares, v podeželskem okolju, so hišo iz 19. stoletja spremenili v fantastičen podeželski hotel, prvo družinsko podjetje.

“To je največja naložba, ki smo jo kdaj naredili, in izkazalo se je, da se je Fernando posvetil mestu, v katerem je rasel. Vztrajal je pri tem, da bi svojo zemljo razkrili,« pojasnjujeta Cristina in Fernando.

O Podeželski hotel RB Santiago razdeljena je med osem sob in tri apartmaje v znanem, bukoličnem in mirnem okolju. Prostor je majhen in prijeten za vse tiste, ki iščejo počitek, mir in spokojnost. Izoliran je od mestnega vrveža in “ker je majhen, se ljudje počutijo zelo udobno in mirno”.

Hotelske sobe s štirimi zvezdicami združujejo eleganco z udobjem, vedno z lastno kopalnico. Apartmaji so lahko T1 ali T3, s kuhinjo, kopalnico, dnevno sobo in jedilnico.

Dekoracija prostora ima podpis družinskega prijatelja in izstopa po »najbolj moderni in prefinjeni kombinaciji, ki se združuje z bolj podeželskim okoljem«.

Poleg strateške lokacije, ki gostom omogoča dostop do središč Ponte de Lima, Viana do Castelo in Barcelos v nekaj minutah, obstaja še več drugih ugodnosti, zaradi katerih je hotel idealen za družinske počitnice. Jacuzzi, bazen, masažna soba, savna, notranja in zunanja telovadnica, kolesarski servis, otroško igrišče in prostor za piknik so nekatere od prednosti podeželske namestitve.

Hotel RB Santiago Rural ima tudi restavracijo, kjer strežejo kosilo in je odprta tudi za ne-gosti. “Postrežemo sodobnejšo hrano, vendar bomo vedno prinesli nevtralne obroke s sodobnejšim branjem, ne da bi nikoli pozabili na svoje korenine.”

Cene na noč v eni od sob se začnejo pri 120 €, z vključenim zajtrkom. Obstaja tudi možnost polnega penziona, ki stane 235 €. Če želite najeti enega od apartmajev, se cene začnejo pri 150 € na noč.

Nato kliknite na galerijo, da odkrijete nov podeželski hotel v Ponte de Lima.

glej galerijo

“>

About the author

moblessing

Leave a Comment