FASHION

Chapada Fashion združuje modo, solidarnost in posel

Written by moblessing

Slika: Chapada Izbor modnih modelov združuje modo, solidarnost in posel
Izbira modela – Reprodukcija

Naslednji vikend bo Chapada dos Guimarães gostila 2. izdajo Chapada moda. Dogodek, ki združuje modo, solidarnost, socialno vključenost in posel, bo potekal 24., 25. in 26. junija.

Festivalni trg se bo spremenil v veliko sprehajalno pot in tudi prostor za sobivanje in poslovanje. Za sestavljanje kastinga parad so ustvarjalci izvedli selekcijo v Chapadi in med prijavljenimi je bilo izbranih 50 žensk in 10 moških najrazličnejših profilov in starosti. Novi modeli so zmagali na tečaju modne pisti in bontona ter se bodo udeležili dogodka.

“Pokazali bomo, da se Mato Grosso poleg tega, da je največji brazilski proizvajalec bombaža, bistvene surovine za svet mode, dogaja tudi v modi,” pojasnjuje modni in prireditveni producent Edson Guilherme, ustanovitelj Chapada Fashion.

Slika: Župan 1. dame in Edson Chapada Moda združuje modo, solidarnost in posel
Župan občine, 1. dama in Edson – reprodukcija

Edson še poudarja, da je “čas, da aktivno sodelujemo na tem trgu, s čimer pokažemo, da imamo visoko profesionalno identiteto in želimo zavzeti mesto na nacionalni in svetovni modni sceni”.

Vabila na Chapada Fashion lahko zamenjate za nepokvarljivo hrano v sodelujočih trgovinah. Zbrani izdelki bodo podarjeni ranljivim družinam v Chapada dos Guimarães.

URNIK

V petek, 24., ob 20. uri bo stilist Vitor Zerbinato, mednarodno znan po razkošnem in elegantnem slogu svojih kosov, ki zagotavljajo čutnost in lepoto ter krepijo žensko telo, predstavil ‘poletje 23′enakega, ki ga bo septembra odnesel na milanski in pariški teden mode.

25., v soboto, bo modna pista prejela kolekcijo, ki jo je posebej za dogodek ustvaril stilist Mato Grosso, Josemar Correa, ter videze iz trgovin Pimenta Doce, Amora Miura, Maison D, Puro Charme in Onng.

V nedeljo ob 18.00 je na sporedu Modna revija, trenutek posebej zasnovan za male trgovce, sledijo Ellus Eddy Eddy Shop, Petite Lulu z otroškimi videzi, BLM Puro Charme in Vista LB.

Za zaključek dogodka oblikovalka Maria Fernanda Meirelles sodeluje v pogovorni oddaji o modi in trajnosti ter predstavlja kolekcijo.

Chapada Fashion izvaja občina Chapada do Guimarães, ki jo gostita prva dama občine Hélia Mello in Gilberto Mello kot veleposlanik. Podporniki dogodka so namestnik Dilmar Dalbosco, državni sekretar za kulturo, šport in prosti čas ter vlada države Mato Grosso.

About the author

moblessing

Leave a Comment