TOURISM

30 milijonov globe za njegov nakup. 9 prostovoljcev za lov na “krokodila Sayhat”

Written by moblessing

Hvala, ker ste prebrali novico o njegovem nakupu 30 milijonov kazni.. 9 prostovoljcev za lov na krokodila Saihat in zdaj začnemo s podrobnostmi

Dammam – Sharif Ahmed – Nacionalni center za razvoj divjih živali je pojasnil, da je vzreja in pridobivanje plenilcev nasploh kršitev okoljskega sistema in podzakonskih predpisov, sistem pa določa, da se kršitelju naloži globa do 30 milijonov rijalov, poleg 10 let zapora. To se zgodi v času, ko ekipa prostovoljcev Saihat še naprej lovi krokodila, najdenega v morju Saihat, ki se občasno pojavi na obali in grozi obiskovalcem in pohodnikom.

Predatorske živali Izjave uradnikov centra navajajo, da je bil pred tem izdan kraljevi ukaz za preprečevanje uvoza vseh vrst plenilcev v kraljestvo za osebno ali komercialno uporabo in da v zvezi s tem predhodno niso bila izdana nobena uvozna dovoljenja, kar pomeni, da so vsi plenilske živali, ki jih prvotno ni bilo v naravnem okolju kraljestva, so bile uvožene ali nepravilno razmnožene.

Reševanje situacije Center je vse lastnike plenilcev pozval, naj v komunikaciji s centrom predajo svoje plenilce, da bodo njihove razmere rešili na najboljši možni način, da po preteku roka za popravo razmer v zvezi z okoljem ne bodo odgovarjali. Center prav tako poziva vse občane in prebivalce, da oddajo potrebna sporočila v Če imajo kakršne koli informacije o gnezditvi plenilcev v urbanem območju. Logistične storitve

Vodja prostovoljske ekipe Saihat Nasser Al-Yousef je povedal, da je ekipa pridobila dovoljenje mejne straže in urada za ribištvo v Qatifu za sodelovanje v lovu na krokodile. Dodal je: Iskanje se je prvi dan nadaljevalo približno 6 ur, s strani 9 prostovoljcev, od katerih jih je 5 uporabljalo čoln “the cruiser”, 4 pa so bili na obali za logistiko, spremljanje in komunikacijo z nami, ko je krokodil prišel ven. , pri čemer je poudaril, da se je starost prostovoljcev gibala med 25 in 65 let, mornarji “Nozhe” pa imajo dolgoletne izkušnje z ribolovom, kar jim omogoča lov na aligatorje.

Al-Youssef je opozoril na njihovo vedenje o prisotnosti dveh krokodilov v morju Saihat, od katerih je eden dolg približno 2 metra, drugi pa približno 1,5 metra, kar kaže, da je bilo območje česanja prvi dan natančno in obsegal približno 9 kvadratnih kilometrov, položenih pa je bilo veliko mrež tipa “tristranskega vrtenja” v dolžini 1000 metrov. Približno po iskanju v morju Saihat do obal Dammama, kar kaže na potrebo po lovu na krokodile. mir, predeli Saihat in Dammam pa so neprijetnosti zaradi mimoidočih, obiskovalcev Corniche, mornarjev itd. Brez težav in utrujenosti zadeva potrebuje sodelovanje vseh, da nevarnost mine in tesnobe preneha.

Plenilska bitja Zaskrbljena oseba z plenilskimi bitji in njihovim vedenjem je potrdila Ahmeda Al-Daouda, da je bil pred približno 15 leti krokodil pomemben na “kopenskih” farmah palm v provinci Qatif, pri vseh je vzbujal tesnobo in strah ter ga ujeli. nekdo takrat, danes pa se prizor ponovi v morju Saihat in paziti se moramo na krokodila, ker predstavlja nevarnost. Pri ljudeh imajo močno čeljust, njihove mišice, ki zapirajo čeljust, pa so izjemno močne.

Poraba kisika Pojasnil je, da je dolžina odraslega in odraslega krokodila približno 6 metrov, zlasti morskega krokodila, njegova teža pa lahko doseže 1000 kilogramov, njegova življenjska doba pa lahko doseže 70 let. Poudaril je, da krokodil ne diha pod vodo, zato se za dihanje veliko zadržuje na površju, poleg tega pa opazuje plen tako, da se zadržuje zunaj vode, ter se prehranjuje z ribami in sesalci ter pticami, ki je veliko na obali Saihata, od tu pa ga je mogoče izkoriščati, saj lahko poje želve, je Al-Daoud poudaril, da lahko krokodil ostane v vodi dlje časa, tako da zniža svoj srčni utrip, da lahko prilagodi svoj poraba kisika.

About the author

moblessing

Leave a Comment