ANIMALS

Havajski otoki so na vrhu seznama turističnih destinacij za poletne počitnice

Written by moblessing

London – Enooka izjava

Havaji, ki se nahajajo v Tihem oceanu z vznemirljivimi zalivi, cvetočim morskim življenjem, tropskim podnebjem, vulkani in slapovi sredi gostih deževnih gozdov, imajo prijetno tropsko podnebje, ki zahteva vabljive počitnice na plaži. Kot otoška država imajo Havaji številne plaže in zalive, ki so na vrhu seznama havajskih turističnih krajev, ki jih je vredno obiskati.
zdravo

Hilo je največje mesto v okrožju Hawaii, ki gleda na šumeče vode zaliva Hilo ob vznožju Mauna Loa in Mauna Kea. Ker je na dnu aktivnega vulkana in mirujočega vulkana, Hilo občasno doživi tokove lave.

Druga stran obale Kohala v Hilu je blagoslovljena od matere narave v izobilju z osupljivimi slapovi, bujnimi deževnimi gozdovi in ​​bujnimi vrtovi, zaradi česar je popoln vikend na Havajih. Ogromni vrtovi Liliuokalani se raztezajo na 30 hektarjev in imajo v notranjosti čudovite ribnike in skalnate vrtove.
Obiščite živalski vrt Panaewa Rainforest Zoo in spoznajte številne eksotične rastline in živali. Če se želite odpraviti na kulturni ogled, obiščite muzeje in galerije v središču mesta Hilo.
Podnebje v Hilu je tropsko, temperature pa se gibljejo med 23 in 29 stopinjami Celzija skozi vse leto. Hilo ima zelo vlažno podnebje s približno 236 dnevi dežja na leto.

Honolulu
V prevodu “zaščiteno pristanišče” ali “tiho pristanišče” je Honolulu svetovljanska prestolnica Havajev in se nahaja v južnem delu Oahuja. Mestna pokrajina je dobro načrtovana z urbanimi zgradbami, trgovskimi kompleksi, univerzami, finančnimi institucijami in mirno morsko vodo.

Škofovski muzej tukaj ima impresivno zbirko havajskih in pacifiških artefaktov. Druge zanimivosti, ki jih je vredno obiskati, so živalski vrt Honolulu, palača Iolani, botanični vrtovi Foster, posestvo Walker, Pearl Harbor in havajsko gledališče.
Ljubitelji avanture se lahko odpravijo na pohod do Diamond Head, plavajo z delfini, snorkljajo v naravnem rezervatu Hanauma Bay in se prepustijo različnim vodnim športom, kot so parasailing, snorkeling, smučanje na vodi, jadranje na deski in jadranje na znameniti plaži Waikiki.
Honolulu uživa toplo vreme skozi vse leto s povprečnimi temperaturami okoli 28 °C. Suha sezona traja od aprila do oktobra, deževna pa od novembra do marca.

Kylo Kona

To mesto se nahaja na zahodni obali otoka Hawaii, ob zalivu Kilauea in ob vznožju aktivnega vulkana Hualalai. Mesto je ključno središče za trgovino in turistične dejavnosti. Mesto je bilo nekoč ribiška vas s številnimi akvariji.

Kona Manta Ray Night Dive je ena izmed najbolj zaželenih dejavnosti tukaj in potapljanje v čistih vodah zaliva Kealakekua vam omogoča, da občudujete čudovite strukture koralnih grebenov na dnu oceana.Kailua Kona ima blago podnebje, dnevna temperatura pa se giblje med 27 in 31°C vse leto.

Morda vas bo zanimalo tudi:

Najboljši hoteli Maui na Havajih za leto 2021 jih spoznajte

Odkrijte najboljše načine za virtualno odkrivanje turističnih “Havajev”.

almaghribdanes
almaghribdanes

About the author

moblessing

Leave a Comment