FASHION

udobje, eleganca in trajnost za uporabo skozi vse leto – Daniela Nucci – Hora Campinas

Written by moblessing

V zadnjem času, tudi s preoblikovanjem in novimi uporabami, brezčasni kosi pridobivajo vse večjo moč. Pravi nadomestni znaki, ki se upirajo svetu, v katerem prevladujejo trendi in vplivi, je tudi oblika trajnosti, saj je manj zavrženih oblačil, močno gibanje v svetu mode.

Zagovornica in privrženka te osveščene mode, oblikovalka in podjetnica, Rose Malveira, lastnica trgovine, ki nosi njeno ime, sledi temu trendu v svojih kosih z boho odtisom in krojenjem – klasičnim modeliranjem brezčasnih kosov – ki ga lahko uporabljajo vseh stilov ljudi, večkrat in brez skrbi, da bi omaro vedno posodabljali tako pogosto.

S težavo pri iskanju brezčasnih oblačil je oblikovalka in poslovna ženska Rose Malveira ustvarila svojo blagovno znamko, ki nosi njeno ime, in ponuja kose z zavestno potrošnjo. Foto: Razkritje

“Na trgu sem opazila pomanjkanje ženskih oblačil, ki bi bila poleg udobnih, lepa, elegantna, moderna in bi se prilagodila vsakemu okolju in čeprav moda ni bila meja, ampak stil,” pravi Rose, ki je prestala zaradi enakih skrbi pri oblačenju.

»Ne ustrezam vprašanju mode/mode. Zato sem ustvaril Rose Malveira (@rose.malveira), da se razume ne le kot blagovna znamka, ampak tudi kot življenjski slog, za tisto kreativno žensko, ki izbere svobodo in modo, ki izraža njen način bivanja, kot jaz,« dodaja. .

Za podjetnico brezčasnost kosov omogoča modo manj za enkratno uporabo, torej bolj odgovorno. “Rose Malveira je bila ustvarjena z namenom, da preoblikuje vsakdanje življenje žensk, da čas za oblačenje spremeni v prijeten, varen in praktičen čas,” poudarja podjetnica, ki oblikuje svoje kolekcije.

Rose Malveira (v sredini) predstavlja svojo kolekcijo za ženske vseh starosti, ki imajo radi udobje in osveščeno modo. Foto: Razkritje

“Kot močno točko predstavljamo osupljiv slog, ki omogoča, da se ženska zjutraj obleče, da je res pripravljena, udobna in prefinjena, da prevzame vsako obveznost, ki se ji zgodi čez dan, tudi ponoči,” pravi Rose.

Med ustvarjalnim procesom se upošteva vsaka podrobnost. V tem smislu ima večina kosov ročno izdelan pridih, zaradi česar so po besedah ​​oblikovalke še bolj diferencirani in edinstveni, kot vsaka izmed nas žensk.

Kosi Rose Malveira pridigajo k eleganci, udobju in trajnosti. Foto: Razkritje

In narobe je, da je brezčasna moda omejena le na črno-bele kose, saj nekateri potiski še naprej uspevajo in jih ni mogoče izpustiti, kot so črtasti, pikčasti, živalski potiski, cvetlična in karirana oblačila, ki očarujejo in sproščajo. pogled.

Ročno izdelani kosi iz trgovine Rosa Malveira. Foto: Razkritje

Na zadnjih domačih in mednarodnih modnih revijah so brezčasni kosi še vedno v porastu. S svojimi širšimi in bolj tekočimi videzi, kot so blazerji, ki so tudi klasične figure v videzu, ne glede na stil. Kosi, ki zagotavljajo svobodo in udobje, kar naredijo razliko pri sestavljanju proizvodnje, se dobro držijo različnih dogodkov, kar zagotavlja njeno brezčasnost.

Krojenje je del brezčasne linije, trajajo več let in nikoli ne gredo iz mode. Foto: Pinterest

Moda, ki v današnjem svetu prinaša nov način porabe, bolj ozaveščeno, manj za enkratno uporabo, vsestransko in funkcionalno.

Zato bodite vedno pozorni in zazibajte svoj videz!

About the author

moblessing

Leave a Comment