TOURISM

Posel prerokove medicine

Written by moblessing
Spremljajte najnovejše novice prek aplikacije
google novice

Minus, odpreš peč, jih najdeš, napovejo zdravljenje s črnico ali črnico, gorskim medom in čarobno “smetano” in vsi zdravijo katero koli bolezen na svetu in ne samo to. Podaljšuje trajanje zakonski odnos, okrepi erekcijo penisa in poveča njegovo dolžino ter ves čas ostane kot orangutan, seveda pa mora biti pred vsako objavo preroškega hadisa, ki ga je zaželeno imeti z glasom enega od njihovih šejkov .
Nenavadno je, da se vse to dogaja pod vidom in sluhom države, včasih pa tudi s sokrivdo nekaterih upravičencev do vse te prevare, ki jo podpirajo in spodbujajo šejki fatve, upora in upora.
Najbolj nenavadno je, da so na te kriminalne prakse že opozorili mediji, varnostne službe pa so aretirale številne njihove lastnike, ne da bi se kdo od uradnikov ali profesorjev, ljudskih zastopnikov, odločil za zaustavitev farse.
Pod naslovom “Zdravljenje z zeliščnimi iluzijami.. Dobički v milijonih”
“Novice o nesrečah – portal Akhbar Al-Youm”, objavljeno v soboto, 5. marca 2022:
Prodaja iluzije in čudežev z zdravljenjem kroničnih in neozdravljivih bolezni je na parfumerijskih trgih običajna lastnost, tisti, ki so svojo reklamo obvladali s prodajo nadrilekarskih izdelkov, ki jim opeva medicino kot čarobno rešitev za zdravljenje vseh bolezni, pa je enak poskusu. ubijati in prodajati iluzijo in ker se je v zadnjem času razširila alternativna medicina ali tako imenovano zdravljenje z zelišči.Na televizijskih zaslonih in pojav centrov za zdravljenje, ki oglašujejo ali promovirajo svoje izdelke prek ljudi, ki trdijo, da so zdravniki specializirani in daleč od nadzornih oči Ministrstvo za zdravje in pristojne agencije ter prodaja nadrilekarjev državljanom, ki so žrtve iluzij magične terapije;
In lastnik kurkumina ni bil edini, ki je preprostim bolnikom prodajal iluzije; Med najvidnejšimi podobnimi incidenti je bil pred leti; Po aretaciji največje mafije za trgovanje s ponarejenimi naravnimi zelišči, ki jo sestavljajo 3 brate in še en, kar je bilo predhodno prikazano na 22 satelitskih kanalih.
V preiskavah je bilo tudi navedeno, da so obtoženi napovedali njegovo izvedljivost pri zdravljenju kroničnih in neozdravljivih bolezni, kot so »sladkorna bolezen, spolna šibkost, kronične bolečine ter bolečine v hrbtu in hrbtenici«.
In lani je bil največji center za zdravljenje z zelišči in alternativno medicino na območju Al-Manshiya v Aleksandriji depiliran, potem ko so brez dovoljenja pristojnih organov zasegli center za zeliščno in alternativno medicino, kar ogroža javno zdravje državljanov.
V Fayoumu so zasegli center alternativne medicine v centru Senoras v Fayoumu, pri čemer je bilo ugotovljeno, da je center vodila oseba, ki se je predstavljala kot zdravnik in ni imela dovoljenja za opravljanje zdravniške dejavnosti Ministrstva za zdravje.
Državno tožilstvo se je aprila lani odločilo, da obtožence goljufanja državljanov in od njih pridobivanja denarnih zneskov v zameno za zdravljenje nastajajočega korona virusa, prek družbenih omrežij uporabljajo zdravilna zelišča, zatrjuje, da lahko zdravijo številne bolezni, vključno z virusom »nastajajoče korona« ter ustvarjanjem finančnih dobičkov zaradi opravljanja te dejavnosti ter zaseženih, nepooblaščenih in neregistriranih večjih količin zdravil, zelišč in zdravilnih pripravkov različnih vrst.Varnostnim službam je uspelo zasežiti tudi vse papirje in dokumenti in 49 računalnikov, ki kažejo na dejstva davčne utaje.
Zdravniški sindikat pa je dejal, da teh zdravil, vključno s tem, kar je obtoženi poimenoval kurkumin, ni licenciralo Ministrstvo za zdravje, kar je škodovalo zdravju državljanov in je bilo razlog za vprašanja in pritožbe zdravstvenega zavoda. Sindikat in tisti, ki jih zanimajo zdravstvene zadeve.
Glede ravnanja Sindikata farmacevtov s člani je dejal, da gre za dva vidika: prvi je kazenski, ki ga preiskuje državno tožilstvo, drugi pa strokovni. Nekateri državljani in njegov naslov pred aretacijo niso bili ugotovljeni. Sindikat ga je napotil na disciplinski organ, ker je nekoč prejel navzočnost z zahtevo za preiskavo in se ni udeležil ter so bili zoper njega sprejeti ukrepi.Po aretaciji in v primeru pravnomočne sodbe bo odpuščen iz lekarniške službe. Sindikat.
Znani zdravnik in pisatelj Khaled Montaser je komentiral farso zdravljenja s Finkushem pod naslovom: Reci “alternativna goljufija” in ne reci “alternativna medicina”: Končno je eden od posrednikov alternativnih goljufij padel, potem ko je bogastvo, ocenjeno na stotine milijonov goljufij z zelišči “Fankoush”, ki zdravijo vse bolezni od driske in revmatizma do raka in mokrenja!! A ne bo zadnja, saj je peklenski vrtec trgovcev odvisen od nevednosti žrtev, zato nam bo še naprej proizvajal nove prevarante, šarlatane in zločince.Atone, sem še naprej pisal na to temo, ki sem jo vedeti je težje kot uničiti linijo Bar-Lev! Vendar sem po tem konfliktnem obdobju verjel, da sodišča tega vprašanja nikoli ne bodo rešila. Večino tistih, s katerimi sem se soočil, kljub jasnosti njihovih obtožb, so jih pravne luknje in obrambni triki naredili kot las. Zdravniški sindikat , in dokler ni pritožbe, ne bo zločina!« Ni treba spreminjati zakona, je pa treba spremeniti kulturo, zato sem verjel, da sem pred kakršnim koli dejanjem s prevarami satelitskimi kanali – kar je potreben postopek – ustvariti moramo državljana, ki ima močan imunski sistem proti goljufijam. Ta ekskluzivni satelitski kanal, bele krvne krogle je treba narediti proti tem črnim idejam, to je najlažja bližnjica za boj proti tej prevari, zato bom hitro predstavil nekaj točk kot vodilo za egiptovskega državljana, da se ne ujame v past izključnega goljufanja.
Zgodovinsko gledano je koncept “preroške medicine” ustvarila skupina pravnikov, ki so o njej napisali različne knjige. Najbolj znan med njimi je bil damaščanski pravnik Ibn Qayyim al-Jawziyya (691-751 AH), ki je napisal knjigo (ki je je imenoval “Preroška medicina”), ki je skrajšana ali temelji na znameniti knjigi, imenovani (Zad al-Ma’ad). V Huda Khair Al-Abbad) istega avtorja… Iraški raziskovalec in pisatelj Talal Shaker pravi v svojem študija spletne strani Al-Hiwar: Ta knjiga preroške medicine je temeljila na skupini pogostih preroških hadisov, ki obravnavajo seznam bolezni, znanih v tistem času, in predstavlja praktično vedenje preroka v njegovih izrekih, njegovi sodni praksi in kako ravnati z njo, kar je odvisno od (božjega dovoljenja, da jo ozdravi) kot navdiha za idejo in duh knjige npr. Če ga boli glava v glavi, potem se zateče k kani, da si pokrije glavo ali da ima kozarec zaradi kakšne bolezni. To pomeni, da ga uporablja, tako kot drugi. K temu dodaj še njegove zapovedi in nasvete o tem, kaj je srečanja z bolnimi primeri muslimanov in njegovih tovarišev, ki jih sreča, in za izhodišče je bila ta knjiga Ibn Qayyima al-Jawziyyaha. Za razpravo o tej temi, izogibanje zapletanju v njene podrobnosti, vire in različne citate, ki bodo po nepotrebnem razbili bralčevo glavo. Koristno. Knjigo in druge dobro poznajo tisti, ki želijo več… Knjiga preroške medicine Ibn Kajima v sodobnem znanstvenem standardu je primitivna in zaostala knjiga s svojimi idejami, principi in zdravljenjem, kjer ( Prophetic Medicine) temelji na specifičnih (terapevtskih) substratih, ki vključujejo skupino bolezni in načinov njihovega zdravljenja, in vključuje zdravila z različnimi zelišči, vključno z na primer, a ne omejeno na.. pa tudi olje, med poleg drugih receptov, in to predstavlja prvo stopnjo… In druga stopnja je za preproste kirurške posege s primitivnimi orodji, poleg cuppinga, flebotomije in kauterizacije z ognjem, in obstaja tretji pristop, povezan s tema dvema nivojema, to je duhovnost vere, ki je prepletena in močno prepletena z njima kot odločilni terapevtski steber v (preroški medicini), kot je vnebovzetje z zaklinjanjami, zapisanimi kot partiture. In prošnje z Božjo besedo, nato iskanje ozdravljenja v Kur’anu s pisanjem verzov iz njega v skladu z določenimi pogoji in dogovori ali prošnjami. Due se pogosto mešajo z vodo, iz katere lahko pije bolnik, in se nanašajo na veliko skupino bolezni, vključno z distocijo, zdravljenjem išiasa, bojem proti plenilcem, kačam, škorpijonom in škodljivim žuželkam, pa tudi zdravljenje tistih, ki so bili očarani, nori ali zavidani … Omeniti velja, da je večina ljudstev na zemlji skupne vrednote v odnosu in zaščiti pred zlimi duhovi in ​​demoni ter varovanju pred njihovo škodo in zli (Religijska.. Legitimnost) s strani monoteističnih religij, vendar je opazno, da je povezava medicine z imenom preroka šele prišla samo muslimanom in Bog ima zadeve v svojem ustvarjanju.

About the author

moblessing

Leave a Comment