DECORATION DESIGNS

40 rumenih kopalnic za živahne ljudi

Written by moblessing-

Foto: Playback/DigsDigs/Casa.com

O rumena je fantastična barva z vseh vidikov: povezana je s soncem in lahko ogreje vsako okolje, njen psihološki učinek pa je tudi udobje, udobje in veselje. Uravnoteženje te čudovite barve v vašem domačem dekorju vam bo koristilo, zbrali smo nekaj idej, ki vas bodo navdihnile!

Kateri slogi dobro pristajajo rumeni?-

Foto: Playback/DigsDigs/Casa.com

Pravzaprav je mogoče vsakemu slogu dati odtenke rumene, od vintage in rustikalne do ultra-minimalistične, rumena je vedno dobra ideja, pomembno je le, koliko in kje jo uporabljate.

Katere barve uporabiti z rumeno?-

Foto: Playback/DigsDigs/Casa.com

Rumena je zelo kompatibilna z drugimi barvami, dobro se ujema s številnimi nevtralnimi, temnimi in celo drznejšimi toni, vse od črno-bele do fuksije in smaragdne bo delovalo.

Rumena ni dobra samo za velike kopalnice, ampak tudi za majhne kopalnice, saj bo ta svetla barva vizualno razširila prostor. Določite barvno shemo in poudarke, ki jih boste uporabili, da bo kopalnica izgledala čudovito.

Kako vključiti rumeno v dekoracijo kopalnice?-

Foto: Playback/DigsDigs/Casa.com

Obstaja veliko načinov za vključitev te barve v dekor vaše kopalnice. Prvič, stene – vse stene ali samo naglasna stena z rumenimi ploščicami, barvami ali tapetami bodo v prostor vnesle pridih sonca.

Drugič, lahko zazibate rumene umivalnike, umivalnike, tabureje ali celo kopalne kadi, to je dobra ideja za sodoben ali sodoben prostor.

Tretjič, odločite se za rumeno v detajlih – preprogah, zavesah, brisačah, umetninah in raznih kopalniških pripomočkih, rezultat pa bo odličen – nekaj sončnih poudarkov bo močno osvežilo vaš kopalniški prostor. Poskusite lahko tudi z nekaj bolj kreativnimi idejami, kot je barvanje stropa rumeno ali oblaganje tal z rumenimi ploščicami, na vas je, kaj boste poskusili. Dobiti navdih!

“).”Foto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.comFoto: Playback/DigsDigs/Casa.com

* Preko DigsDigs

About the author

moblessing

Leave a Comment