TOURISM

“Jeddah Art Promenade” je svet sanj … in “Historic Jeddah” je dišeča …

Written by moblessing
(MENAFN-Al-Anbaa)

Jeddah – Mufreh Al-Shammari
Območje “Jeddah Art Promenade” je eno izmed lepih krajev v sezoni Jeddah 2022, ki zaradi svojih dejavnosti, zabavnih prizorišč, gledaliških predstav in glasbenih skupin, od katerih je večina strastnih, velja za svet sanj za svoje delavce ali obiskovalce. Savdska mladina.
Ta regija je priča tudi konkurenci projektov produktivnih družin in lastnikov nastajajočih malih in srednjih podjetij, preko »Sobotne tržnice«, ki poteka vsak teden, kot okno za številne ljubitelje nakupovanja in zabave, kjer lastniki teh projekti sodelujejo s svojimi različnimi eksponati, ki so razporejeni med hrano, pripomočke, darila in risbe ter številne druge potrebščine, pri izdelkih pa sodelujejo tudi produktivne družine z nominalnimi honorarji, ki jih organizator naloži za tiste, ki želijo sodelovati, pod pogojem, da dobiček zaslužite za njihov osebni račun jih podpira.
Al-Jameel v “Jeddah Art Promenade” in drugih področjih v sezoni Jeddah, ki poteka pod sloganom “Our Good Days”, podpira nadarjene ljudi, tako da jim daje resnične priložnosti za razvoj in izpopolnjevanje svojih talentov, poleg podpore likovnim umetnikom, ljubitelji umetnosti, starin, muzejev in prodajalci priljubljene hrane, ki so v tej sezoni našli prave priložnosti za izboljšanje svojega življenja s prodajo obiskovalcem sezone, ki so natrpani s trgi različnih starosti.
9 območij sezone Jeddah ponuja različne dejavnosti, skrbno izbrane, da so vir veselja za vse. Poleg gledaliških predstav in koncertov je tu še “džungla Jeddah”, ki je priča velikemu obisku navdušencev nad pustolovščinami, divjimi odpravami in naravo. ljubiteljem, saj svojim obiskovalcem ponuja številna zanimiva in vznemirljiva doživetja iz Med svoje zasnove, ki jo zaznamuje puščavski značaj, navdihnjen z okoljem džungle in vzdušjem bivanja, primernim za različne divje živali, kjer se »Jeddah Jungle« objema več kot 1.000 vrst živali in več kot 200 vrst redkih ptic, zanj pa je značilna tudi prisotnost redkih tigrov in levov z vsega sveta, vključno z ” Slavni “Zlati tiger”, ki je eden najredkejših plenilcev, ki jim grozi izumrtje, hrani tudi 3 redke zlate tigre od 30 vrst svoje družine.
Zaslužni so tisti, ki so odgovorni za “sezono Jeddah”, da se spominjajo svoje starodavne dediščine skozi območje “Historic Jeddah”, ki nas popelje, da živimo čudovito preteklost “Neveste Rdečega morja” in da obiskovalci pridejo do ga od blizu poznamo z vsemi njegovimi podrobnostmi in spomini, kjer najdemo kulturno zalogo in globino savdske civilizacije na vseh kotičkih in trgih regije starodavne.
Zgodovinsko Jeddah, za katero je značilna čudovita arhitektura in dediščinske zgradbe, obiskovalec in mlada generacija krmarita po njej na čudovitem popotovanju skozi zgodovino, da se spomnimo življenja prednikov.
Organizatorji niso pozabili razveseliti obiskovalce z ljudskimi prireditvami v živo, folklornimi predstavami in zombi predstavami v »Hiši groze«, ki poleg priljubljenih zabavnih, vizualnih in umetniških iger privablja številne obiskovalce, ki to izkušnjo radi doživljajo. predstave in številne raznolike kulturne dogodke, s katerimi se obiskovalec znajde v edinstvenem doživetju med dediščino, kulturo in pristno ljudsko umetnostjo.
Nawaf Qumuzani: Več kot dva milijona obiskovalcev za sezono Jeddah … in podaljšanje je v preučevanju

Kolega Mufreh Al-Shamri z generalnim direktorjem sezone Jeddah, Nawafom Qasmatijem

Generalni direktor sezone v Jeddah, Nawaf Qumuzani, je mednarodni medijski delegaciji razkril, da je sezona v Jeddah dosegla nepričakovane uspehe, zlasti na območju »City Walk«, ki je prehitela jahtni klub Jeddah.
Qumousati je poudaril, da je za obiskovalce sezone še veliko presenečenj, katerih število je v manj kot mesecu dni od začetka aktivnosti sezone doseglo več kot dva milijona obiskovalcev, pri čemer je opozoril, da se bo število v prihodnjih dneh povečalo in lahko doseže 3 milijone. obiskovalcev.
V zvezi z namero o podaljšanju sezone je Qamousati mednarodni medijski delegaciji, ki jih je sprejela v medijskem centru Jeddah Season, omenil, da je namera podaljšanja v preučevanju in za vsak nedavni incident.

MENAFN05062022000130011022ID1104326412

Pravna izjava o omejitvi odgovornosti: MENA Financial Services Network zagotavlja informacije “kot so” brez kakršnih koli izjav ali jamstev…izrecnih ali implicitnih. To je zavrnitev odgovornosti za postopke zasebnosti ali vsebino spletnih mest, priloženih v našem omrežju, vključno s slikami. in videoposnetki . Za vsa vprašanja o uporabi in ponovni uporabi tega vira informacij se obrnite na ponudnika zgornjega članka.

About the author

moblessing

Leave a Comment