DECORATION DESIGNS

Organiziranje knjižne police: preberite te nasvete, da bo vse v redu in se bo ujemalo z dekorjem

Written by moblessing

Salvador, 4. junij 2022, Beatriz Maciel – Knjige so predmeti, ki so zelo dobri za naše duševno zdravje. Če jih imamo doma, je poleg tega, da nam pomagajo pri motenju, lahko odličen element pri dekoraciji. S tem v mislih smo vam pri Agro Notícias prinesli nasvete, kako to storiti uredite svojo knjižno polico in naredite svoj dom bolj prefinjen.

Organizirajte svojo knjižno polico ni treba, da je težko. Vprašanje, ki se takrat poraja, je vedno isto: ali svoje knjige organiziram po barvi, naslovu ali velikosti? Pomirite se, to je običajno in pomagali vam bomo hitro in praktično urediti svojo knjižno polico.

Preberite tudi: Nasveti za ureditev majhne sobe s harmonijo in dobrim okusom

Organiziranje knjižne police: Oglejte si te nasvete, da boste vse pospravili in se ujemali z vašim dekorjem (Slika: Pexels)
Organiziranje knjižne police: Oglejte si te nasvete, da boste vse pospravili in se ujemali z vašim dekorjem (Slika: Pexels)

Kako organizirati knjižno omaro?

Spletna stran Hiša Vogue, je 9. januarja 2019 objavil članek z nasveti, kako organizirati svojo knjižno polico. Tako članek predstavlja več neverjetnih načinov organiziranja vaših knjig. Nekaj, kar lahko celo storite, je, da svoje knjige organizirate glede na domače okolje.

Da lahko uredite svojo knjižno polico, ocenite mesto, kjer se nahaja knjižna polica. Od tam boste imeli idejo, kako bodo vaše knjige videti. Nato začnite z razporeditvijo knjižne police od zgoraj navzdol. Knjige, ki jih ne uporabljate pogosto, jih pustite na vrhu police, tiste, ki jih uporabljate pogosto, pa naj bodo v višini oči, saj bodo zlahka dostopne.

Morda boste raje organizirali svoje knjige na tri načine: po velikosti, po abecedi ali po barvah. Da bi vam bilo lažje, je idealno, da jih organizirate po barvah. Ker potem boste vedeli, da ima določena knjiga določeno barvo, zato bo na tem mestu.

Še vedno morate vlagati v okrasitev dodatkov na svoji knjižni polici, saj lahko knjižna polica služi kot dekor za vaš dom. Majhni dodatki naredijo veliko razliko v okolju.

Morda vam bo všeč: Majhna hiša? Oglejte si te super nasvete za optimizacijo prostora v kuhinji

Organizirajte knjige ustvarjalno

Kreativno organiziranje knjižne police je odlična možnost, saj lahko olajša iskanje knjig. Kreativni način za uredite svojo knjižno polico To je zaradi njegovega spola. Če imate skupino akcijskih knjig, jih organizirajte v prostor, kjer veste, da obstaja samo ta literarna vrsta.

Kasneje preberite: Kako narediti nočno omarico z leseno škatlo? Kreativne ideje za predelavo predmetov, ki bi sicer šli v odpad

About the author

moblessing

Leave a Comment