ANIMALS

Najbolj iskane destinacije med Jordanci med poletnimi počitnicami

Najbolj iskane destinacije med Jordanci med poletnimi počitnicami

Zadnja posodobitev 2. junija 2022

Ta članek redno pregleduje uredništvo pri Rahal by Wego, da zagotovi, da je vsebina ažurna in točna

Jordance odlikuje ljubezen do potovanj in preživljanja poletnih počitnic izven meja države, presenetljivo se zdi, da so se pojavile številne priljubljene turistične destinacije Jordancev, ki jih pogosto iščejo in ponujajo potovati do njih, bodisi z nizkim ali visokim proračunom. Danes, z odpravo večine omejitev gibanja in gibanja, ki so bile uvedene za boj proti izbruhu virusa Corona, je postal čas več kot idealen za vkrcanje na letalo, da bi uresničili sanje.

Katere so najbolj iskane destinacije med Jordanci med poletnimi počitnicami 2022?

premer

Katar je čudovita destinacija, ki ponuja sodobna in pristna doživetja ter obilo pustolovščin. Če ste ljubitelj morja in plaž, boste našli veliko možnosti, ki vam ustrezajo, ne glede na to, ali potujete sami ali z družino. Za Katar je značilna obala, ki se razteza na več kot 560 km, in čudovito sončno vreme skozi večino leta, poln je zdravilišč, ki nudijo vrhunske storitve, kot so Hilton Salwa Beach Resort and Villas, Grand Hyatt Hotel in Intercontinental Hotel Doha, na primer. Plaža Katara je ena najprimernejših plaž za otroke v Katarju, nahaja se v kulturni vasi Katara, plaža Fuwairit pa vas vabi na plavanje v svojih modrih vodah ali kajtanje.

Poleg tega Katar ponuja živahno umetniško in kulturno sceno s svojo vsebino od vrhunskih muzejev in slavnih galerij do navdihujoče ulične umetnosti. Ne zamudite raziskovanja katarskih arhitekturnih čudes, kot sta katarski narodni muzej in katarska narodna knjižnica.

Adventure ima tudi naslov v Katarju, saj združuje puščavske safari izlete z vodnimi in zračnimi aktivnostmi, zato se vsekakor preizkusite v potapljanju v iskanju biserov in raziščite čudovito morsko življenje, razbitine čolnov in apnenčaste formacije.

Katar pa je letos seveda najbolj privlačna destinacija za obiskovalce, saj bo na njegovih tleh konec leta 2022 svetovno prvenstvo, zato pohitite in rezervirajte vstopnice za svojo najljubšo tekmo že zdaj!

puran

Turčija je znana po svojih starodavnih zgodovinskih spomenikih, ogromnih spomenikih in tradicionalni hrani. Idealna je za ljubitelje starodavne zgodovine, slikovitih plaž in slastnih kebabov. Je priljubljena destinacija Jordancev in res glavna in pomembna destinacija! Med mesti, ki jih Jordanci pogosto obiskujejo, izstopajo Istanbul, Antalya, Izmir in Alanya, zaradi svoje turistične raznolikosti med zabavo, naravo, zdravljenjem in kulturo.

Istanbul je bogat s številnimi turističnimi komponentami, vključno s palačami, zgodovinskimi zgradbami, trgovskimi tržnicami in različnimi restavracijami, in čeprav je življenje v večini ur dneva polno, zagotovo lahko najdete zatočišče, kjer boste uživali v miru in sprostitvi, kot je obisk avtomobila. – brezplačen Princess Island ali vstop v zdravilišče.

V Antalyi, nevesti turške obale, boste našli čudovite pokrajine, vključno s čudovitimi plažami in slapovi, ki poleti osvežijo srca.

Egipt

Soseda pred domom, primer, ki velja za mater sveta, ko jo Jordanci izberejo za preživljanje…..

Če želite prebrati celoten članek, kliknite spodnji gumb »Preberi na uradni spletni strani«.

About the author

moblessing

Leave a Comment