FASHION

SPFW 2022: Camila Queiroz govori o tem, kako moda pomaga graditi njene like | Pobotati se

Written by moblessing

Camila Queiroz je ena izmed zvezdnic, ki so zasijale v SPFW 2022. paradiranje blagovne znamke drzen trak, To je prvič, da bodo ženske na modni pisti.

To sredo (01) je igralka v pogovoru za Glamour povedala, da je vesela, saj je to znak, da so kosi za vsakogar.

“Zelo sem navdušena, še posebej, da sem tukaj s krepkimi, zelo sem vesela, da so tukaj in priložnosti, da sem tukaj z njimi, da prvič zastopajo ženske krepke, zastopajo ženske znamke , stvar brez primere”, je rekel.

In seveda lepota ni mogel ostati izven te prekomerne proizvodnje. THE narediti je bila navdihnjena z grungeom 90. let, oddaja pa govori o kolesarjih in kolesarjih. “To je nekaj bolj rocka, težjega, tako da ima črno oko vse opraviti s tem. Tako dekleta kot fantje imajo enako ličilo, ki naj poenoti, krepko gre za enakost, če so ti oblačila všeč, jih lahko uporabiš, ne glede na tvoj spol je za vse. Vse je enotno v lepoti. V laseh ima vsaka svojo identiteto, kar se mi zdi zelo kul. Ravni so ravni, kodrasti so kodrasti, res spoštujem identiteto vsakega ena in združujoča lepota«.

Camila Queiroz SPFW — Foto: Glamour

Igralka je pojasnila, da sta ličenje in moda popolnoma povezana, ko gre za karakterizacijo in interpretacijo njunih likov. “Zame kot igralko in manekenko je karakterizacija temeljna, saj iz tega razumem telo lika, fizične značilnosti. Mesece študiramo in v besedilu odkrivaš bistvo, osebnost, zgodovino, od kod prihaja, kam gre,« razlaga.

Camila Queiroz SPFW — Foto: Glamour

“Ko začneš preizkušati kostume, razmišljati o pričeski, ličenju, mu začneš oživljati, dajati mu fizično obliko. To je tisti del, ki se mi najbolj zabava. Prilastim si ga svojemu karakterju, pa tudi za parado. alterego tukaj danes, prenesi posel, nekaj se zgodi, ko stopimo na modno pisto, se nekaj zgodi.”

Camila je povedala tudi, kako uskladiti burno življenje na modnih brveh z igralsko kariero. “Dve se dopolnjujeta, jaz pa zmorem oboje. 8 let sem bila manekenka in 7 let sem igralka, tako da je to v meni dobro uravnoteženo. Rada imam izzive, rada se spreminjam. priložnost za spremembo, všeč mi je.”

Camilin lepotni nasvet je najpreprostejši, a nujen v procesu nege kože. “Sneti ličila. Lahko bi rekel, da popijem vodo, navlažim kožo, a če ne odstranim ličil, se nič ne zgodi. Ne moreš spati s to kožo, s tem očesom, ne moreš. Moramo naj koža diha.”

About the author

moblessing

Leave a Comment