FASHION

Na tednu mode – Jornal do Oeste paradirajo častni biomedicinski in nekdanji BBB-ji

Written by moblessing

Teden mode v São Paulu N53 se je začel ta torek, 31., in ima osebne in digitalne razstave do naslednje sobote, 4. Tako kot v drugih izdajah je več blagovnih znamk povabilo osebnosti na paradiranje in sodelovanje na največjem modnem festivalu v Latinski Ameriki. .

V tej izdaji ima znamka Bahian Meninos Rei več kot enega posebnega gosta, ki bo debitiral na modni pisti, 2. junija ob 16. uri, v Senac Lapa Faustolo: biomedicinska Jaqueline Goes, ena prvih brazilskih strokovnjakinj, ki je sekvencirala RNA virusa SARS- CoV -2 – virus, ki povzroča covid-19 – 48 ur po prvem primeru v Braziliji.

Zbirka se poklanja Afriki in aludira na kralje in kraljice celine. Model, ustvarjen za Jaqueline, ima dodatke, ki poudarjajo lepoto afriškega izvora.

»Zelo vesela me je, da me vidijo kot referenco za temnopolto, severovzhodno in bahijsko žensko, ki zavzema mesto v akademskem okolju, a razmišlja tudi o drugih vidikih življenja, kot je dobro oblačenje, in verjamem, da so fantje zmogli ujeti to v sebi. Počutim se polaskano in hkrati z veliko odgovornostjo v rokah,« komentira raziskovalka.

Poleg nje za Meninos Rei paradira tudi nekdanja BBB Jessilane Alves, udeleženka letošnje izdaje resničnostnega šova. »Zelo sem bila vesela povabila in si še nikoli nisem predstavljala, da sem na modni pisti. Vedno sem ga gledal, mislil sem, da je to najbolj neverjetna stvar, v moji realnosti pa je bilo izven konteksta,” je povedal v intervjuju za E+.

Paulo Andre

Še en nekdanji BBB iz izdaje 2022, ki bo debitiral na modnih pistah SPFW, je športnik Paulo André iz PA, ki ga bo spremljal supermodel Carol Trentini, ki ga Models.com uvršča v ‘modno ikono’ in je prestižna med najuspešnejšimi Brazilkami v svet..

Parada dua za blagovno znamko Misci, v četrtek, 2., ob 21.30, v Komplexo Tempo. Športnica je pritegnila pozornost in bila imenovana za modno izjavo od sodelovanja na Big Brother Brasil 22, medtem ko je bila Carol prisotna na MET Gala v New Yorku v začetku maja.

Lumen Aleluja

Udeleženka izdaje BBB 2021, Lumena Aleluia je drugo ime, ki bo debitiralo na 53. izdaji SPFW. Bahian parada za blagovno znamko Minas Gerais LED, v soboto, 4., ob 19. uri v Komplexo Tempo.

Blagovna znamka, ki jo je ustvaril stilist Célio Dias, predstavlja kolekcijo z naslovom Sinto Tanto in se ozre na oblikovalčeve pretekle občutke in odnose.

Parado zaznamujejo prijatelji in ljudje, ki so del zastav, ki jih LED dvigne. Poleg Lumene so na modni pisti prisotni tudi drugi znani obrazi, kot so Esse Menino, Alexandra Gurgel, Giovanna Heliodoro in drugi.

About the author

moblessing

Leave a Comment